Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona32

brak seksu = rozwod?

Polecane posty

Gość zagubiona32

Witam. Moja sytuacja jest mocno skomplikowana. Ogolnie rzecz ujmujac cierpie zyjac od dwoch lat w malzenstwie, w ktorym od ponad roku nie ma seksu. Z mezem wczesniej laczyla nas wielka przyjazn, wrecz milosc platoniczna. Az nagle wyladowalismy w lozku raz i drugi. Byly z tym powazne problemy (mam pochwice i znikome doswiadczenia seksualne), ale maz byl kochany, non stop chetny i bardzo cierpliwy. Wzielismy slub i jakos juz wtedy zaczelo sie psuc. Poczatkowo mial pretensje, ze mnie nie pociaga (pochwica...), az w koncu zaczal tlumaczyc, ze miedzy nami w ogole nie ma pociagu fizycznego i my razem funkcjonujemy tylko jako przyjaciele. Seks byl raz w miesiacu albo i rzadziej. Az jakims cudem zaszlam w ciaze. Od tego czasu nic. Nie umiem sobie z tym poradzic. czuje sie jak smiec. Placze, cierpie, probuje rozmawiac, jestem agresywna. Nie wiem co robic... Przepraszam, pisze chatycznie, ale moze mnie zrozumiecie...

Gość zagubiona32
dodam, ze maz ma depresje. i to nia tlumaczylam sobie sytuacje.

Gość germania123456+
wspolczuje ci.Ale moze sie dogadacie z mezem???

Gość germania123456+
Porozmawiaj z nim , powiedz jak sie czujesz.A moze poprostu jestes przemeczona??Moze potrzebujesz czasu dla siebie?

Gość szukanie pomocy na kafe
jest kompletnie bez sensu nikt tego nie zrozumie i nikt nie pomoże, zdecydowanie spotkaj się z seksuologiem i z nim porozmawiaj