Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruggo japkowee

czy jak w wieku 17lat nie miałem dziewczyny to znaczy że zawsze będę sam

Polecane posty

Gość fruggo japkowee

miałem kilka "adoratorek" ale to były jakieś paszczety, jedna ruda, a druga miała ledwo 150 :D trudno jak do 19nie będę miał dziewczyny to będę ruchal brzydkie chinki :O ps. nie zarywalem do żadnej, to one mają do mnie zarywac ;)

Gość blueivy
nieprawda powinieneś wybrać się na jakąś dyskotekę lub naprawde poznasz tę jedyną w zupełnie przypadkowym miejscu. Pamiętaj o kontakcie wzrokowym, uśmieszkach i jeśli ona to odwzajemnij to rozpocznij rozmowę i tak się zacznie wasza znajomość

Gość Frugo jabłkowe
A jak rozpocząć rozmowę, jak zagadac by nie wyjść na pajaca i się nie narzucać..

Gość blueivy
a masz jakąś już na oku? jeśli tak to w jakich okolicznościach ona jest bo nie wiem czy w szkole, sklepie, autobusie? Czy pytasz tak ogólnie bo jeszcze nie masz nikogo na oku ;) ?

Gość Frugo japkowe
Pytam ogólnie, ale napisz jak zagadywac w różnych sytuacjach. Tzn sklep autobus itp..

Gość Frugo japkowe
Uciekłaś ;) trudno

Gość blueivy
Oki. szkoła: -zapytaj czy ma może pożyczyć kalkulator, cyrkiel, długopis cokolwiek, bo właśnie masz sprawdzian, i spytaj czy może już z tego miała czy coś itp itd. Nie oddaj jej tego w ten sam dzie tylko na następny z różą lub czekoladą w ramach podziękowania. sklep: -spoglądaj na nią i uśmiechaj się jeśli ona to odwzajemni podejdź do niej i zapytaj czy wie która jest godzina, lub o której odjeżdrza jakiś tam autobus lub aby doradziła tobie co kupić dla kuzynki lub siostry na urodziny. autobus: -to co w sklepie zerkaj na nią i po prostu przedstaw się jeśli będzie też na ciebie zerkała i takie tam, zapytaj jaką muzę słucha, jakie lubi filmy.

Gość blueivy
NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!! JA PO PROSTU DŁUGO PISZĘ :((( MAM NADZIEJĘ, ŻE TO PRZECZYTASZ :DD

Gość Frugo japkowe
Spoko myślałem że nie masz pomysłu i uciekłaś :D

Gość blueivy
lub podrywaj koleżanki przez internet np fejsa zaczepiaj je i pisz o jej zainteresowaniach pamiętaj WARTO PRÓBOWAĆ RAZ SIĘ ŻYJE!!! Dziewczyny lubią być zdobywane :)

Gość Frugo japkowe
Wiem najlepiej na fb tam mam największe szansę ;) ze sklepem dobre z ta szkoła trochę przesadzone i wyszedł bym na jakiegoś pajaca :)

Gość blueivy
podejmij się jakiejś pracy na wakacje i na pewno poznasz tam jakieś fajne laski lub na plaży zaproponuj wspólną grę w siatkę a potem zaproś na gofry lub lody

Gość blueivy
sorry że tak spamuję ale możesz teraz też zagadać jakiej drużynie kibicuje na euro i czy wogóle się piłką interesuje jeśli tak to powiedz ze morzesz ją nauczyć fajnych sztuczek ok ja już muszę lecieć powodzenia

Gość Frugo japkowe
cześć, dzięki za rady :)