Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

gluten

Polecane posty

Gość kamila4393

prosze o podpowiedz, bo zgłupiałam z tym glutenem. chce zaczac podawac gluten malej ma skonczone 6 miesiecy. kupilam kaszke manna bobovity po 6 miesiacu i chcialam jej podac ale tam jest ze na 150 ml 4/5 lyzki tej kaszy a znowu wvtabeli zywienia jest napisane zeby dawac polo zyczeki kaszy na 100 ml i niewiem czy moge dawac ta kasze malej czy nie ....?

Gość Boże litościiiiiiiii
A jak lubisz herbatę z jedną łyżeczką cukru, a ktoś ci powie, że najlepsza jest z pięcioma, to co, wsypiesz pięć i wypijesz? :O Ruszże łbem.

Gość kamila4393
Bez durnych komentarzy ok. Po to jest to forum zeby bylo mozna sie spytac a nie zaraz durnowate odzywki.

Gość a ja a ja
zaczniej od jednej miarki do mleka

Gość kamila4393
dziekuje ;)

Gość kamila4393
Zostawie to bez komentarza bo nie znize sie do twojego poziomu!!!!

jak zwykle musze sie znalesc jaszczurki ktore jadem lubia pluć ! Szkoda mi takich ludzi... .

też akurat wprowadzam gluten ale ja kupiłam zwykłą kaszę manną i dodaję ją do obiadku. gotuję płaską łyżeczkę kaszy na wodzie i wkładam to do obiadku bo mój synuś nie wypiję mleka z żadną kaszką albo kleikiem.

Gość do mojego poziomu
to byś raczej musiała skakać o tyczce

a ja przy starszym sie nie bawiłam w kaszki :P jak miał 8 miesięcy (dopiero wtedy wprowadzałam, bo był alergikiem i wszystko wolniej wprowadzałam) dostał do łapki bułkę i sobie ciumkał. i tak jakoś poszło. teraz też tak zrobię.

Gość kamila4393
Ja wlasnie tez gotuje kasze manna zwykła i daje do obiadku lub deserku, tylko zaciekawilo mnie ze sa kaszki bobovity po 6 miesiacu np. robi sie na wodzie i daje sie tyle lyzeczek tej kaszki 4-5 na 150 ml wody. mala_agatka tez dobry pomysł, ja czasami malej tez daje piętke od chlebka zeby sobie pocumkała :)