Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wole starsze kobiety

Mam 18 lat i podoba mi się starsza kobieta30lat

Polecane posty

Witam mam taki problem podoba mi sie właśnie kobieta na którą mam ogromną ochotę.. ale nie wiem co powiedzieć jak zagadać czy ktoś może mi podpowiedzieć jak zacząć rozmowę jestem troszkę nie śmiały do kobiet szczególnie do starszych które mnie kręcą bardziej niż młode.Boje sie podejść zapytać a co gorsza odrzucenia

Forum dla kobiet które mogło by pomóc nie pomaga, prosze tylko o pomoc sytuacja podbramkowa :(

Gość faaaon
Wogole jej nie znasz ? Czy może to jest Twoja sąsiadka?

Znam z widzienia tylko, nie znam imienia nazwiska nic i widzę ją często bo siedzie na ławce a ławka jest tam gdzie jej klatka i często wychodzi ja się patrze a ona na mnie długie spojrzenia może to coś oznacza?.

Gość faaaon
A jest samotna ? Czy ma męża? Ma psa? Dzieci? Jest wysoka czy niska. Napisz coś o niej to Ci pomogę. Poza tym takie babki też potrafią fantazjować na temat młodych mężczyzn, wiec jak już sie na siebie patrzycie to na pewno o Tobie myślała wcześniej.

Niema psa, niema męża, ma za to córke 11 lat może. jest zgrabna nie jedna 18 zazdrościła by jej pośladków tali czy piersi, wzrost 170 cm moze 175cm ja mam 184 i tak wnioskuję po swoim wzroście.

Gość faaaon
Znajdz sposób żeby Ci sie udało z nią chwilę porozmawiać...Moze ją o coś zapytasz mijajac ją gdzieś np. ktora godzina..;-) troche banalne ale czemu nie. No i jak bedziesz już tak przy niej stał to wystarczy rzucić jej jakiś komplement np. śliczna fryzura, albo ładna bluzka..musisz być odważny, ona to doceni.

Jak jestem obok niej i idę albo nawet stoje a ona idzie to mam taką ochote powiedzieć ale dupa. trochę to zbyt odważne i sie oram..Bo moze pewnie jej chodzić o związek na dłużej ma dziecko w sumie i jest sama. No masz racje odważnie powiedzieć coś ale aby to było takie by nie obraziło a zarazem jakby ośmieliło np ją do mnie albo mnie do niej.

Gość faaaon
Za dużo myślisz... ona pewnie nie chcialaby z Tobą nic na dłużej;-) Wypij sobie dwa piwa, nie wiecej;-) i ruszaj stary zrób tak jak pisałem a osiągniesz cel:-)

Co do pifka to nie pijam :P.. mam przewage jeśli jestem dobrze umięśniony moze dlatego się patrzy jak na 18 lat to jestem bardzo duży. . hehe :). Daje mi to przewagę?. Wole wszystko dobrze rozegrać przemyśleć. i myśleć na przód.. może to błąd..?

Gość faaaon
Może lubi dobrze zbudowanych... tego nie wiesz. Jeśli planujesz i ograniczasz sie w mysleniu co do rozegrania taktycznego to nie ma problemu. Ale zastanawianie sie co ona sobie pomysli badz zrobi na jakieś Twoje slowa ktore normalnym dziewczynom wydają sie miłe to mija sie z celem

Zobaczymy jak to będzie czy zagadam.Dam znać :). 3maj sie

Ale ciekawi mnie co o tym myślą kobiety dobrze było by aby wypowiedziały się na ten temat...

Gość aleksandra aaaaaaaale
i tak cie nie bedzie chciala ona potrzebuje faceta a nie smarkacza po sterydach ktory sie pobawi i zostawi

NIe jestem smarkiem tak uważam. Kto wie albo przelotny sex który mógłby być przyjemnością dla mnie i dla niej... albo wyszło by coś z tego myślę na przód.. to od niej by zależało czy sex i zabawa, czy jakiś związek o kase nie problem u mnie.

Gość aleksandra aaaaaaaale
jestes smarkaczem i zdania nie zmienie jak na moje nie masz szans chyba ze to jakas latawica co lubi sie zabawic a nie mysli o zalozeniu rodziny

Gość no tak 3 lata możesz bzykać ją
3 lata możesz bzykać ją, a za jakieś 3 lata już jej córkę, bo macie mniejszą przewagę wiekową.heheh

aleksandra aaaaaaaale wkurwiasz mnie jesteś sztywną osobą nic więcej, tak a propo won z tego tematu..Nie mam sił na cb.

no tak 3 lata możesz bzykać ją. masz dziwne poczucie humoru .O ile to oda się tak nazwać