Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobly in my bothly

Nie mam biustu , nie mam faceta :(((

Polecane posty

Gość Bobly in my bothly
taki sobie gościu bo zazwyczaj jest tak ,że w krytyce jest więcej prawdy niż w pochlebstwie :( ale dziekuje Ci ze jestes taki mily :)

Gość Bobly in my bothly
bezbiuściasta ..mam chyba identyczny

eeeee, nie jest tak źle. Myslałem, że będą mniejsze, jak już tak straszyłaś, heh ;) Znajdziesz kiedyś takiego, który nie będzie wybrzydzał, a i obsypie je pocałunkami ;)

Gość wy płaskie nie macie z nami...
bezbiuściasta Ale masz brzydkie cycki :D hahahahaha i ty myślisz że podniecisz jakiegoś faceta :D hahahaha

Gość Terez des bez es
no to dziewczyny macie fajne cycki ja takich nie mam

Ale ja nie pochlebiam tylko stwierdzam fakt. Na świecie są faceci dla których bardziej liczy się zgrabna figura i ładna buzia. Fani dużych biustów też są, ale to nie oznacza, że dla każdego ma to największe znaczenie.

"wy płaskie nie macie z nami" -> ... - takie jak Ty omijam z daleka, z racji tego, co siedzi Ci w główce. Może i masz fest piersi, ale co z tego, jak zabrakło materiału na wypełnienie głowy?

Gość wyluzowany
bezbiuściasta No trochę wypukłości masz więc nie taka płaska klatka :) Do tego podobają mi się twoje sutki

Gość Bobly in my bothly
wy płaskie nie macie z nami... do czego zmierzasz ? Mamy sie powiesić czy co ? O co Tobie chodzi ?

żeby czasem nie próbowały podrywać facetów którzy należą się nam haha poważnie? coś ci sie w zyciu należy? NAPRAWDE?! daj spokoj . a faceci chyba tez swoj rozum maja i nie tylko za biustem poleca? naprawde w zyciu sa inne ważne sprawy i priorytety, rowniez dla facetow. star jestem i wiem co mowie.

Gość Bobly in my bothly
wy płaskie nie macie z nami... Hehehe to z tego co napisałaś wynika ,że nie masz faceta skoro tak sie boisz ,że płaskie odbiją Ci potencjalnego partnera :)))))

Gość bezbiuściasta
wiem, ze brzydkie ;) były, są i bedą.no ale jeden facet juz je widział :O tak wiele kosztowało mnie by mu je pokazać. nalegał bym pokazała...potem mówił, ze są piekne, lecz ja mu nie wierzyłam i nie uwierzę. kłamał na bank, takie cycki to nie są cycki i one żadnemu się nie spodobają

Gość Terez des bez es
kobietko jakbym Ci pokazala moje to bys od razu sie pozbyla kompleksow

Gość Bobly in my bothly
bezbiuściasta a tez tak masz ze wstydzisz sie seksu ? czy jakos ciagniesz swoje zycie intymne mimo tego kompleksu ?

bezbiuściasta,Twoim problem nie są małe piersi tylko totalnie zaniżona psychika sięgająca poziomu co najmniej Rowu Mariańskiego. Trudno, takie są, ale jak trafisz na odpowiednią osobą, to nie będzie mu to przeszkadzało - a na pewno Tobie będzie to bardziej przeszkadzało niż jemu i sama na własne życzenie napsujesz sobie krwi. Twój problem jest w głowie. Zmień nastawienie.

no prosze Was...nie licytujcie sie kto ma mniej/gorzej/bardziej płasko...to nudne jest na dluzsza mete:P nie wolno sie z nikim porownywac bo to niczemu nie słuzy...kazdy jest inny. a ty bezbiusciata jakbys uwierzyła facetowi, że mu sie twoj biust podoba to pewnie byś rozkwitła i była boginią seksu...a teraz co?;)

Gość bezbiuściasta
obecnie nie mam faceta. Kiedy jednak miała partnera no i "przyszedł czas" na seks, to...było mi bardzo ciężko.Pierwszy raz z nim odbył się w staniku i bluzce :O wyszło to wtedy bardzo spontanicznie...prosił bym sćiągnęła tą blzukę a ja nic :D za drugim razem mi nie odpuścił, sciagnął ze mnie blzukę i stanik, bardzo sie wstydziłam :O on to widział i powtarzał, ze mam sliczne piersi itp :O nie uwierzyłam...mowił tak by nie zrobic przykrości i tyle, jestem tego pewna. takie piersi jak ja mam są aseksualne

Dokładnie. Waszym problemem jest przede wszystkim zaniżona samoocena. Facetom, którzy was olalali, lub śmiali się z powodu waszego biustu nalezy pokazać środkowy palec. A same zasługujecie na kogoś lepszego, kto nie będzie przywiązywał do tego takiej wagi i będą go kręcić inne części waszego ciała. Tacy są! Sam jestem najlepszym przykładem.

Gość Terez des bez es
bezbiusciasta ile masz lat?

Gość bezbiuściasta
niecałe 20

Gość hgfhjhkj
wy płaskie nie macie z nami... Piękna kobieta to biuściasta kobieta ja mam okazały biust i uwielbiam kusić facetów a wy czym go skuśicie co ? hahahahahaha Wiesz ona zapewne rozumem i ladna figura, ty zas masz pustke(ostal sie ino sznureczek trzymajacy uszy) pomiedzy uszami i grube uda.

to jest bez sensu, jak nigdy nie uwierzysz facetowi co mówi, to szkoda się bawić w jakikolwiek związek. Gdyby tak zachowywała się moja dziewczyna, to nie tylko ona by się z tym czuła, ale również ja źle bym się czuł, gdyby stwarzała takie sytuacje i wyrażała w ten sposób swoją nieufność.

Gość hgfhjhkj
bezbiuściasta i inne z tym wyimaginowanym problemem. Bedzie dobrze, wiecej wiary w siebie :).

Gość I ja nie mam
bezbiusciasta masz super cycki chciałabym takie moje są o połowę mniejsze gdzieś nie masz się czym przejmować

no wlasnie agent T ... i jeszcze to: bo zazwyczaj jest tak ,że w krytyce jest więcej prawdy niż w pochlebstwie. sorki autorko, skad to wzielas? kto ci to wmowił? Dziewczyny!!! Jesteście jedyne i niepowtarzalne - nie ma takiej drugiej osoby jak bobly. bezbiuściasta czy terez! czy to nie jest fajne? drugiej takiej jak ja tez nie ma...i to jest niesamowite:) czasem jak pomysle jakimi małoważnymi ( dla mnie ) sprawami ludzie się zajmują to myslę, że to dobrze - to znaczy,że nie mają powazniejszych problemów.... bo przeciez mogliby mieć nieuleczalnie chore dziecko, albo nie móc mieć tego dziecka,kłopoty finansowe, chorą psychicznie matke albo mogli własnie stracić pracę / noge / ręke....

Gość I ja nie mam
ja nawet stanika nie moge dostać

Gość wyluzowany
niecałe 20 No widać choc właściwie cofam zakompleksionym można być w obojętnie jakim wieku ale twoje sutki są ładne :) a po za tym twoja "nieśmiałość" może być urocza wbrew pozorom faceci przy takich "odjechanych" super babkach też się krępuja :) więc może nie jest tak źle :)

powtarzał, ze mam sliczne piersi itp nie uwierzyłam...mowił tak by nie zrobic przykrości i tyle, jestem tego pewna. takie piersi jak ja mam są aseksualne. no sorki ... skoro chces w to wierzyc to tak masz:P Dziewczyny! więcej dystansu , naprawde:))

Gość wy płaskie nie macie z nami...
prawda jest taka że ten temat jest założony dla kobiet z małymi piersiami ( dla pociszenia bo one takie biedne :D ) i po prostu wszyscy chcą was pocieszyć a prawda jest taka że macie ohydne cycki i tyle hahahaha papa