Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

zwracam się do osób którym dokuczano w szkole

Polecane posty

Gość Ł jak łiła
tylko że taka KURWA jak ty nie rozumie,że twojego BOLCA zabił JEDEN człowiek (zresztą pewnie o niebo więcej wart od niego) a ty KURWO TĘPA rozciągasz winę na wszystkich którzy są gnębieni w szkole,mam nadzieję że zaznasz w życiu gnębienia SZMATO

Gość F Ala
"Ł jak łiła mojego chłopaka gdy stanął w obronie gnębionego chłopaka zabito, a zrobiło to właśnie to gnębione gówno, powiedź mi tylko bez żadnych k**ew proszę, jak ty byś się zachowała. Mam kochać ludzi którzy zabili mojego ukochanego, a mi zniszczyli życie i wprowadzili na skraj szaleństwa ? To oni wszyscy byli winni, oni wszyscy tam byli widziałam ich twarze we śnie więc się odwalcie i dajcie mi żyć " choroba jak nic :O

Gość F Ala
naturalna? no cóż, wyglądasz jak nieśmiały chłopiec z długimi włosami :classic_cool:

Gość i nastała cisza
ona serio jest obłąkana przeczytajcie ten temat i powiedźcie czy mogła go napisać osoba normalna, a potem posłuchajcie tej melodii którą ona uważa za piękna i romantyczną http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5011475

Gość F Ala
przeczytałam, w sumie to jej żałuję, strasznie musi to jej życie wyglądać "no cóż a więc choroba zaczęła się u mnie tak około roku 1996, po śmierci mojego chłopaka. Na początku wiadomo depresja, a potem na zmianę epizody smutku i radości, w końcu po trzech latach mama dała mnie do szpitala na Aleksandrowską 159, jednak ja nie wyraziłam zgody na leczenie, potem wyszłam za mąż ale małżeństwo się po niedługim czasie rozpadło właśnie z powodu mojej choroby. Wówczas w 2002 sama zgłosiłam się do szpitala leczyłam się regularnie 2 lata, potem wyszłam i w krótkim czasie dwa nieudane małżeństwa No teraz pracuję ale ciągle mam epizody depresyjne i maniakalne "

Gość Ł jak łiła
gówno mnie obchdozi jej niedorżnięcie ile osób ma różne choroby a nie wypisuje takich bzdur i nie nawołuje do przemocy jak ta SZMATA

Gość F Ala
przeczytałam, chora osoba i tyle spadam 🖐️

Gość motzna tyrka
ł jak łiła,dzięki za przepędzenie tej kurwy z forum :classic_cool:

ja jestem zdrowa nie rozumiecie, ta choroba to czyjeś wymysły, wątpię czy pisałam te posty nie pamiętam ich to na pewno wyście się podszyli i je umieścili, zrozumcie jestem całkiem zdrowa, teraz mam kilka dni urlopu dali mimo że nie chciałam, a ostatniej nocy znowu mi się śniły szkolne ofiary mordujące mojego ukochanego, było ich tak dużo i te dźwięki muszę słuchać spokojnej muzyki rozbiłam zegar kurantowy żeby mi wybijał godzinę, ale on nie wybija, słuchajcie jestem zdrowa !!!!

Gość tututuuft
nikt sie nie podszył dla pewności kliknęłam w profil na tamtym temacie i pojawiła sie twoja aktualna stopka,Ty to pisałaś

Gość Kingusia._124
ja mam tylko schizofrenię,jestem zupełnie zdrowa :classic_cool:

Gość motzna tyrka
kingusia,wyjdź-kompromitujesz się :D

nie rozumiem, rzeczywiście ja je pisałam, ale jak nie pamiętam tych postów, wiem tylko że przestałam zażywać tabletki dawno temu, bo olśniło mnie oni mnie trują tymi lekami, to nie na żadna chorobę to mi szkodziło, teraz myślę logicznie, nienawidzę szkolnych ofiar

Gość hhhhddddd
SAMA JESTEŚ GORSZA WREDNA SUKO!!! CO CI WINI SĄ CI LUDZIE ŻE ICH NIE ZNOSISZ?

Gość serwer 02
Kingusia- bezdoomnii i Owieczka to jedna osoba , a wiej o tym :)

Gość hhhhddddd
MASZ NA ZDJĘCIU WREDNY WYRAZ TWARZY I W DODATKU BRZYDKA JESTEŚ! WSTYD BY ci BYŁO NAWET ZAMIESZCZAĆ TAKIE ZDJĘCIE.

to mordercy, mają krew na dłoniach, a żadną owcą nie jestem tamta to wariatka pisze niezrozumiałe rzeczy, u mnie wszystko jest logiczne i poukładane

Gość serwer 02
to są wlasnie uroki dwubiegunowowsci, raz tak a raz tak bywa :o

Gość hhhhddddd
"piszę co myślę odwalcie się" My też piszemy co myślimy więc o co chodzi? tobie wolno a nam nie?

żadna dwubiegunowość, teraz jestem bez tych psychotropów, co mi kazali zażywać wolna, miesiąc temu odłożyłam chciałam sprawdzić co wyjdzie i wiem że jestem wolna

oczywiście że wolno nic takiego nie napisałam że wam nie wolno dlaczego mnie atakujecie, po co zaczynacie temat jak nie dacie się wypowiedzieć

Gość tututuuft
pokiełbasiło ci sie w głowie przez odstawienie leków,nie wolno samemu odstawiać myślałam że na tym zdjęciu masz 12 lat :) nie wyglądasz na 7 dobra ludzie nie podniecajcie sie tak bo widać że to albo naprawde chora i biedna osoba albo ktoś ma z Was ubaw bo prowokuje.

wiesz jak nie odłożę tej trucizny to nigdy nie będę normalna, fajnie że w końcu ktoś miły się trafił :)

Gość Ł jak łiła
haha a teraz kurwiszcze próbuje nas w chuuja zrobić,że nie pisało tych tekstów :D WON KURWO TAM GDZIE TWOJE MIEJSCE - DO BUDY 🖐️

Ł jak łiła ja uważam że tego nie pisałam, nawet to wiem, dziękuję za twoje cenne uwagi kocham i pozdrawiam a teraz naprawdę opuszczam ten temat, może wrócę ale słuchajcie powiedzcie wy też słyszycie teraz głosy wołające "Jesteś smutna" "Chodź z nami" no cóż bywajcie miłego wieczoru, już tak późna noc a wam się chce siedzieć paa :)