Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba mama/ brak niku

dieta - śniadanie/kalcja

Polecane posty

Witajcie, spędzam cały dzień poza domem, planuję diete - łatwo nie będzie - ale nie chcę polegnąć w przedbiegu co myślicie o poniższym jadłospisie: śniadanie - pełnoziarniste pieczywo, wędliny, warzywa, 2 śniadanie - białko - jogurty, maślanki kolacje - owsianki, otręby na chudym mleku z owocami sezonowymi ??? pracuj w firmie gdzie mamy stołówkę pracowniczą w postaci szwedzkiego stołu macie jakieś inne propozycję/ co o tym myślicie? chcę schudnąć 15kg, do dietetyka - wlaściwie do Centrum Leczenia Otyłości wizytę mam na początku lipca - 1 dopiero ale do lipca chciałabym schudnąć 4 - 5kg

Gość jak juz to zmien sniadanie
z kolacja miejscami, jesli chodzi o ich skladniki. chociaz to i tak srednio. monotonna ta dieta. polecam warzywa gotowane na parze, jakis brokuly, kalafior, szparagi, to do śniadania, jajecznica jest bardzo zdrowa, z ziolami. na popoludnie mozesz sobie brac jakiegos warzywa do pracy chyba, nie? albo salatke warzywna. generalnie zasada jest prosta: rano weglowodany a wieczorem bialka. jeszcze raz przemysl jadlospis. wlacz ryby.

poza tym picie mleka przez ciebie jako osobe dorosłą - nie, nie i jeszcze raz nie! to szkodliwe. owoce w diecie sa generalnie zakazane, oprocz owocow nieslodkich typu grapefruit, jagody mozna od biedy, borowki tez od biedy ujda.

Gość bfhsfgsh
CLO w krakowie??????

tak w krakowie - clo

ryby i mięso z warzyami jem w porze lunchu w pracy nie zabraknie ich dieta 1600 kcl jakoś nie wyobrazam sobie zycia bez mleka i nie wydaje mi sie ze mleko w diete to składnik zakazany

Gość bfhsfgsh
ja miesiąc temu zgłosiłam się do CLO w Krakowie. jestem mega zadowolona! dieta przepyszna! jem dużo produktów i 4 razy dziennie. po miesiącu moja waga -8 kg !!!!

jeszcze kiwi od biedy mozna zjesc

przesiadlam sie z samochodu na rower i do pracy rowerem - 10 km w 1 str mam tez karte multi spotr zamierzam zrobic niej uzytek

przeciez nie napisalam ze w diecie mleko jest zakazane :O mleko jest prostu szkodliwe dla dorosłych ssaków, zresztą to co ty pijesz jako "mleko" to mieszanka mleka, ropy i antybiotykow oraz hormonow. dla wlasnego dobra radzilabym unikac 🖐️

moja mama korzystała z CLO w rok straciła 45kg - i teraz w wieku 50 lat waży 54kg i świetnie wygląda ja pół roku temu urodziłam dziecko... przed ciążą ważyłam 53kg i miałam diety głęboko gdzieś teraz sytuacja się diametralnie zmieniła

Gość bfhsfgsh
jak juz to zmien sniadanie- z całym szacunkiem ale tyle masz do gadania a widzę, że nie zbyt znasz się na tym !!!!!!!!!!! więc skończ

jaka diete istalili Ci w CLO? ile kcl dziennie?

Gość bfhsfgsh
ruba mamo! idz do clo a zobaczysz rezultaty :) trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!! :)

bfhsfgsh - hahahahahha rozbawiłaś mnie :D sorry, ale znam sie bardzo dobrze na zywieniu, na pewno lepiej niz ty :O🖐️

Gość bfhsfgsh
ustalili mi 1500 kcal dziennie. zapewne w połowie odchudzania zmienią mi na mniejszą ilość kalorii. pierwszy raz mam tak ze jestem na diecie a wogole nie czuje jakbym na niej byla a chudne :) nie zaluję ze tam sie wybrałam

Gość bfhsfgsh
jak juz to zmien sniadanie- nie będę się tu kłócić kto wie lepiej na jakiś temat. ale pare rzeczy napisałaś takich ze to jA się zdziwłam.... no ale ok.... jak lepiej wiesz to pisz jeszcze, coś moze się od Ciebie nauczymy :)

napisz co cie zdziwilo to postaram sie wyjasnic

spotkam ludzi którzy korzystali/ korzystaja z CLO i wychwalają to centrum pod niebiosy 8kg w miesiąc to bardzo dużo - gratuluje

Gość bfhsfgsh
jak juz to zmien sniadanie- nie chce mi się wracać do tego, przepraszam, że na Ciebie naskoczyłam, ale dzisiaj mam chyba taki dzień ze wszystko mnie irytuje, sorry jeszcze raz ;) no tak 8kg w miesiąc to bardzo duzo....ale zostało mi jeszcze duuuuzo do zrzucenia ehhhh moze jakos dam rade :) najwazniejsze zeby sie nie poddawać, ale same wiecie ze tak walka z kg jest bardzo trudna

nie raz na mnie ludzie naskakują, a sami powielają durne i szkodliwe teorie odnośnie odżywiania. nie raz sa to nawet niedouczeni dietetycy :O najlepiej samemu poczytać jakieś sensowne książki o żywieniu i na tej podstawie ułożyć sobie diete bo dietetycy też potrafią zrobić niezłą krzywdę. ale rozumiem że nie każdy ma czas. a jak jesteś poirytowana bez powodu to być może jest to wina złej diety, tak, może tak być.