Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allantaila

zostawil mnie, teraz jest szczesliwym mężem

Polecane posty

Gość allantaila
w skrócie się zgadza

Gość jlolololoa bez loginu
kiedys moja znajoma byla w podobnej sytuacji - po czasie okazało się, że wyszło jej to na dobre. autorko, zajmij sie sobą, teraz najważniejsza jesteś tylko Ty. głowa do góry.

Gość allantaila
jeszcze jakieś wpisy?

Gość nceownvjce
autorko, cokolwiek by sie nie dzialo w twoim zyciu, popracuj nad poczuciem wlasnej wartosci. nie pozwol, by inny/inni wplywali na twoje samopoczucie negatywnie. gdy sama bedziesz bardziej pewna siebie, inaczej postrzegac bedziesz to, co sie dzieje i łatwiej poradzisz sobie z problemami.

Gość dididi/./../.
Alterra Orange = żal.pl czytam różne wątki tutaj i aż mnie zastanawia, co skłania niektórych ludzi do bycia tak popierdolonym, jak "Alterra". obrażanie innych, agresywnosć, bycie chamskim. aż żal się czyta takich pojebów. można mieć inne zdanie, nie zgadzać się z kimś, czy nawet kłócić, ale wpisy tego kogoś, kto jest Alterra są na maksa żenujące. byleby czyimś kosztem poczuć się lepiej. Autorko, nie wiesz, jak ułoży się twoje życie, nie marnuj go. teraz jest Ci przykro, czy masz żal, ale za jakiś czas możesz być zła na siebie, że zmarnowałas przez niego tyle czasu. głowa do góry! :)

Kobieto, masz 32 lata i uwazsaz ze nikog juz nie poznasz ?? z choinki sie urwalas? 32 lata to w obecnych czasach super wiek, jestes dojrzala, jeszcze mloda kobieta, wiesz czego chcesz, cos juz w zyciu osiagnelas. Uwierz troche w siebie i od razu bedzie lepiej. A kolesia olej :-)

Gość magda322
Ja byłam w podobnej sytuacji, a nawet gorszej, bo byliśmy ze sobą jeszcze dłużej. Dowiedziałam się że On poleciał na swoją koleżankę, o która wcześniej mieliśmy wiele kłótni. Już wcześniej się spotykali i żalili sobie wzajemnie…. wiedziałam jednak że ich związek nie przetrwa. Żeby wrócił do mnie skorzystałam z rytuału na stronie http://urokimilosne.pl i spokojnie czekałam. Jak się okazało po 1,5 miesiącach on wrócił do mnie z płaczem, abym znowu z nim była. Pomimo że sama zamawiałam urok długo się zastanawiałam czy w ogóle warto dawać mu szansę….w końcu ugięłam się. Teraz jesteśmy w związku na moich zasadach, a on jak na razie jest potulny jak baranek.

Gość gość
Spadajcie z tymi urokami, normalni jesteście ? głupków z ludzi robicie.

Gość gość
Naciągacze na ludzkiej krzywdzie.