Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfg

Dlaczego tak się dzieje? Bardzo dziwne

Polecane posty

Gość erfg

Wcześniej byłam chuda, no może nie tak do końca. Przy rękach i nogach jak patyki miałam dość spory brzuch. Miałam z tego powodu ogromne kompleksy, dlatego schudłam jeszcze więcej (BMI wskazywało wtedy wychudzenie) a brzuch ani nie drgnął. Później bardzo przytyłam (ponad 10kg) a brzuch dalej nie drgnął. Wygląda dalej tak samo. mierzyłam obwód i teraz może jest jedynie o cm większy. Dlaczego tak jest?

Gość sgkteglk
to nie chudnij tylko cwicz sam brzuch,znajdz cwiczenia i je rob

Gość erfg
ćwiczyłam, robiłam a6w, kręciłam hula hopem, robiłam okłady z chrzanu :D kupiłam jakiś badziew na brzuch, robiłam masaże i pewnie wiele innych rzeczy ale również nie widziałam poprawy

Gość przecwiko wszytskim
może jest wzdęty ? masz problemy z jelitami ?

Gość erfg
hmmm, może faktycznie jest wzdęty. nie wiem czy mam problemy z jelitami ale dość często pobolewa mnie podbrzusze. Byłam z tym u ginekologa i własnie mi powiedziała, że przyczyną mogą być właśnie jelita. nie poszłam później z t ą sprawą do lekarza rodzinnego. Poza tym ten brzuch czasem wydaje się być większy a czasem jest prawie płaski. Prawie, ponieważ mam na nim też fałdkę tłuszczu. Coś takiego jak na tym zdjęciu http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24622/12100714-1702x1128.jpeg Jeżeli to problem z jelitami to co mogę na to poradzić?

Gość niektórzy niestety
nie chudną z brzucha,inni z bioder, a inni z ud.. Widziałaś Kim Kardashian albo Jennifer Lopez ? Walczą z tyłkami od lat i cały czas takie same wielkie dupy mają. Zabiegi może im trochę pomogą ale jak widać też niewiele.

Gość erfg
może nie chudną z tych miejsc ale wtedy mają też tendencję do tycia w danym obszarze. W moim przypadku ani nie chudnę ani nie tyję w brzuchu...

Gość niektórzy niestety
na jedno wychodzi. Jak widzisz brzuch jest problematyczny. A skoro jelita cie tak wypinają to możesz jedynie zadbać o ekstra diete z dużą ilością błonnika ( ewentualnie innych badziewi) :)

Gość erfg
a nie ma jakichś tabletek na to? Np błonnik w tabletkach? :P