Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena_35

Czy warto angazowac sie w znajomosć, kiedy facet zatail prawde?

Polecane posty

Gość Lena_35

Poznaliśmy się w necie, potem była randka w realu. Facet okazał się bardzo przystojny, wykształcony i taki naturalny w rozmowie. Było to wylącznie koleznskie spotkanie. Potem byla 2 randka i chemia zadzialala, doszło do seksu, nie żaluję tego ponieważ jestesmy dojrzalymi ludzmi i dlaczego mielibyśmuy sie hamować, jeżeli obydowje tego chcielismy. Opowiedział mi on o sobie, gdzie pracuje itp. Ja bedąc ostrozna, bo kiedy ktoś mnie oszulkał, sprawdziłam to. Okazało się, że to kłamstwo. Napisał mu to i on sie strasznie obruszył, że przekroczyłam bariere i ze tylko podal inne miejsce pracy, bo nie raz kobiety go nachodzily a on sobie tego nie zyczy. Pomimo calej tej sytacji bylam sklonna sie z nim nadal spotykac, ale on stwierdzil ze teraz nie ma do tego glowy itp. Oczywiscie nie odzywa sie teraz (jest to 2 dzien) a ja ciągle o nim myśle.... Czy powinnam sie za jakis czas sama do niego odezwac... Nie chcialabym wyjsc na natreta, ale moze czasaem warto zawalczyC? Jak uwazacie?

Gość uważamy, że to co zrobiłaś
było niezdrowe

Gość Diana bez łuku
Uważam, że a) - chodziło o seks, dostał i tyle b) - nie podoba mu się, że go kontrolujesz, bo to źle wróży na przyszłość

Gość nieheblowany drewniany palik
swoją role w tym układzie masz już podaną na talerzu... bo nie raz kobiety go nachodzily a on sobie tego nie zyczy. czego jeszcze potrzebujesz aby załapać kim w tym układzie jesteś?

Gość Jacek Szafałowicz UK 666
Seks i się bejbik nie urodził?

Gość u9898u9
przez ciebie wyszedl na idiote i klamce, wiec odwraca teraz kota ogonem i udaje obruszonego. Raczej juz nic z tego nie bedzie, a ty na pewno nie powinnas sie pierwsza do niego odzywac i zabiegac o jego uwage

Gość kłamczuch i idiotka
ot. para. A dlaczego go kobiety nachodziły w pracy zastanowiłaś się nad tym może?

Gość czkawka po obiedzie
dla mnie byłoby jasne że to typowy krętaczo-podrywacz netowy. Skoro nie chciał mówić gdzie pracuje, mógł po prostu nic nie mówić, chyba nikt nie zobowiazuje do podawania adresu pracy ludziom, tym bardziej poznanym na necie. Na to potrzeba czasu. Być może ma również żonę i dzieci, dlaczego by nie?

Gość Kaktus i Fred
Odpuść go sobie. Zachowuje się jak cymbał.

Gość fgnhdgj
jak sie nie odzywa, to Twoja rozterka nt niekontynuowania znajomosci jest nieaktualna..

Gość trąbińskia
A dlaczego niby ona jest idiotką? Fakt, to swoją drogą dziwne że go sprawdzała, ale w sumie miała prawo. On jest krętaczem, a teraz tak odwraca sytuację, byś to Ty czuła się winna. Jak znam życie to pewnie się tłumaczyłaś, a niewykluczone że powiedziałaś "przepraszam". Sytuacja coś w stylu - ona przejrzałą jego telefon,z nalazła dowody zdrady, powiedziała mu o tym, a on obraził się, że ona przegląda jego telefon i doprowadził do sytuacji gdzie to ona czuje się winna.

Gość 223512
"moze czasaem warto zawalczyC" W tym przypadku wierz mi, nie jest warto. Potraktuj to jako przygodę, ale nie odzywaj się już do niego. Miał naprawdę głupią wymówkę. Skłamał po prostu i tyle.

Gość Lena_35
Nie przepraszalam go, ale fakt tlumaczylam sie dlaczego to zrobilam. Nie czulam sie dobrze w roli sprawdzajacej, ale w necie jest tyle oszustow i dlatego to zrobilam. Wystarczylo zrobic 1 telefon i juz....

Gość fgnhdgj
Lena zrobilabym dokladnie to samo co Ty. I nie mialabym wyrzutow sumienia. Jak kogos poznajesz przez net to mozna takie bajki uslyszec, a wiadomo, kazda szuka uczciwego faceta, a nie kretacza. I jesli teraz robi focha, to znaczy ze ma duzo do ukrycia. Co innego nie podawac swoich danych, a co innego podawac nieprawdziwe.

Gość 223512
Wiesz co, jego wersja brzmiałaby jeszcze dość prawdopodobnie, gdyby przyłapany na kłamstwie, kajał się, przepraszał gorąco, tłumaczył że ma złe doświadczenia, gdyby teraz naprawdę mu zależało żebyś mu wybaczyła, gdyby dzwonił, pisał. ALE ON SIĘ PRZESTAŁ ODZYWAĆ! OBRAZIŁ SIĘ I PRZESTAŁ ODZYWAĆ! A Ty pytasz czy zawalczyć!

A mnie nie zaskakuje jakoś specjalnie, że facet który ledwo zna autorkę nie podał jej dokładnego miejsca pracy. No ludzie, proszę was :D

Gość 223512
Karmelova > nawet jeśli to czy sądzisz że reakcja "foch i brak kontaktu" nie świadczy o tym, że i tak ma gdzieś autorkę?

W co chcesz sie autorko angazowc? Facet szuka w necie seksu, ma tez zone i pewnie dziecko. Boi sie teraz, ze jestes jedna z tych "wariatek", ktore rozwscieczone jego wykorzystywaniem, doniosa zonie czy w pracy, co robi po godzinach :P Jak dla mnie sytuacja juz sie jakkolwiek nie rozwinie, bedzie Cie unikal :)

Gość jaki problem?!?!
piszesz, ze jesteś dojrzała... a mnie się wydaje, że jesteś gimnazjalistką

Gość AniczkaQ
A mnie się wydaje, ze Cię oszukuje, chciał tylko seksu.