Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefannka

Ale się podniecaja tym euro... :/

Polecane posty

Gość niefannka

Gdzie sie nie odwróce tam atakuje z każdej strony. Rzygam już tym w godzinie meczu kiedy bedzie Polska grała strach na ulicę bedzie wyjsc zeby po glowie nie dostać bo się nie ogląda :O nie uległam temu euromaniakowi i żadnego gadżetu nie kupiłam a wy srajcie i się podniecajcie dalej nie mam zamiaru kibicowac polsce amen

Gość Eeeeetam :)
a ja obstawiam 0 - 3 :D

Gość niefannka
eetamm ale te 3 dla kogo? :D

Gość niefannka
Po za tym u mnie na miescie pustki ludzi ani widu ani słychu jak na wojnie

Gość pytam zawsze
ALBOWIEM POWIADAM WAM POLSKA NIE WYJDZIE Z GRUPY A MISTRZAMI ZOSTANIE FRANCJA. DZIEKUJE ZA UWAGĘ

Gość pytam zawsze
U MNIE TEŻ PUSTKI, TO TAK JAK 25 LAT TEMU LECIAŁA W TV NIEWOLNICA IZAURA TEŻ NIKOGO NIE BYŁO.

Gość niefannka
pytam zawsze hahahahaha hahahaha o kurna hahahaha ale mnie rozwaliłaś z tą niewolnica hahaha

Gość będzie na kafe
ktos jak bedzie mecz ?

Na cafe zawsze,z ta roznica ze dzisiaj beda zakladac tematy wiadomo o czym,wiec nie nalezy sie przejmowac i ignorowac takie tematy. tez nie wiem co to komu daje taka wariacja na tym punkcie?,wole wlaczyc animal planet,zwierzeta przynajmniej nie udaja i nie klamia.

Gość KeeperOfSecrets
ej no wlasnie;/ zenada szopka i wiocha inne kraje nas wymiejaa

a no taka, że od momentu obalenia komuny nikt się nami tak nie interesował jak dziś. Zwykli ludzie z całej Europy będą albo u nas, albo w swoich domach oglądać transmisje z Polski. Trochę radości, hej!!!

inne kraje dla jasności bardzo nas chwalą, dziennikarze są zaskoczeni bo myśleli, że trafią na zadupie a tu szok - Europa :) fajna, kolorowa, przyjazna i na dodatek multinarodowa na jeden miesiąc.

Gość uddddneeerooo
pilkarskie dupczenie europy

Gość doc
a co wam to przeszkadza? tez nie jestem wielką fanką ale uważam to wszystko co sie dzieje jest radosne i jest to odmiana w zyciu Polaka, czemu mamy zabraniac sie cieszyc? sama kupilam sobie bialo-czerwono peruke i mam zamiar ja nosic bo takiej okazji zeby wlozyc na czerep cos takiego juz raczej nie bedzie :)

Gość niefannka
oj dlugo beda gadac o tym euro :O naprawde kogo bym nie spotkala to nawija o euro :O

Gość shikdi fichi
przynajmniej bedziemy bogatsi;p wiecie ile kasy na to poszlo? i jakie zyski w sklepach na zarcie gadzety?

bo to niektórzy mają w genach, byle tylko narzekać i marudzić. Cała Europa na nas patrzy z podziwem moi kochani, z podziwem (ale wiem, że maruderom to nie na rękę, bo przecież klęska miała być!), i ludziom się tu podoba. I chociaż raz spójrzcie na tą bidną starowinkę Polskę przyjaznym okiem :) raz jeden! :) cieszcie się tak, jak to potrafię robić zachodni europejczycy :)

Gość niefannka
doc ja tu mam na mysli obsesyjnych fanów

Gość niefannka
ostatnio kilka razy w tv uslyszałam: kobieto powody dla ktorych nie powinnaś przerywać mężowi oglądania meczu nosz kurfa to chore

Gość doc
niefanka - tak, obsesji mówimy nie:) ale takich jest naprawde niewiele, tylko sa glosni, reszta calkowicie normalnie do tego podchodzi :) a jak kolorowo zrobilo sie na ulicach :) fajnie :)

Gość niefannka
Haha już tematy zakladaja o piwie i czipsach haha boze jak ja sie ciesze ze mój facet nie jest wielbicielem piłki nożnej,bo nie wiem co bym teraz w domu miala haha :D

kup sobie nowy błyszczyk i też będziesz miała się czym podniecać :)

Gość niefannka
Provo nie provo :D obgadać ich możemy

Gość niefannka
Agent nie lubie błyszczyków :)

Gość a mnie hahaha
Rozwalaja nasi pilkarze ! :D widzieliscie ich w tych gajerach jak gwiazdorza tzn duma ich rozpiera uuu ciekawa jestem czy taka mine beda mieli po meczu

Gość Polska biało czerwoniiiiiiiiii
no właśnie, o co wam chodzi tak naprawdę???? Ja nie jestem wielką fanką naszej reprezentacji ale w takiej chwili jednocze się z Polakami i trzymam za nich kciuki!! bo jest to radosna chwila. A Wy rzygacie już tym euro, to rzygajcie, kto wam broni! Wystarczyło by żebyście na to nie zwracali uwagi! to że wiszą w miastach plakaty, że mówią o tym w tv, tak strasznie was to razi po oczach?? Chyba CHCECIE ABY WAS TO RAZIŁO bez przesady! cieszmy się przede wszystkim z tego powodu że pół europy może poznac nasz kraj, naszą kulturę a przede wszystkim to że nie jesteśmy zaściankowi! jednak nie zastali Polski jako jakiegoś zadupia! nareszcie miną stereotypy