Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i szukam i gdzie

Szukam wozka, x-landera xa... ktos pomoze?

Polecane posty

Czy orientuje sie ktos gdzie jeszcze moge kupic x-landera xa z kolekcji 2011 bo nie moge znalezc, z z nowu z kolekcji 2012/13 nie bodobaja mi sie czarne felgi. Moze ma ktos ten wozek i powie czy one faktycznie tak wygladaja, dodam ze komentarze typu ze patrze na kola mnie nie rusza bo place ponad 2000 za wozek wiec chce zeby mi sie calkiem podobal.

Gość sdagbfab
na allegro szukałaś?

szukalam, chcialam nowy tam maja tylko nowe kolekcje juz same, myslalam ze to bedzie latwiejsze;P

zapomnialam dodac ze szukam zestawy 3 w 1;) w kolorze ocean albo antarctica

Gość jugo
ej no, ja szukam, poświęcam czas, a Ty "zapomniałaś dodać"... :O

jugo wybacz;) ot takie niedociagniecie;)

Ja mam x-landera xa wersje 2012-2013 europe i te fwlgi nie są czarne są takie szare powiedziałabym że, nawet lekki odcień fioletu nie wiem jak to wytłumaczyć ale czarne nie są . Pozdrawiam

Gość jugo
;) a może da się dokupić gdzieś samą gondolę?

wczoraj znalazlam kolekcje 2011 a gondola byla juz z nowej i tak by mi pasowalo tyle ze sprzedali ostatnia dzien wczesniej. Ania 23 LB a jak wygladaja te felgi przy tym wozku bo ja mam jedynie mozliwosc ogladania ich na necie bo nie jestem w pl?

jugo bede musiala o tym pomyslec tyle ze ja z uk i znowu opalac tyle przesylek, a przeciez jeszcze nosidelko potrzebuje i to takie zeby do stelazu pasowalo..

Kolor pisałam jak . A wizualnie tak jak z wersji 2011 . Czyli felga ta "gwiazka" . Ogólnie ładnie wyglądają .

Kolor wózka europe jest bardzo ładny . Odrazu mnie sie spodobał . To jest taki brąz z fioletem . W necie taki ciemny sie wydaje na źywo jest ten kolor ładniejszy no i te felgi są ok , też z moim M na to patrzeliśmy :)

no to chyba bedziemy musieli kupic z czarnymi bo wkoncu zaczna mi sier te wozki snic po nocach? a funkconalnie jak sie sprawuje Ania23?

Gość kamcia1507
Ja mam X-landera XA i nie uważam, że ten wózek jest świetny. Gdybym miała kupować jeszcze raz to zwróciłabym uwagę na przekładaną rączkę i jednak trochę mniejszą wagę.

Gość nie wiem i nie..nie
kamcia..ja nie mam az takich mozliwosci ogladania wozkow na zywo bo jestem w uk, a ten wozek jest sprawdzony przez znajome, na poczatku myslalam o implascie i bym go kupila gdyby inna kolezanka w ciazy nie zobaczyla go w sklepie..wiec ciezko mi bylo wybrac co innego, na zdjeciu wszystko pieknie wyglada

Gość ola1116
Witam Mi też strasznie się podoba wózek x-landera xa model 20122 antractica ale ma ciemne felgi i też uważam że płacąc za wózek ponad 2 tysiące to ma mi się w nim wszystko podobać nawet koła. Kontaktowałam się z przedstawicielem z firmy Deltim i powiedzieli że koła srebrne będą wprowadzone w tym modelu wózków w grudniu tego roku.

Gość ja mam x lander x move
jestem super zadowolona, rama jest w kolorze czarnym i wygląda spoko. Używam go głownie na drogach polnych i w lesie, śmiga jak wyścigówka

Gość gość
Ja chciałabym kupić x-landera xa z ciemnymi felgami i nie mogę takich dostać :/ moze ktoś coś doradzi?