Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

zwracam się do osób którym dokuczano w szkole

Polecane posty

Gość Ł jak łiła
już za samą miłość do ruskich powinnaś być ostro napierrdalana...ale nie martw się, ruscy lubią napierdalać swoje żony 🖐️:)

ja Rosjan nie kocham , ja jestem komunistką zwolenniczką KGB i czerwonego sztandaru, wierzę że kiedyś wiecznie żywa idea odżyje i ogarnie cały świat :)

Gość Ł jak łiła
dawałaś w ogóle komuś kiedykolwiek dupy? czy jesteś aż tak obmierzła, że nawet ruski alkoholik cię nie chce SZMATO? :D

Gość Ł jak łiła
na szczęście to tylko twoje fantazje SUKO i odzywaj się tylko kiedy ci na to pozwolę, jesteś tylko suką, podczłowiekiem, właściwie powinnaś na ryju nosić kaganiec, może ci go twoja matka zakłada? w sumie nie dziwiłbym jej się,pewnie teraz żałuje, że cię nie wyskrobała DZIWKO

Gość F Ala
to jest chyba jakiś podszyw, który próbuje zepsuć komuś opinię :O tępy troll

Gość Ł jak łiła
haha i co mi zrobisz? najwyżej w szale uszkodzisz swój durny łeb SUKO :D rusofilski podczłowieku :D

Gość F Ala
podczłowiek to dobre określenie dla osoby która gnębi słabszych, a do silniejszych się podlizuje. Obrzydliwość.

Gość Ł jak łiła
gdzie jesteś K.U.R.W.O??? pozwalam ci jeszcze trochę poszczekać, bawi mnie to jak piszczysz ŚCIERO :D

słuchaj suko nie będę z Tobą gadała, spadam ze swojego tematu, innych napastuj swoimi tępymi przemyśleniami zdziro :classic_cool: pa :P

Gość F Ala
choć i tak sądzę że to prowokacja podszywa, bo nie ma takich tępych kobiet agresywnych, męskich.

Gość motzna tyrka
komunistycznej szmaty :classic_cool:

Gość F Ala
co, autorko uciekasz, nie spodobało Ci się, że ktoś Cię gnębi? I co, fajnie się teraz czujesz?

Gość ghghghhgghgh
tylko że te osoby którym dokuczano są różne i dokuczano im z różnych powodów. Przyznaj że jest różnica gdy dokucza sie szkolnemu kapusiowi a komuś kto jest biedny bo ma biednych rodziców a bogaci mają go za gorszego a co by było gdybyś Ty trafiła na ludzi któzy sie na Ciebie by uwzięli z jakiegoś powodu

Gość Ł jak łiła
haha już spierdalasz suko z cieczką?:D zabolało? zasługujesz na to, żeby cię gnębić rusofilski PODCZŁOWIEKU

Gość Ms Lukrecja
kingusio, słonko moje, ty się nie wkurzaj, bo złość piękności szkodzi, a ty nie masz czym szarżować :)

Gość Ł jak łiła
teraz masz chociaż próbkę tego jak to jest być gnębionym, SUKO

Gość i nastała cisza
to raczej nie jest prowokacja bo zobaczcie na jakiś stary temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4728728 tutaj też Kinga wszystkich atakuje, co najgorsze ona potrafi być raz skończoną kurwą a raz nawet można z nią pogadać jak tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5121942 http://f.kafeteria.pl/temat_s.php?id_p=5208099 ona ma chyba jakieś zaburzenia psychiczne może dlatego teraz tak się zachowuje

Gość F Ala
ona nie ma w sobie empatii, bo jest zbyt męska, więc i tak tego nie zrozumie, jest za tępa

Gość motzna tyrka
przetyrana kretynka poszła płakać w kącik :classic_cool:

myślisz że jakaś suka która pisze przez internet że jestem gównem i czymś jeszcze to wystarczający powód bym się przejmowała, ha ha śmieszne w dupie że tak powiem mam to co o mnie piszecie

Gość F Ala
to by tłumaczyło, może faktycznie jakaś choroba psychiczna, może była gnębiona w szkole i ta choroba spowodowała to, że ona teraz nie lubi osób które cierpią w szkołach

Gość Ms Lukrecja
spokojnie nie denerwuj się, idź sobie zrób dobrze, wytrzyj palce i wróć tu do nas :)

Gość Ms Lukrecja
to ja juz wolę rozmowy z OWCĄ, przynajmniej jest bardziej stabilna i wiadomo jak z nią jest. A propo, wie ktoś co z jej rentą, dostała już?

Gość nawalona ziutka
Kinga no ale odpowiedz mi skąd masz taką focię Jezusa?

Gość Ł jak łiła
o jak fajnie, że ściera KINGUSIA wróciła, to nawet zabawne jak próbuje udowadniać że ma w dupie co się o niej myśli NIEDORUCHANE CZERWONE POZBAWIONE PODSTAWOWYCH UCZUĆ LUDZKICH KURWISKO

Gość tututuuft
sama sie przyznała do zaburzeń jak z nią kiedyś gadałam pisała że ma chorobe afektywną dwubiegunową i była w psychiatryku

Ł jak łiła mojego chłopaka gdy stanął w obronie gnębionego chłopaka zabito, a zrobiło to właśnie to gnębione gówno, powiedź mi tylko bez żadnych kurew proszę, jak ty byś się zachowała. Mam kochać ludzi którzy zabili mojego ukochanego, a mi zniszczyli życie i wprowadzili na skraj szaleństwa ? To oni wszyscy byli winni, oni wszyscy tam byli widziałam ich twarze we śnie więc się odwalcie i dajcie mi żyć

Gość F Ala
No właśnie, to nie jest OWCA? Wiecie, osoby chore mają rozdwojenie jaźni często.

nawalona ziutka to moje zdjęcie a nie Jezusa tępa suko, może nie wiesz ale dawniej zdjęcia były czarno-białe, a ja miałam taki typ urody, i tak byłam lepsza od tych nadętych i napompowanych kobiecin, co teraz walają się na świecie, byłam przynajmniej naturalna i wszystko miałam w swoim rozmiarze