Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej w brązie?

lepiej byłoby w brązie? a może mocniejszy makijaż powinnam robić?

Polecane posty

Gość jestes idealna ,zgrabniutka
bardzo kobieca , lubie blondynki

Gość lepiej w brązie
debilny podszyw fakt mogłam zostawić twarz, nie pomyślałam :)

Gość lepiej w brązie?
lubie obciagac

Gość cdszdxfcdsree
mnie się ona bardzo podoba co wy chcecie?

Gość lepiej w brązie
ale widać, że figurę mam bardzo dobrą, nie mam nigdzie wylewającego się tłuszczu, moją dumą są piersi, uważam, że mam zajebiste

Gość niedlugo kaza ci na
golasa paradowac albo zdjęcie pochwy wstawić .Daj sobie spokój dziewczyno nie rob z siebie drugiej Jennifer i nie ośmieszaj się .

Gość lepiej w brązie
jennifer coś ucichła, zdaje się, że widzi, że się bardzo pomyliła, i fakt, jest młodsza a ciekawe jak będzie wyglądać w wieku 31 lat bo ja uważam, że jak na swój wiek to jestem laska super i nikt nie zaprzeczy, wiem, to mało skromne no ale przyznajcie!

Gość lepiej w brązie
no chyba widać, że nie mam nic pod spodem bo sukienka jest marszczona!!! poza tym nie jest ta sukienka gruba więc byłoby widać gdybym coś włożyła pod spód, po prostu przyznaj, że się pomyliłaś co do mojej figury i tyle

dobra niech ci będzie bo głupszemu trzeba ustąpić masz super figurkę ,zazdroszczę ci zwłaszcza tych kilogramów na nogach i na ramionach:) jesteś sliczna! :):*

Gość lepiej w brązie
kilogramów na nogach??????? gdzie???????????? nogi mam smukłe! a z tymi ramionami to już zupełnie nie wiem o co ci chodzi :/

Gość lepiej w brązie
jak mam być szczera to ty masz dziwną figurę, niby żebra ci wychodzą więc na pierwszy rzut oka jakbyś była zbyt chuda a jednak majtki wpijają ci się w biodra i uda masz masywne więc nie rozumiem ale figurę masz nieciekawą, cycki faktycznie masz ale pewnie wypchane push upem więc nie wiem czy mozna oceniać, ja też mam push up wsadzony więc wiem jaka to różnica kiedy piersi są w takim staniku a kiedy są bez stanika

Gość Jennifer zrozum inne
dziewczyny też są ładne , nie wsciekaj się . Blondi ma ładny tyleczek i cycuszki .

Gość Oakak88888
Lepiej w brazie masz niestety pospolita urode i zero gustu, bo sukienka wyglada jak na wiejska zabawe w remizie

autorko - masz spoko figurę, w sam raz - ani za dużo, ani za mało, tylko bez sensu dajesz się prowokować jennifer, która sprowadza Cię do swojego poziomu. każda normalna osoba widzi, że nie jesteś gruba, tylko ona pisze głupoty, aby Cię wkurzyć. sama jest pewnie koścista i może podoba się jej figura wieszaka albo więźnia Auschwitz, ale o gustach się nie dyskutuje. co do włosów, koniecznie zmień kolor na jakiś żywszy, bo ten szary blond jest faktycznie zbyt mdły do Twojej twarzy, tak ja uważam.

Gość a gdzie jestttttttt
zdjecie w stroju kapielowym? chce zobaczyc! aha, i jennifer cialo tez chce zobaczyc, bo nigdy nie widzialem.. Podrzuccie linki :)

Gość no zgrabna jest nie musi
się rozbierać do naga bo sukienkę ma dopasowania ,ale s sumie jakby chciała to chetnie bym się na nią popatrzył bo niezła pupcia z niej :D

hehehe no dobra miłego dnia bo zmykam wybierać marmur do kominka:) oby więcej takich pewnych siebie kobiet było;) tylko żeby o lustrze w domu nie zapomniały;)

Gość JaTylkoNaMoment
jennifer czy jak jej tam ma koszmarne biodra w porównaniu do reszty figury, takie jakieś nieproporcjonalne:/

Gość lepiej w brązie
więc o tym piszę, biodra i uda ma masywne, grube po prostu ale żebra jej wychodzą, chyba, że do zdjęcia wciągnęła brzuch bo to troche tak wygląda :D ja nic nie wciągam, stoję jak stoję bo nie mam się czego wstydzić, figurę mam lepszą niż wiele 20 latek a mam przypominam 31

Gość pen qtr
jennifer ma idealna figurkę a autorka niestety widać ,że ma nadwagę .Jak można się tak ubierać????????????