Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romeo345

Pytanie do kobiet Mam mega problem

Polecane posty

Gość romeo345

Jestem prawiczkiem ale to nie w tym problem. Problem zaczyna się tu w jaki sposób z prawiczka być kimś z doświadczeniem? Jak wiadomo kobiety nienawidzą prawiczków i nimi gardzą!! Nie dają im nawet jakiejkolwiek szansy chociażby na zwykle spotkania. i teraz uwaga by znaleźć kobietę trzeba nie być prawiczkiem czyli by przestać być prawiczkiem muszę 1.iść do agencji 2. laski z klubów zaliczać Znacie jakaś inna opcje? czemu kobiety maja za złe mężczyznom korzystanie z takich opcji skoro same nie dają szansy komuś bez doświadczenia? Ciekaw jestem odpowiedzi. proszę drogie panie wytłumaczcie mi to

Gość dissolved girl
"skoro same nie dają szansy komuś bez doświadczenia?" Co za bzdury :o Jesteś prawiczkiem, bo nie dają Ci szansy, a nie nie dają Ci szansy, bo jesteś prawiczkiem. Ale dlaczego nie dają, to nie wiem bo Cię nie znam i na oczy nie widziałam.

Gość abrakadabraja
ja tam wolę prawiczków ale w wieku do 25 lat bądź z poglądami religijnymi na te sprawy. bo np ja ze swoim facetem jesteśmy swoimi pierwszymi i to jest dla mnie mega ponieważ sami razem we dwoję nauczyliśmy się wszystkiego.. i to mnie podnieca że jesteśmy na wyłączność:)

Gość romeo345
spotykałem się z dziewczyną kilka tygodni. Dowiedziała się skądś, że jeszcze tego nie robiłem. Powiedziała mi prosto w twarz, że nie będzie chodziła ze mną tylko dlatego , że jestem prawiczkiem.

Gość romeo345
abrakadabraja Jak nie spotkałem jeszcze zadnej kobiety z którą chciałbym poprostu to robić i miałbym np te 25 to co mam zrobic 1.agencja 2. klubie laske czy moze jest jakies jeszcze tyjscie

Gość bxc
po prostu nie mow dziewczynom ze jestes prawiczkiem. i po problemie. ja np jestem z facetem ktory byl prawiczkiem (mial 19 lat jak go poznalam) i ciesze sie ze oboje nie mielismy nikogo innego poza soba :)

Gość dissolved girl
Na podstawie jednej dziewczyny oceniasz wszystkie? Gratuluję.

Gość ffffeeeee
bo są zdzirami normalna kobieta nie patrzy na to ale jak chce miec orgazmy to chce ruchacza cipacza pospolitego

Gość wfwwwwwwwwwww
tyjście - czytli tylne wyjście ? :classic_cool: jest wyjście - nie mów tego dziewczynom poza tym skąd ona mogła wiedzieć, że jesteś prawikiem ? z pewnością wyszło to od Ciebie i poszło dalej :classic_cool: z pewnością znajdzie się taka, która to doceni szukaj młodszych, najlepiej dziewic :P

Gość romeo345
to byl tylko przyklad miałem więcej takich sytuacji. bxc czyli klamać trzeba kobiecie nie ma innego wyjscia? tylko jak to zrobic jak juz do czegos mialo by dojsc

Gość początkujący prawiczek
na pewno trafisz na jakąś 'wyrwę w murze' - laska która przymknie na to oko. Zrobisz to i po problemie, o ile wcześniej ją wyrwiesz. tylko ze jak dla mnie zakiszenie to jest za mało.

Gość początkujący prawiczek
musi sie odbyc caly cykl zmian a to wymaga czasu

Gość bxc
nie oklamywac tylko nie musisz sie chwalic ze jestes prawiczkiem a jak dojdzie do czegos to po prostu bzyknij i tyle nie wiem z czym masz problem

Gość romeo345
Bo z tego co niektórzy piszą znaczy, że mam kłamać kobiecie i walić ścieme jak leci. nie widze żadnej innej logicznej odpowiedzi po za tym co napisał bxc

Gość prawdziwy facet z klasa
bo kobiety szukaja innosci niz to co maja w domu bo po co im facet podobny do ojca??? czuly troskliwy ? nie ! facet ma dac ta dawke adrenaliny i szalenstwa