Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

mam grube nogi ;(

Polecane posty

Gość drveve
blair skoro mowisz ze ejstes piekna to neistety msuialas bardzo chujowe zdjecia dopdac bo wygladasz na nich paskudnie

Sorry, ale masz coś ze szczęką - nie wiem co to za wada , ale wąskie małe usta plus płaska broda nie wyglądają ładnie. Na każdym zdjęciu to widać - a wstawiłaś pewnie te najlepsze ...

Sorry, ale masz coś ze szczęką - nie wiem co to za wada , ale wąskie małe usta plus płaska broda nie wyglądają ładnie. Na każdym zdjęciu to widać - a wstawiłaś pewnie te najlepsze ...

Gość drveve
czy wy jestescie na tyle pojebani? ludzie kurwa mac to normalna dziewczyna, normalnie wyglada a wy ja tu objezdzacie b usta za male i tamto, no kurwa puknijcie sie w swoje durne lby ....pewnie to nic nie pomoze ale kurwa moze zaboli

Gość drveve
prrrrrrrttt... sorki, wymskło mi się

Gość drveve
tylko na tyle stac inteligencje kafe buahaha

ale o co chodzi ? panna jest zadufana w sobie a nie ma przesłanek ku temu, bo wizualnie jest nader przeciętna... a zgrywa miss world. A jak ktoś jej powiedział delikatnie ze koleżanka jest ładniejsza to nafuczyła się jeż i zaczeła wyskakiwać z tekstami o tym jakie to tłumy wielbicieli ma a kolezanka nie z aluzją "że chyba to coś znaczy" .

Gość Zdziebełkełe2
jak mi przykro z tego powodu...:(:classic_cool: