Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2

sukienka na wesele

Polecane posty

zobaczę jak przyślą mi te sukienki i jak będe w nich wyglądać, w razie czego mogę zwrócić, a spodnie to dobry pomysł, ja przede wszystkim chodzę w spodniach, nie lubię kiecek i spódnic, ale to taka okazja więc może wypadałoby założyć:)

Gość chrzestna sierpniowa
Ja też miałam to szczęście, że zostałam matką chrzestną bardzo wcześnie jeszcze przed bierzmowaniem tak jak nakazuje Kościół Katolicki, ale z racji braku odpowiedniej kandydatki rodzice małej jak i moi wystarali się o zgodę. I tak oto zostałam chrzestną, a dziś jako 33 latka będę uczestniczyć w ślubie mojej chrześniaczki. Też szukam odpowiedniej kreacji, również chciałabym długą sukienkę, bo mam nie tyle kompleks łydek co właściwie całych nóg. Ale w sklepach nic nie znalazłam odpowiedniego, a sklepy intenetowe to temat rzeka.. tak naprawdę jest wszystko, a zarazem wielkie nic. Nie wiem na co się zdecydować. Szukam jakiegoś wzoru i prawdopodobnie sobie uszyje u miejscowej krawcowej, ale nawet pomysłu na wzór nie mam. Takze chętnie poczytam ten wątek. Sama bonprix przerabiałam wiele razy, miałam wiele podejśc i jakos nie mogę sie przekonać do ubrań tej firmy. Nigdy nic nie leżało tak jak powinno i jakość ubrań odbiegała od moich wyborażeń sugerując się zdjęciem. Nigdy ubrania te nie zagościły u mnie w szafie, zawsze byłam zmuszona odesłać.

wszystkie suknie fajnie wyglądają na szczupłych modelkach, ja niestety do takich nie należę, czekam aż mi przyjda te sukienki z bonprixu, założę i zobaczę a jak będę źle w nich wyglądac to je odeśle i znów pojawi sie problem co kupić, ach ten nasz kobiecy los:)

ja mam to wesele pod koniec lipca i chciałabym troszkę schudnąć to moze będe jakoś wyglądac:)

dlaczego zaraz jak staruszka, nie uważam aby ta fioletowa sukienka była na starsza panią:)

Gość zostaw kotke w spokoju
Ani te buty nie pod kolor, ani nie pod fason. Pisalas ze masz kompleksy, ale ty po prostu jestes tandetne bezguscie. I piszac to mam wrazenie ze i tak to do ciebie nie dotrze.

Nie chce Cie krytykować, ale rzeczywiście to co proponujesz to wieś śpiewa i tańczy. Oczywiście wybierz to w czym dobrze się będziesz czuła, ale furrory na weselu nie zrobisz Panna Młoda może być spokojna:)

tak ale te trzeba szyć a ja nie mam krawcowej, może coś gotowego:)

Po co? Wszystko odrzucasz, bo nogi nie takie, bo nie chcesz spodni, bo to, bo siamto... Sama szukaj.

Damascenka a co ty się tak denerwujesz nie rozumiem nie odpowiada ci dialog to nie zaglądaj na posta:) wyluzuj

Gość spodnie dla baby w rozmiarze
52???

ja prosiłam o propozycje ubrań i odezwałas sie dalas propozycje i dzięki ci za to, nie ma potrzeby abyś sie unosiła, może zajrza tu jeszcze inne osoby i zechcą coś doradzić

Sprzedam śliczną suknię ślubną + dodatki !! Ma białe podbicie a na to śliczna koronka ecru co daje świetny efekt. Suknia była szyta na zamówienie w kształcie litery A od biustu jest luźna. GRATIS welon(kolor dopasowany do sukni, przyozdobiony kryształkami), rękawiczki i buty. Wymiary: biust 83 - 85 cm pod biustem 76cm szyta na osobę o wzroście 163cm + obuwie 5 cm Rozmiar: 36 Suknia była raz używana. Tel. 513173781 paulakoziel@interia.pl

Gość BeyonceKnowlesssssssssssssssss
44 ło matko :O suknie które wybrałas a tragiczne, wstyd by mi było jakby moja chrzestna sie w takie szaty ubrała na mój slub

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bedziesz w tych sukniach wygladac strasznie jak obcisły baleron :O jestes gruba i wybrałas opiete suknie do tego bez gustu i z kiepskiego materiału

krytykować kogoś jest bardzo łatwo, a prosiłam o propozycje ubrań

Przyglądałaś się kiedyś piosenkarce Adele? \Do najszczuplejszych nie należy a za każdym razem wygląda wspaniale. Ty za dużo jojczysz, za bardzo na wszystko narzekasz. Zobacz, jak ona się ubiera. Przejrzyj te linki: http://dziendobry.tvn.pl/video/duze-jest-piekne,1,newest,38441.html http://www.kobieta.pl/moda/trendy/zobacz/imgc/3/artykul/rewia-mody-w-rozmiarze-xl/#big http://www.stylistka.pl/elegancja-w-rozmiarze-xxl/zdjecie/4910/ http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.374.4.73.1.809&pr=58019

dzięi Damascenka ten czrny komplet też brałam pod uwagę:)

Gość fotoplastikon
Dokładnie, na wesele nie chodzimy codziennie - stąd nasza kreacja powinna być bardziej niż codzienna. Możemy trochę poszaleć i z kolorami i z fasonami - dodając także jakąś fajną biżuterię. Ja swoją wymarzoną sukienkę na wesele znalazłam na www.vera-fashion.pl, wejdź ie i same sprawdźcie jak duży mają asortyment ;- )