Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

prawdziwy mężczyzna powinien ujarzmić kobietę

Polecane posty

Gość i kolejny weekend
o jakim ujarzmianiu ty w ogóle bredzisz? Faceci nie lubią dziewczyn, których jednym zainteresowaniem są faceci i forum internetowe...

aha, czyli trzeba prowadzić grę, robić teatrzyki, aby konwenansom stało się zadość? :D Oglądałaś "Piękny umysł"? Tam tę sprawę bardzo fajnie rozwiązał główny bohater, przedstawiając kobiecie, która mu się spodobała dwa scenariusze: mogą udawać,że sie nie dostzregają, potem flirtować, zagadywać, opierać się sobie ...albo od razu pójść do łóżka. Oczywiście wybrała drugi scenariusz :D

"Faceci nie lubią dziewczyn, których jednym zainteresowaniem są faceci i forum internetowe..." a co mnei obchodiz co lubia faceci 🖐️

Gość wroclawiankaa
kobiety uwielbiają ten cyrk, jak dla mnie jest to uwłaczające. Te wszystkie poradniki, wystudiowane pozy...Przecież mężczyźni to nie pieski do tresowania.

Nie obchodzi Cię co lubią faceci? I to jest Twój problem, bo życie i faceci nie będą się kręcić tylko wokój Ciebie-Księżniczki. Podejrzewam, że wg Ciebie,to facetów ma interesować co Ciebie obchodzi :D

Gość wroclawiankaa
No chyba Cię obchodzi, skoro każdy temat jaki zakładasz dotyczy facetów i/lub Ciebie:D

Gość wroclawiankaa
Agent T-good point;) Myślę, że fikuśna z czasem to pojmie, póki co jest to roszczeniowa postawa jedynaczki chowanej pod kloszem...

gdybym mial swojeog faceta obchodizloby mni co lubi, al;e dogadzac gustom wszystkich facetow nie mam zamiaru :)

z postawą: bo mnie się należy, ja chce, ma być taki - a ja jestem och i ech, daleko nie zajedziesz i będziesz do końca życia zakładała tu swoje nic nie wnoszące wątki. Po prostu jeszcze nie dojrzałaś do związku To,że facet powinen ujarzmiać kobietę, to banał, farmazon, to nic nie znaczy. Osoby, które coś do siebie czują, oboje powinny o siebie zabiegać i działać na rzecz zwiazku.

Gość wroclawiankaa
Agent dobrze prawi, ale Ty fiku pewnie i tak wiesz najlepiej:D W napięciem czekam na kolejny, oryginalny topic Twojego autorstwa:D

Gość wroclawiankaa
Nie umie? A może nie chce!