Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Typujemy wyniki Euro 2012!

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
Ale nie wziąłem jednej sprawy pod uwagę. Być może ze względu na fakt, że organizujemy Euro, będziemy mieć fory u sędziów. Nie wiem, może zmyślam, ale to całe uefa i fiafa też, to mi wygląda na jeden gang :D

Gość _Miś Yogi_
Ja rozumiem że można sądzić że przegramy z Rosją która gra na wyższym poziomie niż my. Ale z Grecją wygramy. Oni mają ciężki styl więc gradu goli nie będzie ale 1:0 dla nas. Kto wie czy gol nie padnie w 90+3 minucie

Gość manio ciekawski=)
Daj Ci Boże zdrowia, Yogi, za dobrą wróżbę Przyznam, że liczę na nasze drogi kibolstwo, że zrobią wpierdol kibicom z Rosji :D w wypadku naszej przegranej :D

Ja nawet zrobię takie porównanie" to twoje porównanie to raczej jakaś groteska jest ... Dziewczyno tamta drużyna nie ma żadnego porównania i szybko nie będzie miała

Gość brutalnaprawdaa
regres frajerze !

Gość elo eloooooooooooo
Grupa A Euro 2012 : Bukmacherzy przewidują zwycięstwo Polska na 48% przeciwko 22% dla Grecja Aż tak się mylą? jak jesteście tacy pewni że Grecja wygra to obstawiajcie bo kursy są 1,95 - Polska, 4,25 - Grecja :)

Gość gyuiop
Polacy to jednak idioci jezeli myślą, że wygramy z Grecją. ha ,no to jestem idiotką bo stawiam 2-1 dla Polski Czechy -Rosja -1-1

Gość morwena
1 : 0 DLA POLSKI

Gość ziizii top
Grecja - Polska - przegramy 2:1 jednego specjalnie nie obronią, tak by nie było jeszcze większego obciachu w pierwszym dniu... ;)

Gość _Miś Yogi_
Mecze z Grecją u siebie 1963 4:0 1974 2:0 1978 5:2 1984 3:1 1986 2:1 1989 3:0 2004 1:0 2009 2:0

Gość Looooser pomarańczowy
Kiedyś się musi skończyć taka passa.

Gość _Miś Yogi_
Widać że nawet jakbyśmy dziś grali z San Marino to byście przepowiadali porażkę Polski