Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka Pakosianka

Kto ma dosc angielskiej pogody?

Polecane posty

Gość Hanka Pakosianka

mieszkam w tym kraju 5 lat i ......nie ma w ogole lata a w tym roku to juz w ogole caly czas pada teraz jest zimno jak w listopadzie co prawda mozna pojechac na urlop do cieplejszych krajow ( bylam ) ale jak sie pracuje to wiadomo ze tylko na urlopie takie rzeczy a i tak nie zawsze w lecie mozna dostac wiecej dni ogolnie mi sie tu dobrze zyje ale pogoda jest kiepska

Gość ja nie narzekam
lubie taka pogode :D a jak mi sie zechce ciepla to wyjazda nawet na weekend do Hiszpanii nie stanowi problemu.

Gość jhhh
ja juz mam dosc, w zeszlym roku opalalam sie w marcu juz, a teraz nie wiem czy to slonce w ogole zzawita, jestem wsciekla i chodze ciagle podminowana :(

Gość kergula
bywam w Londynie i to jest niewiarygodne, że moje włosy są tam wiecznie skręcone od wilgoci, normalnie prostuję, wychodzę i po 10 minutach mam loki:(

no ja mam dośc - właśnie upał na dworze, a wyjśc nie mogę, żeby dziecko ospy nie przeziębiło... jak były upały 3 tyg. temu to samo... dobrze, że nie mam więcej dzieci;) może jeszcze skorzystam z lata w tym roku:)

Gość hsjsbsjsbhs
Ile ja bym dała żeby mieć kręcone włosy, niestety proste jak drut nawet jak zakrece :p A pogoda? Od niej jestem chora i leże teraz w łożu :( kto wie kiedy będzie ładnie?

Gość numerowaa
Niestety trudno przewidziec kiedy bedzie ladnie. Dzisiaj rano jak wyszlam na miasto to wialo i bylo zimno, a jak wracalam to grzalo slonce i mi bylo goraco.