Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba skrajnie brzydka lllllll

moj facet mnie nie komplementuje, nic a nic. Od dawna nie powiedzial ze ladnie

Polecane posty

wygladam czuje sie taka brzydka, nieatrakcyjna nigdy mi nie powiedzial ze mam cos ladnego

Gość Kreczik
Faceci którzy długo są w związku zapominają o takich rzeczach, wiem to z autopsji. Ja kiedy się czuję "niedoceniona" lekko zwracam facetowi uwagę na to, że dawno mi nie mówił żadnych komplementów i czuję się niedopieszczona ;) dobrym sposobem jest też mówenie Jemu komplementów- po pewnym czasie mu zaskoczy w mózgu i będzie się "odwdzięczać". Pozdrawiam

na poczatku mowil, teraz juz nie mowie mu wielokrotnie ze jest fantastyczny a on nic w druga strone generalnie uwaza, ze jego gadanie nic nie da bo i tak uwazam ze jestem brzydka ale upomne sie o swoje :D

Hmmm!! Powinnaś bardziej uwierzyć w siebie!! To po pierwsze!! Po drugie widzę że jesteś kobietą wrażliwą która potrzebuje dużo ciepła i uczuć, a twój facet tego ci jak mniemam nie daje. Znakomicię rozumię że źle się z tym czujesz.Gdyż od czasu do czasu drobny komplement czy chociażby 1 róża. A jak bardzo poprawia samopczucie i nastrój. Powinnaś znim o tym porozmawiać a raczej z kimś z jego kolegów by mu to dyskretnie uświadomili że cię trochę zaniedbuje.

mój za to komplementuje aż za często. czasami mam wrażenie, że już mu to w nawyk weszło.