Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej w brązie?

lepiej byłoby w brązie? a może mocniejszy makijaż powinnam robić?

Polecane posty

Na wiek wyglądasz. Może zrezygnuj z tego jasnego, błyszczącego cienia na rzecz czarnego eyelinera. Ciemno niebieskie oczy to ładny kolor, nie ma sensu podkreslać powiekę jeszcze jakimś kolorem

Gość lepiej w brązie?
jennifer sprawdź sobie w bmi jesteś na skraju niedowagi to na serio brzydko wygląda ja mam odpowiednią wagę właśnie ja uważam, że mam bardzo ładne oczy i usta, no i szyję też

Ok, może malujesz brwi, ale ważne, ze nie na czarno. I nie podobasz mi się w tej pomadce, czy tam błyszczyku. Też mi się wydaje, że troche dużo ważysz, pewnie górna granica BMI. Ja mam 53/167 a i tak powinnam trochę zgubić

Gość lepiej w brązie?
tylko zastanawiam się czy czegoś z włosami nie zrobić, myślałam o pasemkach ciemnych albo o grzywce

Gość masz delikatna urode
dlatego dobrze ci we wloskach blond i w każdym również delikatnym makijażu .Czy w brązie ,czy w szarosciach aby był delikatny .:D

Gość lepiej w brązie?
emanująca jak zgubisz z tej wagi co masz to będzie źle wyglądać moim zdaniem

Gość lepiej w brązie?
jennifer póki co ty nie pokazałaś swojego więc co mamy porównywać

Gość lepiej w brązie?
w sumie nie wiem, ja myślałam o większym makijażu a nie o mniejszym, żeby jakoś bardziej się podkreślić, mocniej a tutaj piszesz, że lepiej słabiej, ja mam troche kiepską cerę, mam spore plamy na twarzy i muszę się dość przykryć, szczerze zawsze uważałam, że maluję się bardzo dobrze po prostu

Gość lepiej w brązie?
może jennifer tu była ale ja jej nie śledzę więc nie wiem jak wygląda po prostu

Gość i nie radz sie gimnazjalistow
z cafe ,bo wpadniesz w kompleksy Według nich powinnas przy 167 ważyć 43 kg i ufarbowac włosy na czarno , co jest paranoja , bo masz idealną figurę i urode blondynki

Gość Panna logika
Makijaż masz ok i całkiem ładną buzię. Ale włosy maja mdły kolo i wysokie czoło przykryłabym grzywką. Co do koloru, jakiś rudy albo jasny brąz ze złotymi pasemkami.

wydaje mi się, że czarny eyeliner bardziej podkreśli oko niż jasny cień. Może zrób tak jak dziewczyny radzą, jakiś fajny brązik na włosy, to już w dużej mierze nada Ci wyrazu, skonsultuj to z koleżankami, fryzjerem.. I wtedy ten eyeliner, tak bym Cię widziała :)

Gość hvgkfgjfgfghf
Ładna kobieta ale włosy na czekoladowy brąz + mocniejsze podreślenie oczu grafitowa lub czarna kredka tuż przy linii rzęs + tusz do rzęs

Gość lepiej w brązie?
zobaczę, muszę to przemyśleć, jennifer żebra ci wychodzą kobieto!

zabiłabym za takie cycki :( Może i dobrze wygladasz w swojej wadze, nie wiem, jak to się rozkłada na Tobie, wiem tylko, że ja bym nie chciała tyle ważyć. I nikt tu nie radzi czarnych włosów, tylko fajny brąz z refleksami

Gość rtygd
co jak co ale jenni ma zajebistą figurke

Ale chciałabym obiektywnie oraz nie urażając, zauważyć, że istnieje tu duża różnica wieku pomiędzy autorką a naszą forumową gwiazdą.

No na pewno nie masz. Ale autorka jest starsza i mozliwe, ze aby zrzucić jakikolwiek kg musi się nieźle zmęczyć, bądź ma skłonności do tycia..

Trochę nie ma czego oceniać, jedno foto w stroju kąpielowym, drugie w sukience. Mogłaś zostawić twarz i tak przecież wstawiłaś tutaj swoje zdjęcie prawda? :P

Gość lepiej w brązie?
ide do kibelka ulepic brazowego bałwanka