Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslałam, ze dam radę

Nie dam rady - facet na emeryturze

Polecane posty

dla tych, co nie umieją czytać ze zrozumieniem. temat dotyczy mnie jako osoby która za dużo rpacuję w porównaniu z moim partnerem. Informacja o jego emeryturze jest poboczna :-O ale wy jak zwykl ewszytsko odwracacie kota ogonem..pisowskie nasienie!

Gość lovelisia1978
nie ma sznas na nowa co zrobie.. widze jak sie starzeje z dnia na dzien coraz gorzej wygladam, zla, zmeczona juz jak wstaje, juz o 12 w dzien mi dziwnie 2 redbuliki i do 168 jakois jade wracam i zasypaim brosna gloda zla.,. i od nowa od rana

Mam w domu meza-policjanta i wiem, ze to mega stresujaca praca wiec mysle, ze on po prostu tak odreagowuje caly ten stres nagromadzony przez lata. Odpoczywa, spi, po prostu cieszy sie z tego, ze juz nie musi pracowac w tym gownie:D Daj mu troche czasu, mysle, ze ta niechec do pracy jest tylko przejsciowa. A moze pomyslcie o jakichs wakacjach????? Moze Ty tez przystopuj z praca????

Modliszka, dziękuję za wpis. Ja go do niczego nie zachęcam ani nie zniechęcam. Podziwiam go za to, ze odszedł pomimo , ze otoczenie go nie wspierało. Ja sama go wspierałam w tym, zeby odszedł, bo żal mi było patrzeć, jak praca go wyczerpuje psychicznie. Ja sie cieszę, ze się uwolnił z tego bagna, problemem nie jest on, tylko ja, moje nastawienie, po rpostu wkurzam sie rankiem, kiedy muszę wstawac a on jeszcze śpi :-D Wiem, ze musi to wszytsko odreagowac i bardzo dobzre, niech to robi, dużo biega, ćwiczy, zmienia się, wycisza... fajnie. Wole mieć przy sobie zdrowego i szczęśliwego mężczyznę niż frustrata. Niestety ja nie umiem przystopowac z pracą...

Widzisz, wiesz, że problemem jest Twoje nastawienie. Myślę, że chociaż krotki urlop dobrze Wam zrobi:) I pamietaj, spokoj psychicznt to podstawa, sama mam stresujaca prace i naprawde czasem jest mi trudno zlapac dystans i sie czepiam o pierdoly.

Autorko- niestety po twoich wpisach widać jakie ty masz mgliste pojęcie o czymkolwiek.. pomijając już wspomnianą przez ciebie "mundurówkę" A nawet z własnym mężem nie potrafisz pogadać o tym co cię drażni. Koszmar