Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobly in my bothly

Nie mam biustu , nie mam faceta :(((

Polecane posty

Gość Terez des bez es
a skad Ty to wiesz???? Ty bys wolala brzydkiego faceta z duzym, czy przystojnego ze srednim???

Gość Terez des bez es
autorko moze masz jakies zdj nawet i w staniku moze nie jest tak zle???

jasne, ze przystojnego ze średnim. Ale patrz Ty mi dałaś do wyboru dwie różne osoby. A ja mówię o tej samej z tym, ze raz z małym biutem, raz z dużym...

Gość Terez des bez es
no moze, ale Ty narzekac nie powinnas jak masz B to masz super

Gość Bobly in my bothly
nie, nie mam zdjęcia..ogólnie nie mam brzydkiego ciała sama to przyznaje ,że nie jest tak źle ale co z tego jak za każdym razem słyszę docinki na temat mojej płaskości :( nawet poszłabym do jakiegoś psychologa ale co to pomoże skoro większość facetów jest podła i tylko mi docina ,że "Oj Olka po co ci stanik ? " , nie mowcie ze to nie ma znaczenia dla facetow bo ma :(((( ehhhh juz nie wiem co mam zrobic :(

Wes pszestan dziewczyno ogarnij sie i pomysl co te cycaste beda mialy w wieku 40+ cycki na brzuchu a Ty bedziesz ok pomysl nad tym i wybij sobie z glowki operacje

Gość rekoioz43
przestan marudzić i pokaż cyckiii !!!

Gość wyluzowany
Bobly in my bothly a ile masz w biuście 60 ? 70 ? czy ile ?

Gość Bobly in my bothly
kamiś12 tylko ,że nie wszyscy faceci nie myślą tak perspektywicznie...większość chce mieć dziewczynę z biustem i nie myśli o tym co będzie za 30 lat bo za 30 lat za równo cycata jak i płaska nie będą fajne...

Gość Bobly in my bothly
nie mam przy sobie miarki :/ wiem ,że mam 70 A a to dużo nie jest :/ jak nie nałoże stanika i mam samą bluzkę wyglądam jak chłopak ...

Gość I ja nie mam
za tydzień 17 lat więc nie wiem czy urosną co do tego jeziora to jaki strój kąpielowy mi polecicie? żeby udawać że coś tam jest xd

Gość bezbiuściasta
Jestem z wami dziewczyny...mój biust jest MEGA mały i założę się, że to ja z tego grona mam najmniejszy. Mam prawie 20 lat a klatę jak u 8taki chyba. Zastanawiam się czy nie iść do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, słyszałam, ze od tego biust jest pełniejszy...

Gość Bobly in my bothly
no właśnie :/ poczytajcie komentarze do tej fotki...bardzo pocieszające :(

małe piersi też mogą być hot, wiec nie wiem o co chodzi :D wole takie naturalne niż sztuczne, podejrzewam, że nie tylko ja jeden, więc się tak nie przejmujcie dziewczyny :D

Gość Terez des bez es
a pewnie ze czytalysmy, ale co tam to modelka jest i jej wisi ona akurat jest brzydka z twarzy i sylwetke taka wieszakowata

Gość Bobly in my bothly
faceci poczytajcie komentarze do tego zdjęcia co wysłała Terez des bez es i powiedzcie teraz jak mamy nie mieć kompleksow ? :(

Gość fggggbvgb
masz na pewno jakis biust i jesli sie podobasz to znajdziesz jak facet sie zakochuje w kobiecie to przez jej zachowanie ruchy i wszystko a najmniej przez cycki

Gość Terez des bez es
hehehhe najmniejsze to chyba ja mam, kiedys dodal tu zdjecie swoich cyckow bylama z tak zdesperowana ktos mi napisal ze mam paskudna klate

Gość wyluzowany
Bobly in my bothly To naprawdę mało...przykro mi odpadasz wiesz jak byś miała 75cm to można przeżyć ale ty....

Gość Bobly in my bothly
choć ja jestem ladniejsza z twarzy i wydaje mi sie ze nie jestem takim wieszakiem jak ona w ramionach ale w cyckach nie jestem specjalnie lepsza :((( ehhh way , way way ??!!!

Gość bezbiuściasta
probowała któras z tymi tabletkami?

Gość Bobly in my bothly
wyluzowany... dzięki za szczerość :( chyba pozostaje mi chirurg :((((

Z mojego punktu widzenia, trochę przesadzacie - aczkolwiek możecie się czuć jak czujecie, wszak facet do końca może Was nie rozumieć. Jednak pamiętajcie, że facet nie zakochuje się w Waszych piersiach, tylko w Was, w tym jakie jesteście, itd - a to, że nie macie powidzenia u facetów, którrzy zakochują się w cyckach, może Was tylko uchronić od wtopowego związku ;)

Gość Bobly in my bothly
bezbiuściasta wiesz ja nie polecam jadłam i tylko uda mi urosły...biust nic a nic :( wydaje mi sie ,że to działa w tą stronę ,że biust po tabletach rośnie tylko biuściastym :( moja kolezanka plaska tez brala tablety i nic a druga co miała c urosło jej na d ...

W kazdym razie: TAK naturalności ! NIE sztuczności ! I to by było na tyle mojego manifestu :D

Gość I ja nie mam
bezbiusciasta ja biorę tabletki anty na uregulowanie okresu i trochę się powiększyły i bolą ale ginekolog powiedział że po odstawieniu wrócą do poprzedniego stanu boję się aż xd jaki mam ten strój kąpielowy KUPIC?