Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Helio33

Zakup ekspresu do kawy - jaki polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 fila
Dnia 5.11.2019 o 11:06, Go艣膰 ania napisa艂:

A mo偶esz da膰 link do konkretnego ekspresu?聽

Z tego co wiem to oni wsyzstkie maj膮 fajne, wi臋c chyba najlpiej jak u nich na stronie poczytasz i wybierzesz taki dla siebie odpowiedzni. Wiesz, ka偶demu co innego pasuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Monia
Dnia 5.11.2019 o 11:06, Go艣膰 ania napisa艂:

A mo偶esz da膰 link do konkretnego ekspresu?聽

Chodzi zapewne o Aroma 700. Sprawd藕 sobie na stronie teesa.pl
Te偶 na niego poluj臋 i mam nadziej臋, 偶e uda mi si臋 sobie sprawi膰 prezent na gwiazdk臋聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetta

dzi臋ki za wszystkie polecenia. ja jestem strasznym kawoszem, nie wyobrazam sobie dnia bez prawdziwej czarnej kawy. obczaje te teesa skoro tak wszyscy polecacie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalina

ja siostrze na swieta kuilam, zobaczymy jak bedzie dzialac juz wkrotce hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣艣
Dnia 13.11.2019 o 12:40, Go艣膰 Monia napisa艂:

Chodzi zapewne o Aroma 700. Sprawd藕 sobie na stronie teesa.pl
Te偶 na niego poluj臋 i mam nadziej臋, 偶e uda mi si臋 sobie sprawi膰 prezent na gwiazdk臋聽聽

Dosta艂am go na miko艂ajki i jestem zachwycona. Jest pi臋kny i robi pyszn膮 kaw臋. Dla mnie strza艂 w 10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hayman

Mia艂em poprzedni膮 wersj臋 aroma 300. 艢wietny model nie spodziewa艂am si臋 po nim takich pysznych kawusi 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mar

Ja polecam picie rannej kawy nago, bardzo przyjemne uczucie ,a latem na zewn膮trz je艣li ma si臋 tak膮 mo偶liwo艣膰. 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabina

Tylko teesa aroma 700. 艁atwy w obs艂udze, czyszczeniu i kawa wychodzi przepyszna 馃檪聽i na wiecz贸r i na 艣niadanie.

Udost臋pnij ten post

ja mam dr cofee - og贸lnie polecam, sporo funkcji, dobrze si臋 sprawuje

zamawia艂am ze strony聽聽artcafe.eu, maj膮 od razu wszystkie akcesoria i r贸偶ne kawy tak偶e polecam

Edytowano przez karola8520
literowka

Udost臋pnij ten post

Kupi艂am sobie ekspres z wy偶szej p贸艂ki, w pracy dosta艂am premi臋, posz艂am do neonetu i wybra艂am siemensa ci艣nieniowego. Kawa z niego smakuje prima sort 馃檪

Udost臋pnij ten post

Poszukaj jakiego艣 ekspresu ci艣nieniowego. Na pewno nie kapsu艂ki. Jak mam Delonghi z mo偶liwo艣ci膮 ubicia mleka. Jest super

Udost臋pnij ten post

Ja kupi艂am ekspres do kawy marki Melitta Solo ze sklepu internetowego artecafe.eu. Ekspres dobrze spienia mleko, kawa jest gor膮ca i szybko si臋 robi. Naprawd臋 dobry ekspres w przyst臋pnej cenie.聽

Udost臋pnij ten post

Ja polecam聽seaco 馃槈聽Mam w domu i w biurze te偶. Sprawdza si臋 super. Zw艂aszcza wida膰 to po jego pracy w biurze gdzie parzy kilkana艣cie razy w ci膮gu dnia 馃槈

Udost臋pnij ten post

Ja u偶ywam Saeco Aulika. Ekspres automatyczny, prosty w obs艂udze, ma speinianie mleka, czyszczenie, polskie menu. I jeszcze wygl膮da fajnie.

Udost臋pnij ten post

Spr贸buj najpierw kawy u kogo艣 z ekspresu ci艣nieniowego i zobacz czy kawa Ci smakuje. Z kawiarki jest mocniejsz膮 o g艂臋bszym smaku. Z ekspresu ci艣nieniowego ma mi艂膮 piank臋. Ekspresy na kapsu艂ki mo偶esz w og贸le odpu艣ci膰, kawa jest z nich sztuczna, drogo wychodzi, za艣mieca si臋 艣rodowisko. Jedyna ich zaleta to wygoda, cho膰 trzeba pami臋ta膰 o kupieniu kapsu艂ek. Mam ekspres ci艣nieniowy z m艂ynkiem, kawiark臋 i ekspres na kapsulki jako dy偶urny na d艂u偶sze wyjazdy. Kawa z kawiarki jest jedyna w swoim rodzaju. Kupuj膮c ekspres ci艣nieniowy warto kupi膰 taki z m艂ynkiem i firmy specjalizuj膮cej si臋 w taki sprz臋cie a nie og贸lnym AGD. Je艣li szukaliby艣cie ekspresy do kawy do biura, zerkn臋艂abym na modele finansowania w Tchibo Coffee Service聽https://www.tchibo-coffeeservice.pl/rozwiazania-dla-biznesu/modele-finansowania/

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰