Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowannnnnnnnnna

Zrozumiałam ze nie warto mieć jednego partnera , to straszne

Polecane posty

Gość seksowannnnnnnnnna

Byłam młodziutką mężatką, slub z wpadki ale tez milosci, teraz jestem 24 letnią rozwodką- niezle co ? LAta szybko mijają i zauwazylam ze nie warto skupiac sie na jednym i jedynym, to strata czasu, dajesz z siebie wszystko a ktos potem daje ci kopa w dupe. Po co wlasciwie trzymac sie schematu : jeden mąż do konca zycia ? Wole korzystac z zycia poki jestem mloda, niz na starosc zalowac :O

Gość seksowannnnnnnnnna
nie, ja ;) mieszkam sama

Gość paskudna37
ja dopiero jak milam 29 wyszlam za maz ,i tez sobie przed slubem uzywala,, kroku nie zalowalam:-PA TERAZ MAZ I DZIECI ;WIEM CO CHCE OD ZYCIA WYSZALALM SIE ;A TY SIE DOPIERO WYSZALEJESZT; STZKODA ZE DZIECKO NIE MA PELNEJ RODZINY;ALE MATKI WYSTARCZA DLA DZIECI

Gość marakolodaba
acb

Gość dhgfh2888
Ojciec nie jest potrzebny, matka wystarczy jako rodzic. Ja sie wychowałam na normalna osobe razem z siostrą a mialysmy tylko matke :) ojca nigdy nie chcialam pozna, zostawil nas gdy mialam 5 lat

Gość marakolodaba
puszczalskie szmaty

Gość dhgfh2888
a faceci to nie kurwy? wystarczy pokręcic przy jakims tylkiem, poudawac niedostepną a potem walnąc prosto z mostu : Zrobic ci loda? :D albo nie robic nic i sam poderwie , ale z Was puszczalscy kurwiarze fuu

Gość Lettuasja 27
Gratuluję mentalności kurwy :D

Jesteśmy w tym samym wieku, Ty jesteś rozwódką z dzieckiem, ja jeszcze się w życiu z nikim nie spotykałam i na razie nie zamierzam. Ale uważam, że w życiu powinien być tylko jeden facet. Tylko trzeba go mądrze wybrać.