Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Normalnośc jest czymś baaaardzo relatywnym, dla każdego oznacza coś innego. Taki który dla mnie jest "normalny" nie istnieje :)

No tak to jest też mam dość jeżdżenia ale puki co mam wakacje i leniuchuje do bólu dosłownie:) idę spać bo coraz później zasypiałam ostatnio dobrej nocki

Tym razem to ja zasnalem :P Leniuchujesz do bolu, doslownie? W jaki sposob leniuchowanie moze byc bolesne? Lezysz sobie na takim lozeczku z gwozdzi, jak fakirzy? Ja czasem z utesknieniem wyczekuje mozliwosci poleniuchowania, a jak juz ja mam, to za chwile jestem nia znudzony do bolu. Teoretka - oczywiscie, ze to sama relatywnosc. Ale co to za definicje meskiej "normalnosci" masz, ze jest niemozliwa do spelnienia?

O tym to ja bym mogła całą trylogię napisać :) Np: -inteligentny -musi mnie fascynować - zasady i poglądy podobne do moich (a to trudne) - nieegoista - niebiegający za mną - nieograniczający mnie (czyli że nie chce spędzać każdej wolnej chwili ze mną) - o dużym libido - oczytany, z dużą wiedzą - z pasją - nienadużywający wielkich słów (typu miłość) To tak na szybko napisane :)

Zapomniałam o jednje z najważniejszych rzeczy - tak samo silny psycicznie jak ja - warunek niemożliwy do spełnienia.

Gość damianooo
kobieta musi byc przede wszystkim ladna

No i oczywiście nie może być pustakiem uważającym kobietę za ozdobę mężczyzny :) Chcę byćrównorzędną partnerką.

Gość damianooo
to se badz;) kto by chcial taka dziwaczke;)

Zdziwiłbyś się ilu by chciało. Nie mam parcia żeby być z kimś na poważnie. Ale jeśli już to tylko kobieta jest w stanie moje wymagania spełnić.

Gość damianooo
spoko, nie wnikam, kazdy ma swoje upodobania;) ja preferuje gaski, mnie silne kobiety nie interesuja;)

Współczuję Twojej kobiecie... Jak można mówić o kobiecie "gąska", może głupia gęś od razu, po co zdrabniać...

Gość damianooo
to tylko taki zarcik, nie ma co sie napinac;)

A jak ona dla żartu będzie o Tobie mówiła przy zanjaomych per "pajac" to też będzie śmiesznie?

Gość damianooo
gaska ma zabarwienie pozytywno-pieszczotliwe, a pajac nie;)

Gość damianooo
nie przypominam sobie, zeby inne laski tak to rozumialy jak ty;) dopowiadasz sobie;)

Gość damianooo
sam cie znajdzie;)

Gość damianooo
ja wierze w duchy

Cześć Na gwoździach nie śpię hihihi ale męczyłam się ostatnio nie mogłam spać denerwowałam się praca kończę pewne rzeczy i idzie mi jak krew z nosa )) Ogólnie łapię życie :) Teor - kogo właściwie szukasz? z pasją to chyba musi być Aktor::- :)

Ja nie szukam, wyrosłam z tego :) i jeszce musi uprawiać jakiś sport (starczy jak poboiega ze mną czy poćwiczy czasem)

Temat: gdzie poznać normalnego faceta? nie szukasz ? ::))

Gość ILE MASZ
lat Teri ????

Ja napisałam zaraz na początku że normalność jest względna i że np. taki co dla mnie byłby "normalny' nie istniej. A nawet jakby się teraz narodził to i tak dupa, bo ja lubię starszych :)

Gość ILE MASZ
ponawiam pytanie ..