Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

mam grube nogi ;(

Polecane posty

J.w .. ogólnie jakoś gruba nie jestem, ale uda mam okropne ;( kiedyś byly mięśnie a teraz nie trenuję od roku i .. eh:(

Gość NastoIatka..
Znajdując się w negliżu przyjmuję pozycję horyzontalną pod elementem wyposażenia kuchni służącym do mycia produktów spożywczych, naczyń, etc., zaopatrzonego w system odpływowy, system przelewowy oraz baterię z wodą bieżącą i czekam aż pod wpływem promieni słonecznych nastąpi w skórze proces melanogenezy.

Gość blisko40
Nie przesadzaj. Może uda są nieco okrąglejsze, ale na pewno nie grube!!!!!

Gość dsfewfe
:D

Blair. 1..nie pytal o twarz tylko o nogi ! 2. to ciekawe czemu ona wiecznie jest sama a do mnie pełno facetów zarywa i od pół roku mam chlopaka a inni i tak mnie podrywają a jej nikt ? :/

Gość Van Zann
a ja mam grubego sisiora :classic_cool:

Gość studiuję socjologię
prosimy o wezwanie sanitariuszy na oddział zamknięty do pacjentki Anny Noxeli M. mamy kolejny atak 🖐️ będzie potrzebny kaftan bezpieczeństwa

Gość Cacacappap
A ty mierzysz swoja wartsosc tym,ile cie "facetow" podrywa?mierzysz swoja wartosc i /urode/ tym czy masz chlopaka?jestes zalosna.... I do najladniejszych nie nalezysz....tak sie chwalilas,ze jestes ladna.a co ja widze?zaniedbanego dzieciaka,z nosem jak kartofel,tlusta twarza,malymi swinskimi oczkami?i czym ty sie chwalisz?jak juz chcesz wrzucac te zdjecia,to sie umaluj a nie robisz z siebie posmiewisko.

Gość love mihau und latajoncy dywan
może wiedzą, ze dasz dupy to podrywaja

Gość xxxxxxxxxxxxzzzzzzz
Ale ryje, jaja urywa :/

Gość studiuję socjologię
anka przecież ty masz grubszy ryj i nogi 🖐️

Gość Hahahaggahaha
Ale noxelia jest gotycka i ma fajny gust muzyczny:D a ten paszczur to gowno

Gość studiuję socjologię
masz długi nos i typową plebejską twarz z mimiką dziecka specjalnej troski, którym jesteś

nie daję dupy :/ i na 1 fotce ja jestem z tymi ciemniejszymi wlosami jak coś. Nie patrze tylko na wygląd.. Ale z charakteru jestem z tą blondynką jak z siostrą .. Tylko ja bardziej wysportowana i ładniej śpiewam ale ona ładnie rysuje i ma zdolności aktorskie. Ale ogólnie to tak samo myślimy, mówimy równo, robimy podobne rzeczy.. więc nie wiele się różnimy z charakteru :o i ja mojego charakteru nienawidzę .. Jestem nerwowa, wrażliwa (wszystkim sie przejmuję i często nei panuję nad płaczem), cześto jestem smutna i wiecznei narzekam :/ ale według facetow słodko wyglądam jak sie złoszczę, lubią gdy płaczę bo mogą mnie pocieszać ..

Gość 25-letni chlopak
ale jestes brzydka i gruba, okropnosc :P wstyd sie z taka jak Ty pokazac na miescie. Nawet odchudzanie ci nie pomoze.

Gość kafetałe fetałe
Noxelia szmaciuro pokaz lepiej swoje zdjecia z kootasem na ryjcu :D:D:D:D:D Ty poyebana nawiedzona wiedzmo obciagnij fiutta swojemu staremu

Gość Hahahaggahaha
Ojeju nie zesraj sie zaraz:O jak tak emanujesz wrazliwoscia to wypad z kafe

Gość z jakiej czesci ty Krakowa jes
jesteś?

a malować się nie będę. Mam na to jeszcze czas jak będę miała więcej lat. Po co teraz niszczyć warz podkładami, mleczkami do demakijażu itp. Nie czzuję potrzeby malowania się i puki mogę wolę być naturanlna. Trądziku nie mam a jeśli już to czasami pojedyncze jakies na brodzie ale bardzo rzadko więc po co się malować ? By robic starą pannę ?

ty ładna ? :D:D hahahaha ! ja nie twierdzę, że jestem piękna bo nic w sobie nie widzę, nie lubię się. Ale ty jestes zbyt pewna siebie a piękna nie jesteś ahahahah!

Gość kafetałe fetałe
noxelia wez koorwa mnie nie rozsmieszaj :D:D:D:D:D:D kazdy jest ladniejszy od ciebie, ty jestes na samym koncu :D:D:D:D z takim ryjem jak twoj to tylko na pole na wykopki. I znam noxelia twoja najwieksza tajemnice wiec uwazaj jezeli nie chcesz aby sie wszyscy tu obecni dowiedzieli.

Gość Hahahaggahaha
Kurwa czy ty jestes uposledzona????nie musisz sie robic na stara babe,ale chodziaz powieksz optycznie te oczy,bo sa paskudne!jacy faceci sie do ciebie zalecaja???slepi glusi i srajacy w pieluchy w hospicjum????

Gość bbt5t5t5
Blair masz zajebiste oczy, takie słodziuchne spojrzenie :)

Gość Hahahaggahaha
Nogi sa paskudne,grube i krotkie,figura tez do dupy.gdzies pisala ile ma w talii-TUCZNIK.zreszta to widac na zdjeciach.a twarz jest brzydka