Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Monika Beluczi

Waże ponad 100 kg, mam trądzik i żeruję na pieniądzach rodziców.

Polecane posty

A sama przesiaduje przed kompem całe dnie i sporo kłamię, żeby maskować swoje lenistwo. Wyciągam pieniądze od rodziców, czasem im nawet podkradam, jak chce kupić sobie papierosy a mnie nie stać. Mam 22 lata i nie zamierzam się zmieniać. Ktoś podobny do mnie? Pewnie nikt sie nie przyzna

Gość Waste Of Space O.o
23:44 [zgłoś do usunięcia]Tym razem to znowu ja + ban x2 do 26r zycia masz prawo Ta, jesli sie uczy. A uczy sie czy tylko pasozytuje?

ucze sie w szkole policealnej. Ale chodze do niej raz na tydzień, reszte wagaruje. Ciekawe jak długo uda mi sie maskować, kiedy wreszcie wyjdą na jaw moje kłamstwa.

Gość Waste Of Space O.o
Aaaa zycze Ci zebys sie szybko obudzila i zajela sie swoim zyciem :) Czym pozniej tym ciezej ale mloda jestes i nie widzisz jeszcze szerszego spektrum...

Gość sratutu
pewnie ze wyjda wszytskie twoje klamstwa predzej czy pozniej.. teraz je doskonale kryjesz ale z czasem przywykniesz do nich i do tego ze zawsze przechodza i stracisz czujnosc a wtedy zobaczysz jak ciezko bedzie stawicz czola rzeczywistosci.....

Gość sratutu
a nie boli ciebie to jak widzisz jak wszyscy z twojego otoczenia ida do przodu np. kolezanki chodza na imprezy, kina, zakupy, kursy, ogniska, szkoly, pracy, hobby, faceci, wakacje pod namiotem, czy nawet zakladanie rodziny??? a ty tylko pasiesz dupe przed kompem i przegrywasz zycie? wspolczuje rodzicom takiej porazki wychowawczej.. a i tego ze im na starosc na 100% nie pomozesz

Gość poluźniły mi sie zwieracze
to kaszanka.

Gość de luuux
Ważę 56kg, mam ładną cerę i żeruję na pieniądzach rodziców. przesiaduję całe dnie przed kompem, nie kłamię i też wyciągam kasę od rodziców na fajki :P mam 20 lat, nigdzie się nie uczę od 3 miesięcy siedzę w domu po tym jak rzuciłam studia, nie wiem co chcę robić w życiu 🖐️

Gość no to moze tak by to
i rosnie pokolenie leniuchow, kretaczy, tzw. bezstresowo wychowanych dzieci

Gość de luuux
ja kiedyś byłam bardzo ambitna, jeszcze rok temu- świadectwo maturalne z czerwonym paskiem i dobre wyniki z matur 🖐️

Gość crayola
pijany kjójićek ambicją nie grzeszysz. jak to jest tworzyć patologię? o, odezwala sie tzipa z lepszym zyciem, zeby sie lepiej poczuc

bezstresowo? nie powiedziałabym. Matka całe dziecińtwo mnie biła, miałą takie wybuchy nerwicy, że szok. Była miła i kochana a momentami potrafiła mnie zwyzywać, mówić, że jestem beznadziejna. Choć to akurat prawda.

@prawie Monika Beluczi Ty nie jesteś beznadziejna obiektywnie. Ty wierzysz w to aby wypełnić rolę kozła ofiarnego która przyjęłaś. Czy odpowiesz na moje pytanie? (Czy lubisz siebie?)