Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

zwracam się do osób którym dokuczano w szkole

Polecane posty

kiedyś was przeprosiłam za krytykę pod waszym adresem, dzisiaj te przeprosiny cofam, nie zasługujecie na los lepszy niż to co was spotyka, nie lubię was [zły] To tyle dziękuję za uwagę :)

Gość przyszła mieszkanka UK
masz coś z głową?

Gość wonna dupa
imbecyl:O

Gość mam to w dupie glupio sikso
I nie mysl że dlatego że jesteś kobietą miałbym dla ciebie taryfe ulgowa nie uderzyłbym cię ale wylał na twoją glowe wrzątek wody 🖐️

Gość ja też ja też
jakie to szczescie, że twoje lubienie bądź nielubienie nie ma nic wspólnego z tym na co zasługują inni ludzie :D

guzik mnie obchodzi co sobie pomyślicie, ja mówię to co myślę myślałam że mogę o tych ludziach mówić dobrze, ale okazało się że nie potrafię, żałuję że już dawno temu skończyłam szkołę, wówczas nikogo nie dręczyłam, teraz bym to zrobiła :O nie jestem okrutna ale zrozumcie nie mogę tych ludzi tolerować, są gorsi

Gość mam to w dupie glupio sikso
Tylko ciekawe co by było jakbyś od kilku osób oberwała jak ostatnia prostytutka :classic_cool: one też obrywają od alwonsów :classic_cool:

Gość czarna stopa
Jak oceniasz zachowanie swoich rosyjskich przyjaciół we Wrocławiu po meczu? :classic_cool:

Gość ssds
Kingusia wez Ty sie jebnij w kalfasa

Gość F Ala
spierdalaj pusta kretynko :O 🖐️

Gość F Ala
jesteś, byłaś i będziesz , nie wiem w jakim celu zakładasz takie tematy, jesteś pustym trollem 🖐️

Gość luuuuudzie
kingusia jestes strasznie brzydka

Gość Ł jak łiła
morde trzym i nie szczekaj, rusofilska suko :D

Gość erfg
hmmm, ciekawe. A możesz trochę jaśniej opisać swoje poglądy na ten temat? Nie chcę się spierać, po prostu mnie to interesuje. Myślisz, że osoby, którym dokuczano po prostu sobie zasłużyły na ten los i były winne?

po co ja właściwie bronie swojego zdania, przecież to rzecz niepodważalna , wy ckliwe sentymentalne ciamajdy, moje poglądy moja sprawa :P

Gość Ł jak łiła
matka tej dziwce schowała kabel od komputera,więcej jej wynurzeń dziś nie ujrzymy :classic_cool:

Gość Ł jak łiła
prawie każdy na forume uważa cię za tępą, rusofilską zdzirę, vox populi, vox dei 🖐️ ps mam nadzieję, że jak znajdziesz faceta to cię będzie napierrdalał :D i będziesz mogła wyczytać wtedy na kafe, że sama sobie jesteś winna 🖐️

erfg dokładnie uważam że Ci ludzie są prześladowani bo sami sobie na to zasłużyli, a ciągłe współczucie im mnie wkurza

napierdalał mnie, oj chyba ja jego w szale wywołanym choroba mogę nawet zabić, a i tak nie pójdę do więzienia czy to nie piękne :classic_cool:

Gość Ł jak łiła
to trafisz na takiego,któremu nie dasz rady :D nie takie jak ty obrywały już od alkoholików, SZMATO

żeby nie było ja nigdy nikomu nie dokuczałam, chociaż żałuje ze nie spróbowałam, może by mi się spodobało :)

Gość Ms Lukrecja
Kingusia_124, nie kłam, nieładnie ! Jesteś przecie pustą kretynką :) osobiście uważam,że własnie takie osoby powinno się tępić i gnoić na każdym kroku :) Pozdrawiam :)