Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KawalerZodzysku

Związki z kobietami ktore maja już dziecie

Polecane posty

Gość gość
No takie chamstwo i wulgaryzm wobec samotnych matek. Panowie a Wam się wydaje że wy sypiacie z dziewicami niezuzytymi przez innych wcześniej ??? Szczęścia życzę z tymi "dziewicami" . Kim one będą kiedy je zostawicie z dziećmi ??? Aaaa też rozepchanymi c.....i ??? No tak tego nikt nie przewidział. Każdy sam sobie wybiera więc miauczenie że samotna matka jest taka a taka jest nie na miejscu. Wśród bezdzietnych to same wspaniałe i cudowne charaktery ?? Więc skąd się biorą potem te rozklekotane po innych ??? Kto je takie robi ???. W internecie można żygac do woli bo się swoich danych nie podaje co bohaterzy ???? . Przecież nikt Was nie zmusza się wiązać z samotna matka.

Gość gość
Powtarzasz sie frustracie . Natrzaskales pelno tych samych postow . Powodzenia z bezdzietna k ***ą

Gość gość
Bezdzietna to nie k******.to znaczy, że Ty też jesteś....bo przecież nie każda kobieta z dziecmi będzie rozwodnicą ale każda była kiedyś bezdzietnne panna.

Gość gość
Poza tym skóra taka kobieta ma dziecko to chyba się rozkładała co?

Gość gość
A o zużyciu cielska po porodzie doczytaj w literaturze medycznej ziejący srom....

Gość gość
Drogie samotne Panie i samotni Panowie.....Pora wziąć sprawy w swoje ręce, zrobić w końcu coś dla siebie i znaleźć drugą połówkę! Pomoże Wam eDarling. JEST DROGO!!, bo 237 zł za 3 miesiące, ale akurat w tym wypadku jest to zaleta, bo nie będzie tu kłamu jak na innych portalach randkowych, tylko poważni ludzie i poważne zamiary. Sprawdźcie sami: https://link.do/XR31w

Gość biedna dusza
gosciu a cielsko ma Twoja zona i matka ??? tak traktujesz wszystkie matki ??? ktos Cie kiedys tez musial urodzic choc nie wiem po co .... genow na mozg zabraklo ??!! biedny frustrat ktorego nawet na jak to nazywa zuzyte cielsko nie stac.....

Gość gość
Ja nie mam żony. ...skąd wiesz, że to pisze facet. Trochę intelektu. Poczytaj o ziejącym sromie.

Gość gość
Ten temat mi pokazuje,jakimi totalnymi kurewkami są baby..Zero w was klasy,kultury i rozumu.Wszystkim szmatom które mówią jak to suka z bachorem zasługuje na szczęście,życzę byście razem z bachorami zdechły w męczarniach i w nędzy.A frajerom biorącym takie ścierwa życzę,byście stracili cały majątek i zdrowie psychiczne..oh wait,nie mozecie byc zdrowi psychicznie pakując się w takie związki :)

Gość Rogata diablica
A ja wszystkim paniom i panom którzy tak strasznie ujadają na samotne matki życzę żeby skosztowali samotnego wychowywania . Co niektórych ludzi tak pcha do obrażania ??? Zero kultury po języku widać gdzie "państwo" wyrosło. Jak to ładnie mawiają " człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy". A ja uwielbiam samotnestki za charyzmę za odwage , za to że dają radę (same) nie proszą i nie błagają i pomoc. Za to że życie innych nie jest im obojętne . Głowa do góry kto nie zna to uogólnia . Proszę teraz możecie mnie do woli obrażać za to że udzielam się w obronie samotnych matek. Jestem ponad to !!! I będę ponad to wszystko...

Gość gość
A co tu intelekt ma do rzeczy ? Nie podpisane imieniem . No co za tępe coś :-)

Gość gość
Intelekt ma wiele do rzeczy. Pustaki z dzieciakami kopnięte w dupę ...w większości. Precz z życia ludzi na poziomie. Rozwodnice, wdówki i panny z dziecmi. Wszystkie z dzieciakami na miotły.

Gość gość
Najgorsi ludzie.

Gość gość
Oczywiście każdy ma prawo do szczęścia, do tego by ułozyć sobie życie na nowo. Kobieta z dzieckiem/dziećmi również, ale niestety powinna szukać mężczyzny, który tak jak ona też jest po przejściach i ma swoje dzieci. Tylko wtedy moze się udać stworzyć rodzinę. W innym wypadku jest zbyt duzo trudności, które prędzej czy później rozwalą sielankę - nie ma mocnych! i to niezależnie od tego w jakim wieku są te dzieci, mogą byc nawet dorosłe, ale dla matki/ojca to są zawsze dzieci, jak nie szkoła, to potem studia, potem wnuki itp itd. Zawsze będą jakieś sprawy, problemy.

Gość Izumi z Meiji
Nie wiem skad te twierdzenia, ze zwiazek bezdzietnego mezczyzny z samotna matka zawsze niewypali? Znam sporo takich zwiazkow i wszystkie sa udane mniej lub bardziej, w niektorych pojawily sie nawet ich wspolne dzieci. Ludzie maja prawo dobierac sie w pary z kim chca a nie po to aby zadowolic ujadajacych na fotum. Bezdzietne kobiety tez wiaza sie z dzieciatymi mezczyznami i tez roznie bywa, jedne zwiazki udaja sie inne nie. Czesto bywa, ze mezczyzni, ktorzy tak nienawidza samotnych matek zazwyczaj dla swoich dzieci tez nie potrafia byc ojcami.

Gość Matka i córka
Jestem samotna matka ani k....a ani zdzira . Dawniej wyszłam za mąż bo kochałam bo chciałam założyć rodzinę bo nie przewidziałam że kiedyś zostanę sama z (naszym dzieckiem). Nie ja wybrałam sobie moją przyszłość jaką się stała. Pytam tylko dlaczego my samotne matki jesteśmy opluwane i za co ? Takie argumenty jakie tu czytam to nie argumenty to tylko steki wyzwisk niepoparte niczym. Dlaczego nikt nie wspomniał o ojcach którzy się do tych sytuacji dołożyli. To że taki ojciec zostawił rodzinę nie znaczy automatycznie że nie ma dziecka. Będzie miał je zawsze . Od lat sama wychowuje dobrze zarabiam jestem pod każdym względem samodzielna. Jestem zadbana kobieta która nie prosi o łaskę. Dlaczego związek z samotna matka musi być od razu skazany na porażkę ? Czy ktoś mi to powie ???? Skąd mężczyzna może to wiedzieć jeśli nie spróbuje ? Nieprawda że dzieci to tylko problemy !!! Widać że piszący tutaj zielonego pojęcia o tym co piszą nie mają. To że jakaś znajomą matki córki nie wiem kogo tam jeszcze samotnie wychowuje i jest jaka jest nie daje nikomu prawa do wrzucania wszystkich samotnych matek do jednego worka. Może ja się w innych kręgach obracam - nie wiem . Moje znajome samotne matki są osobami na stanowiskach i świetnie się mają. Układamy sobie życie samotnie bo z takim podejściem jak tutaj to przepraszam ale panowie nie podskoczycie ani finansowo ani mentalnie.

Gość młody kawaler 30 lat
Mnie się co roku czepiają takie panny. Szukają tatusia. A ja trzymam się od nich jak najdalej. Nie odpowiada mi to. Kiedy dziewczyna mówi że ma dziecko znikam w tej samej chwili. Mam swój honor. Zaryzykuję - może jeszcze znajdę dziewczynę bez dzieci a jak nie to trudno.