Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.lenAa

Jak go uwiesc? Pomozcie.

Polecane posty

Gość E.lenAa

Pracuje w jednej firmie z pewnym kolega. Wpadl mi w oko od samego poczatku. Dawalam mu znaki, ze jestem nim zainteresowana, ale on albo udawal ze ich nie widzi, albo ... Ostatnio troche zblizylismy sie do siebie. Zaprosil mnie kilka razy na drinka, do restauracji, byl tez spacer, dlugie rozmowy. Lubie go, dobrze sie czuje w jego towarzystwie. Co mnie nieco zdziwilo: on trzyma do mnie dystans. Czasami totalnie mnie olewa, potrafi byc opryskliwy, a nastepnego dnia podejdzie, przytuli mnie, powie jakis mily komplement na ucho. Chcialabym go uwiesc. Byl taki moment, ze bylismy na jego osiedlu, na ktorym mieszka. Zapytalam, gdzie miesci sie jego "rezydencja", liczac ze mnie zaprosi do siebie. Ale nic takiego sie nie wydarzylo. Odpowiedzial zdawkowo i tyle. Dziewczyny co ja mam zrobic, zeby mnie zaczal traktowac nie po przyjacielsku, a jak kobiete, na ktorej moze zalezec facetowi? Pomozcie.

on eweidentnie nie jest zainteresowany, miał tlye okazji i nic jezeli go "uwiedizesz" to tylko na raz :O

Gość hehe :D
ten twoj facet, to chyba lubi ciagnac kilka srok za ogon. gdyby mi kobieta dawala takie znaki dymne jak ty, juz dawno bym ja zaprosil do siebie do mieszkania na sjeste a pozniej ulotne chwile namietnosci.