Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freda1

Debbie Schlussel

Polecane posty

Zbieramy 100 tys głosów przeciw "szanownej" "P"ani a następnie wysyłamy listę do wszystkich jej pracodawców! Polub nasz fanpage http://www.facebook.com/pages/Przeciwnicy-Debbie-Schlussel/397157616996567 Dołącz do wydarzenia i koniecznie zaproś znajomych! Niejaka Pani Schlussel postanowiła wyrazić swoją nienawiść (można sprawdzić w profilu co wypisuje) wobec Polaków jako naród. Polacy zripostowali ją szybko. oto jej fanpage: www.facebook.com/debbiesfanpage

Gość ale kto to jest ?
co to za babka ? jakaś olityk ?

Gość kobitka nie wie co plecie
Jestem o tym przekonana. W Polsce też mamy różnych oszołomów, zarówno po lewej, jak i po prawej stronie.

Gość ciężkie w utrzymaniu porządku
prezenterka

Gość ale kto to jest ?
babie jak widać po makijażu uroda sie kończy , jako dizennikarka też pewnie nie jest żadną osobowością to sobie baba wymyśliła , że i w jej przypadku lepiej jak mówia o niej źle niżby nie mieli mówić wcale . szkoda tylko ,ze w swojej pogoni za sławą nie myśli o tym co mówi i kto jej słucha .

Gość lalinnkkaa
żałośni jesteście, a później się dziwicie że Polacy są pośmiewiskiem dla innych narodowości. wstyd.

Gość ale kto to jest ?
a w czym konkretnie jesteśmy żałośni ?

Tzn ,że co powinniśmy o tym zapomnieć i nie wyciągnąć z tego żadnych konsekwencji , twoim zdaniem?!

Gość Sanderka0888
Hej, byłabym Wam wdzięczna gdybyście mogły mi pomóc. Wystarczy kliknąć w link http://pl.shvoong.com/internet-and-technolog ies/websites/2296026-www-kwejk-pl/ ; )) Zamieściłam tam swoją recenzję na temat popularnej strony. Jeśli ktoś z Was byłby tak miły i wspomógł mnie byłabym wdzięczna.

My piszemy, że za holocaust odpowiadają Niemcy, ale przecież nie byliśmy i nie widzieliśmy tego: powtarzamy to co usłyszeliśmy w szkole, w mediach itd. - dokładnie to samo robi Debbie Schlussel. Moim zdaniem trzeba uświadamiać i dążyć do rzetelnego ustalenia prawdy historycznej (nauka nie ma ojczyzny)- co jest trudne. Trudno zachować obiektywizm, gdy coś dotyczy naszych delikatnych uczuć narodowych. Wiadomo że sytuacja nie była czarno-biała, że antysemityzm w Polsce był (i jest), ale i były miliony Polaków którzy pomagali Żydom i ginęli razem z nimi w tych obozach, że jechaliśmy na tym samym wózku. Trzeba informować, a nie obrażać się i hejtować. Tak myślę. I żadnej "nienawiści do Polaków" to w tym nie widzę. Sama mówię, że Niemcy odpowiadają za holocaust i nie wyrażam w ten sposób nienawiści do Niemców, tylko stwierdzam fakt - który ja uważam za "fakt autentyczny", a może ktoś uważa że się mylę.

Gość lalinnkkaa
nie potraficie o swoje walczyć tylko durne nagonki robicie. te wpisy na jej fb... ciągle bluźnierstwa pokazują poziom polaków... i jeszcze ten fan-page przeciwko niej, to jest żałosne. a potem się dziwicie że we wszystkich innych państwach wyśmiewają was.

Gość ale kto to jest ?
no toś nam pojechała lilianka ....:D argumentów od metra przedstawiłaś :) nie wie co plecie - zgadzam siez toba jak najbardziej . Daleka jestem od snucia teorii spiskowych ale coraz częściej słyszę ,zę Polacy są współwinni tego czy tmtego ,ze zaczyna sie nas oskarżać prawie że o wywołanie drugiej WŚ . I dizeje sieto w czasach kiedy żyja świadkowie , bezposedni uczestnicy tego koszkamru , tych masowych mordów , tego bestialsr=twa . Kiedy żyją OFIARY . a co będize kiedy umrze ostani z nich ? wtedy panie Debie i inni , kto wie czy nie dyskretnie opłacani przez Niemcy będą sobie snuć swoje opowieści tak długo aż świat zacznie sie naprawdę zastanawiać czy żeczywiście nie było tak jak oni mowią? czy śmierć tych milionów naprawde nie okaże sie wtedy daremna ?

Gość lalinnkkaa
nie, jestem innej narodowości. ale chwilowo mieszkam w Polsce, widzę i wiem co się w waszym państwie dzieje.Brak kultury, załatwianie spraw właśnie w taki sposób... zamiast robić nagonki postarajcie się pokazać innym państwom "waszą prawdę". Jesteście na ten temat strasznie przeczuleni, ale nie potraficie nic zrobić... jesteście tak nieporadni...

Gość ale kto to jest ?
rzeczywiście :)

Gość ale kto to jest ?
ty lilinaka jesteś takiej innej narodowości jak ja jestem Szach Iranu :) ale jak ise nie ma argumentów a koniecznie chce błysnąć to każdy motyw jest dobry :D

To się wyprowadz jak nic Ci nie pasuje i jest tak źle... ;]] PS: Pochwal się swoja "narodowością" :)

Gość lalinnkkaa
mi to bez różnicy.. róbcie dalej ten szum i tak nikt poza Polską o tym nie usłyszy. obrażajajcie ją.. to będzie dalej pisać. wczoraj zgłaszaliście naruszenie do fb i to w tysięcznych ilościach i co ? dało wam to coś ? nie /.... próbujcie dalej, róbcie z siebie pośmiewisko. powodzenia.

Gość ale kto to jest ?
na jakiej czarnej wsi miszkasz dizecko ,ze wydaje ci sie ,ze teraz nikt nic nie może ?:) w dobie internetu ? w dobie mediów i oglądalności ? :) pojęcia nie masz o świecie .

Może jeszcze warto dodać, że oprócz Debbie Schlusel w USA i wszędzie na świecie są miliony dziennikarzy, publicystów i historyków, którzy podzielają "nasz pogląd na holocaust". Sam Barack Obama dał się dość szybko przekonać. Więc to nie jest tak, że "cały świat myśli..", "cały świat nas nienawidzi", "cały świat nas wyśmiewa...". Jest grupa oszołomów, która ma swoje teorie wszędzie. I w USA i w Polsce mamy swojego Macierewicza. Nie dramatyzujmy przez jedną niedouczoną pismaczkę, a potraktujmy to jako okazję do dyskusji na ważny temat. I zgadzam się, bluzganie na jej profilu i hejtowanie jest żałosne.

Gość lalinnkkaa
freda pochodzę z Kanady, mieszkam w Polsce i uczę w tutejszej szkole językowej.

Super! Bardzo się cieszymy , że uczysz się Polskiego nieporadnego języka , w którym brak kultury....

Gość ale kto to jest ?
i właśnie dlatego , że tacy pismacy , którzy dla poklasku zrobią wszystko trzeba reagować na bieżąco . zgadzam sie ,ze wyzwiska to nie argumenty ,ale jaki pismak taki poziom dyskutantów .

Gość ale kto to jest ?
a jako Szach Iranu kupiłam sobie umiejętność mowy po polsku :D

Gość warto ją zgłosić
wg danych zawartych w archiwum Gestapo w Warszawie, jej rodzinę nie zabili ani Niemcy ani Polacy, Aaron Schussel był członkiem organizacji ŻaGieW - Żydowska Gwardia Wolności i został zastrzelony przez Oficera Polskiego podziemia pochodzenia żydowskigo z ŻOB - żydowska organizacja bojowa, która była częscią AK. Kiedyś szperałem w informacjach kto był kolaborantem ŻaGWi , sporo tego było. Ale właśnie to nazwisko mi sie obiło o uszy poniewąż niewielu mogło "po pracy" posiadać prywatnie pistolet w nagrodę za skuteczne działanie w terenie. Poprostu zabili konfidenta ale Debbie Schussel jest innego zdania, dla niej kolaboracja z niemcami to coś naturalnego i oczywistego.

Gość warto ją zgłosić
Żyd zabił Żyda - swój zabił swojego, ale Debbie zwala na Polaków, że nie pomagali Żydom, ale mordowali - kłamczucha!!!!

Gość perfumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
popieram

Gość perfumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
popieram akcję blokady Debbie, nie mordy na ludziach.