Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaacanaaafoorummm

troche o kremach do biustu

Polecane posty

Czy bedac w ciazy moge do biustu uzywac wylacznie kremow/serum na ktorych jest napisane, ze sa dla kobiet w ciazy? Czy jesli na kosmetyku nie ma wyraznie napisanego, ze nie stosowac w ciazy to mozna? Chodzi mi o serum do biustu eveline - kiedys jeszcze przed ciaza go miałam i mi to serum odpowiadało. W ciazy kupilam Bielende sexy mama i nie bylam z niego zbytnio zadowolona...

??

Gość mamama27
można tylko te dla kobiet w ciąży - wiele kremów, serum itd zawiera hormony czy coś co je pobudza i są nie wskazane - ja bez ciąży miałam wielki problem z bolesnością piersi itd aż dopiero gin sie pokapował że ból wywołało serum do biustu z AA

to jakie kremy do biustu w ciazy polecacie? Oprocz musteli , bo dla mnie to niestety troche za drogi krem.

??

Gość monia1507
A ile możesz wydać? Bo za ok 40 zł jest świetny krem z Erisa dla kobiet w ciąży, seria Pharmaceris M - Bustfirm

szczerze mowiac myslalm o czyms w okolicah 30 zł, ale 40 to tez nie jakas tragedia.

Gość zonaKraka
Ja mam teraz (już po karmieniu) serum Eveline i na opakowaniu jest wyraźna informacja żeby nie stosować w ciąży i podczas karmienia- myślę że w przypadku tej firmy wystarczy poczytać, bo jak widać- jak nie wolno, piszą o tym. Niekoniecznie takie "tylko dla ciężarnych", bo przecież zwykłej oliwki można używać na pewno, a nie wszystkie są kierowane akurat dla ciężarnych.

Gość Kiniowata
Z Bielendy są też kremy do biustu za ok. 15 zł. Nie używałam, ale stosowałam balsam do ciała i krem-żel do nóg i były ok.

Gość Kiniowata
A, widzę, że używałaś. Jest jeszcze seria "Perfect mama" - takie niebieskie tubki, ale nie wiem, czy dobre.