Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pertonela z pipidówy

piękne zawsze łagodniej i inaczej traktowane

Polecane posty

Gość Pertonela z pipidówy

dlaczego

Gość ...C-est la vie...
To nie do końca kwestia wyglądu, lecz pewności siebie. Zauważ jak traktowane są przeciętne osoby, które jednak potrafią się uśmiechnąć, zagadać - są miłe. Każdy od razu jest nastawiony do nich lepiej. A jako, że osoby ładniejsze mają większą siłę przebicia - przez tę pewność siebie, to i świat jest im bardziej przychylny. Pozostali muszą sobie wypracować tę otwartość i od razu jest lepiej. Piękno to nie tylko czysty wygląd, to także umiejętność odpowiedniego zachowania się, gestykulacji, mimiki, doboru fryzury czy ubrań. Wiele braków można tym nadrobić, a dodatkowo każda nowa umiejętność sprzyja nabieraniu wiary w siebie.

Gość Petronela z pipidówy
te, podszyw nie stać cię na swojego nicka?

znowu ktos zwala swoja nieudolnosc zyciowa na brzydote! Jak mnie to denerwuje! Myslisz, ze pieknosci maja tak latwo??? Mylisz sie, takie piekne to dopiero ludzie chca zlikwidowac, bo sa zazdrosni, zawistni, chca sie powyzywac, sa niemili z tego powodu, szczegolnie kobiety, bo faceci to wiadomo.

ale powiem ci dlaczego, nawet mimo tego żes podszyw bo ludzie mają generalnie taką tendencję, że oceniaja ksiązki po okładce :D a zwłaszcza jesli to traktowanie jest w wydaniu osobników płci męskiej :D

Gość I konklawe w piekle
Nie do końca i nie zawsze:) Piękne są częściej gwałcone i traktowane przedmiotowo. Zresztą piękno to nie cecha osobnicza jakaś tylko wartość nadana przez obserwatora. Ślepy ma w dupie czy jesteś piękna czy nie.

Gość I konklawe w piekle
Ja też zresztą

Gość do Pertonela z pipidówy
ty musisz byc nieszczesliwa z powodu braku urody petronela , na kazdym kroku kazdemu ujadasz i obrzucasz , jesteś strasznie tumokowata osóbką że aż niemiło sie czyta ,sorry

Gość do Pertonela z pipidówy
bo ładniejsze to najwiekszy dar dla przystojniaków ładniejsze dają tyle satysfkakcji że głowa mała

Gość no rzeczywiscie niezla z niej
bzdura, ja jestem przecietna, moze brzydka a ludzie- i mezczyzni i kobiety-traktuja mnie w wiekszosci bardzo milo, zwlaszcza kobiety i faceci po 40 :D wiec twoja teoria jest z dupy wzieta. liczy sie usmiech, pozytywne nastawienie do drugiego czlowieka i to cos, a nie sliczny ryjek :)

do Pertonela z pipidówy ty musisz byc nieszczesliwa z powodu braku urody petronela , na kazdym kroku kazdemu ujadasz i obrzucasz , jesteś strasznie tumokowata osóbką że aż niemiło sie czyta ,sorry ja wiem, że prawda w oczy kole :D ale twierdzenie, że jestem tłumokowata z powodu tego, że cie moja prawda kole tylko łechce moja próżność :D a co do urody - ja nie narzekam, wiec na czym polega twój problem poza checia dokopania komuś?

Gość matka Petroneli z pipidówy
Ja jestem mega urodziwa;-) Tylko córka nelunia jakaś taka nieudana;-) Chyba oddam ją do adopcji , bo wstyd przed sąsiadkami! A wiadomo jak to w pipidówie ludzie plotkują , że mam taką córkę maszkarę:-(:-(( Chyba mnie Pan Bóg pokarał takim szpetnym dzieckiem:-((

Gość do frodo the niziołek
bywa, ale czasami niscy kolesie sami to prowokują przez swoje kompleksy usuwając się w cień

Gość matka Petronelci z pipidówy
Dziecko wydoiłaś już krowy??? - bo nie będzie mleka na kolację! A nie tylko ten komputer! Jak się mieszka na wsi to są obowiązki , a ta moja Nelcia taka mało robotna!

Gość matka Petronelci z pipidówyy
Nelcia jesteś tu??? Prosiaczki trzeba nakarmić! Co ja mam z tym dzieckiem! Na starość żadnej pomocy!

prosiaczki idą na szynkę, więc karmienie przed ubojem niewskazane mamciu...

Gość załamana matka Petronelci
Dziecko , gdzie ja popełniłam błąd w wychowaniu???????? Przecież prosiaczki hodujemy dla ozdoby , a nie na rzeź!!!

dla ozdoby mamuś to ci przyniese maki z łąki a co kanapka z szynka to kanapka z szynką

Gość mamcia Nelci
Z maku to się robi " kompot " i daje w żyłe! Dziecko ty chcesz chyba matkę wpędzić do grobu?????

matka sama sie do grobu wpedzasz swoimi podejrzeniami mak to taki kwiatek czerwony co na łące rośnie i ładnie w wazonie wygląda a kompot to przeżytek :D ps - wyjeżdżam ma tydzień, podlewaj moje doniczki z tymi ładnymi listkami ( takie pięć podłużnych listków na każdej łodyżce musi mieć zawsze wilgotno)