Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej w brązie?

lepiej byłoby w brązie? a może mocniejszy makijaż powinnam robić?

Polecane posty

Gość Abrakadabraabra
Lepiej w brazie jarasz sie tak soba, a wcale nie masz powalajacej urody, a jedynie bardzo przecietna. Badz troche obiektywna. Jestes ok, ale bez przesady nie ma sie czym zachwycac. A jennifer i jej teksty sa po prostu glupie

Gość lepiej w brązie
nie wiem o co ci chodzi z tą sukienką, a może wskażesz mi gdzie jest ta moja nadwaga, no gdzie, z których miejscach??

Gość Abrakadabraabra
Tak to fakt, mimo, ze teksty jennifer sa zalosne, to figure ma super

Gość pen qtr
brzuchol ci odstaje jak u jakiejs maciory

Gość hmmmmmm ekmmm
jennifer jestes paskudna i zwenetrznie i wewnetrznie... pozatym powinnas zrzucic te boczki :/ fuj... bardzo nieproporcjonalna jestes i zdecydowanie lepiej prezentujesz sie w ubraniu...popracuj nad soba!!! autorko jest ok :) ja bym tylko zmienila kolor wlosow na braz, bo bedzie pieknie sie komponowal z kolorem oczu :)

Gość lepiej w brązie
wszyscy co mnie tu obrażają pewnie wyglądają jak potwory a prawda jest taka że nie ma ładniejszej tu pewnie .W tym wieku to mało która ma takie świetne i jędrne ciało jak ja dlatego tak sie na mnie sadzicie.

Gość lepiej w brązie
brzuch mi odstaje??? patrszysz na dobre zdjęcie bo może oglądasz jennifer? :D

Gość Abrakadabraabra
O kurde ale mniemanie o sobie. Jestescie siebie warte z jennifer :/ Ten sam poziom

wkurzasz mnie tymi swoimi przechwałkami, wizualnie moze oki, ale coś mi się wydaje że charakter masz paskudny...nie rozumiem jak można się tak sobą podniecać... a co do sukienki, okropna, a do twarzy masz dziwny nos, jak u strusia, i nie modny balejaż

Gość lepiej w brązie
nie porównujcie mnie do jennifer ja mam 100 raz lepsze ciało i pewnie nie tylko od niej a od połowy z was

Gość lepiej w brązie
dlaczego tak piszecie, ten pierwszy wpis z 10:38 to był chory podszyw, to chyba logiczne, że nie da się wpisać dwóch wpisów w tym samym czasie!

Gość lepiej w brązie
o to przed chwilą, ten pierwszy wpis to też był podszyw

Gość lepiej w brązie
nie oceniajcie mnie po tym, że ktoś się podszyje pode mnie i coś napisze bo to niesprawiedliwe

Gość lepiej w brązie
jesteście niesprawiedliwi i przestancie mi zazdrościć .

Gość oj babo babo
Oj kobieto,kobieto,skromnoscia to ty nie grzeszysz. Jennifer ma bardzo ladna figure chodz jest nieco pustawa ale jest jeszcze mloda i mozna jej wybaczyc ale ty stara baba a taka durna. Nie napisalas czy masz dzieci,bo jesli nie rodzilas to masz bardzo przecietna figure,ja po trzech porodach mam podobna,chodz waze mniej od ciebie

Gość lepiej w brązie
dzieci nie mam, nie przepadam za dziećmi, nie chcę być ograniczana

Gość lepiej w brązie
aczkolwiek nie wiem co to ma do rzeczy odnośnie figury

Gość oj babo babo
No to jednak 1:0 dla Jennifer. A tak na serio to zmien kolor wlosow bo przeciez o to pytalas,jasny braz bedzie w sam raz,bo niestety z twarza za wiele zrobic sie nie da

Gość lepiej w brązie
ale nie rozumiem, co to za różnica czy mam dzieci???

Autorko: zle wygladasz w tym kolorze wlosow. Zdecydowanie zmien na cos mniej mdlego - tak jak ci ktos napisal. A co do zdjecia w sukience.. Kiedys to zdjecie juz tu bylo do oceny ;)

Gość oj babo babo
Oj kochana ma,ma i to wiele,urodzic dzieci i zachowac szczupla,jedrna figure to jest nielada wyczyn,uwierz mi :)

Gość lepiej w brązie
o kurde jennifer też dzieci chyba nie ma a wygląda jak wygląda i do tego jest młodsza

Gość oj babo babo
No wlasnie ma corke,wiec dlatego napisalam ze 1:0 dla niej,bo figure ma niezla o tobie mozna napisac jedynie ok ale szalu nie ma

Gość lepiej w brązie
piszcie sobie co chcecie i tak wiem że mam lepszą figurę od niej a wy tez mi zazdrościcie bo pewnie grube zakompleksione jesteście.

Gość ki kokolloo
laska srednio wygladasz na te 31 lat, naprawde, mam kilka kuzynek w wkieku 35 lat niektore nawet maja 2 dzieci i powiem ci ze z waga sa ponizej 60 kg. a ty sukienka jak na wesle w remizie, taki lekki spaslaczek, wlosy pol blond pol czarne, twarz przenno buraczana, choc nie taka ostatnia a jarasz sie soba jakbys byla jakas mis wsi.