Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

dobrze ja nic nie zrobiłam bardziej nie wiem co dalej ale późno a mnie sie spac nie chce

Gość na_kolana
mnie tez nie, ale rano trzeba wstac. bye!

tak ja tez zamknę oczy dziękuje za miluśki wieczór jestem tu codziennie dobranocccc

No i troszeczkę już o tobie poczytałem choć nie wiele tego jest ale mniej więcej już coś o tobie wiem he he:)

oyes A wiec długo się tobą nie nacieszyłem kiedy już nic do mnie nie odpisujesz wiec dobranoc;)

Michaś widzę że się zadurzyłeś ...... haha Zamiast pisać farmazony jak z podstawówki , wez od koleżanki numer, zatankuj fure, kup M. Bianco i 2 kieliszki, spritea zimnego i ruszaj, po drodze obczaisz jakas miłą knajpke u kolezanki w okolicy, pozniej jakies fajne miejsce na spacer jak wyjdziecie z knajpy, zeby nie było tak ze bedziesz sie pytal jak ci*a "no to gdzie idziemy?" i bierz ją !!

Gość po co wam normalny facet
przecież i tak go zdradzicie albo porzucicie dla jakiegoś drania!?

Ojojoj ale ruch zdradzimy ? po co ? Młode Dziewczyny może zdradzają, ale Kobiety nie pozwalają sobie na coś takiego, a jeśli mają dobrego uczciwego partnera to po cóż zdradzać nie rozumiem?

Gość Graffiti Boy
zawsze znajdzie się powód do zdrady

Gość 578567
oyes Ojojoj ale ruch zdradzimy ? po co ? Młode Dziewczyny może zdradzają, ale Kobiety nie pozwalają sobie na coś takiego, a jeśli mają dobrego uczciwego partnera to po cóż zdradzać nie rozumiem? Odp. bo Wam się znudzi? Niestety młode pokolenie kobiet takie jest.

młode może tak to samo mogę powiedzieć o'' facetach'' ja wolę starsze 35 i w górę Mężczyzna dojrzały i ukształtowany to brylant czyż nie ?

Nigdy nie zdradziłam nie potrafiłabym ale masz rację nawet Kobiety to robią zależy od człowieka

Gość 578567
no te starsze to tak to zupełnie coś innego. Ja wolę starsze kobiety od siebie. A co byś powiedziała o znaku: bliźnięta?

nie znam nikogo jak na razie tak mi się zdaje starsza dla Ciebie to jaki przedział;)

Gość 578567
3-4 lata wyżej tak do30. choć w tej chwili to jestem raczej w patowej sytuacji bo zaczynam studia. Generalnie chodzi o to by dziewczyna /kobieta była dojrzała w moich rówieśniczkach tego nie widzę za bardzo.

i nie znajdzie ponieważ dojrzała KOBIETA zaczyna sie po 35 36 roku życia chyba że jest od urodzenia poważna i odpowiedzialna mam taką koleżankę dużo młodszą.Fajne jest to, a zarazem dziwne , że 20 latki wyglądają na 30 latki i odwrotnie to chyba przez makijaż. Mężczyźnie natomiast po 50 kochają się w 25 latkach sikaja za nimi powrót do korzeni.

na studiach jest wiele mądrych Dziewczyn wiedzących czego chcą

Gość buquile
"i nie znajdzie ponieważ dojrzała KOBIETA zaczyna sie po 35 36 roku życia" Taaa...ciekawe tylko jak zachowywałaby sie kobieta 36 letnia, która dziwnym wybrykiem natury, i miałaby wygląd i zdrowie 25 latki. Jestem w 100% przekonany ze zachowywałaby sie jak 25 latka Bo kobiety po 35 roku zycia twierdzą że są "dojrzałe" - bo mają lustra w domu.

Widzisz Kobiety dojrzałe zachowują się dojrzale a często wyglądają jak 25 latki wygląd nie ma nic wspólnego z dojrzałością oczywiście zdarzają się wyjątki jak wszędzie. Rozejrzyj się wokół zobacz idzie Pani lat 23 często zachowująca się jak 13 latka inna w tym m wieku zachowuje się jak przystało na 23 lata wesoła, rozbrykana .........tak m być...natura Natomiast nigdy 25 latka nie osiągnie dojrzałości 35 latki nie możliwe. Z braku doświadczeń życiowych chociażby. Lustro może zdołować 40 latkę, ale jeśli ma usposobienie i wygląd 30 latki, a swoją dojrzałość to zestaw jest fajny znam takie osoby. Każdy inaczej postrzega ścwiat ze swojego punktu siedzenia. Ja nie znam się na mężczyznach. Każdy etap jest inny ponoć 30-40 40 -50 to sa różnie mężczyźni emocjonalnie.25 lat mężczzyna nie powinien moim zdaniem się ożenić. Mężczyzna powinien być odpowiedzialny i myśleć o wszystkich tworzyć partnerski związek i wówczas będzie super. Co o tym myślicie?:)

Nie wiem jak to jest. Wydaje mi sie jednak, ze podejmujac decyzje o powaznej, wspolnej przyszlosci, trzeba sie dobrze poznac, tak zyciowo, codziennie. To wowczas moze pokazac, czy ma to wszystko jakis sens, czy nie. Nie wiem na ten temat za wiele. Ale znam bardzo rozsadna kobiete, juz emerytke, ktora uwaza, ze to wspolczesnie ludzie nie spiesza sie z wiazaniem, szybka decyzja o zakladaniu rodziny, jest lepsze niz w jej czasach. Mozna realizowac pasje, marzenia. Dojrzec wlasnie. I to nie tylko w takim kontekscie odpowiedzialnosci (wowczas do tego dojrzewalo sie wczesniej, bo sie musialo) ale wlasnie tekiego "rozumienia siebie, swojego zycia". A nie takie "bo wszyscy tak robia".

Nie wiem jak to jest. Wydaje mi sie jednak, ze podejmujac decyzje o powaznej, wspolnej przyszlosci, trzeba sie dobrze poznac, tak zyciowo, codziennie. To wowczas moze pokazac, czy ma to wszystko jakis sens, czy nie. Nie wiem na ten temat za wiele. Ale znam bardzo rozsadna kobiete, juz emerytke, ktora uwaza, ze to wspolczesnie ludzie nie spiesza sie z wiazaniem, szybka decyzja o zakladaniu rodziny, jest lepsze niz w jej czasach. Mozna realizowac pasje, marzenia. Dojrzec wlasnie. I to nie tylko w takim kontekscie odpowiedzialnosci (wowczas do tego dojrzewalo sie wczesniej, bo sie musialo) ale wlasnie tekiego "rozumienia siebie, swojego zycia". A nie takie "bo wszyscy tak robia".

Poza tym, patrzac z perspektywy swoich 28 lat, dwoch lat stazu pracy tak na powaznie, ksztaltuja mi sie pewne kierunki w ktorych chce probowac podazac, takze w aspekcie zawodowo - finansowym. Ale to perspektywa dlugookresowa, wymagajaca jednak regularnych dzialan obecnie. Gdybym teraz musial sie skupic na utrzymaniu rodziny, musial bym bardziej skupiac sie na perspektywie aktualnej. Mniej moglbym isc w kierunku "to jest fajne, moze kiedys tez beda z tego pieniadze". To daje wieksza dowolnosc aktualnie. Moze cos z tego wyjdzie, moze nie.

zgadzam się z Tobą zobacz tak się dzieje przez ustój i sytuacje w kraju gdybysmy zarabiali jak w Europie to zylibysmy normalnie a tak kariera , pieniądze nie ma xczasu na nic więcej prawda człowiek gania za wszystkim

Ja nie ganiam. Mam sporo czasu i malo presji. To ze inwestuje sporo swojego czasu w zdobywanie, rozwijanie pewnych umiejetnosci wynika tylko z tego, ze chce to robic. Mysl o tym, ze moze i ewentualnie kiedys pieniadze moze z tego tez beda jest istotna ale nie kluczowa. W bardzo wielu miejscach na Ziemi ludzie maja gorzej.

tak to prawda ja mogłabym byc mocniejsza fizycznie brakuje mi sił czasami :)