Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabbb122

Jak długo służyło Waszym dzieciom krzesełko do karmienia???

Polecane posty

Gość diabbb122

jak w temacie. W większości napisane jest, że służy do 3-go roku życia. Czy wasze 3 latki rzeczywiście korzystały z krzesełka?? Jestem o krok od zakupu Chicco Polly

Gość mialam chicco
moje dziecko korzystalo z niego jeszcze jak mialo 3 latka, az calkiem nie wyroslo.

Gość diabl122
dziękuję za odpowiedź :) może ktoś jeszcze...???

uwazam, ze 3 latek powinien umiec jesc przy stole badz swoim mniejszym stoliku-tak jedza dzieci w przedszkolu:)nie wyobrazam sobie tak duzego dziecka w krzeselku do karmienia

Gość Tak. Ja myje. I miski po
Zależy jakie to krzesełko. Np. nasze posłuży tak gdzieś do 12 roku życia, a może i dłużej. Mamy drewniane rosnące z dzieckiem.

moja starsza córka ma już skończone 3 latka i nadal lubi siedzieć w krzesełku do karmienia. Siedzi również na normalnym krześle przy stoliku, ale jak jest zupa, albo płatki to wygodniej jej w tym do karmienia.

Gość TakaSobieMama;)
cytrynowa mama uwazam, ze 3 latek powinien umiec jesc przy stole badz swoim mniejszym stoliku-tak jedza dzieci w przedszkolu nie wyobrazam sobie tak duzego dziecka w krzeselku do karmienia.. A jak sobie wyobrazasz 3 latka siedziacego przy normalnym stole na normalnym krzesle ??? U nas sa WSPOLNE posilki, wszyscy jemy przy normalnym stole (nie sadzam dziecka do posilku osobno przy "stoliku" :O ) ... to na czym Twoim zdaniem ma siedziec ??? U dziadkow mamy podkladke/krzeselko nakladane na zwykle krzeslo, w domu funkcjonuje krzeselko "do karmienia" choc wcale do karmienia juz nie sluzy :P Nie wyrzuce go tylko dlatego ze corka 3 lata skonczyla bo najnormalniej w swiecie dzieki niemu corka moze siedziec razem z nami przy stole i normalnie jesc posilek. I myle ze jeszcze przynajmniej rok -dwa bedzie na mim przy stole siedziala.

i jeszcze jedno-ja tez nie sadzam dziecka ZAWSZE osobno przy stoliku-i nie rozumiem twojej uwagi-ale corka je np podwieczorek sama przy swoim malym stoliku badz kolacje, ktorej np. ja nie jadam a meza nie ma jeszcze w domu nie podniecaj sie wiec tak swoimi WSPOLNYMI posilkami:O:O

Gość TakaSobieMama;)
Moja droga, ja sie nie "podniecam" .... znam na to lepsze sposoby :P Nie spodobalo mi sie Twoja zdanie : "nie wyobrazam sobie tak duzego dziecka w krzeselku do karmienia", wiec skomentowalam :P Tez mamy podobna nakadke na krzeslo, funkcjonuje u dziadkow, a krzeselko (wlasnie Chicco Polly) funkcjonuje w domu. Autorka pyta jak dlugo posluzy jej krzeselko do karmienia, wyskakujesz z tekstem ze 3 latkowi juz "nie przystoi" ;)... akurat to krzeselko jest duze, solidne i swietnie nadaje sie do "doroslego" stolu wiec nie jest to wydatek na rok tylko przez kilka lat bedzie sluzylo :) .... no chyna ze ktos uwaza ze "nie wypada" :P ;) Pozdrawiam ;) !

Gość moja opinia .....
do około roku synek nie chciał za bardzo siedzieć w tym krzesełku wolał siedzieć przy małym stoliku i krzesełku

Zupełnie nie rozumiem co jest złego by dziecko siedziało w takim krzesełku do 3 lat :o Toż są różne krzesełka dostosowane do wieku! My mieliśmy krzesełko od 8 miesiąca do 2 lat.

My kupilismy mlodemu krzeselko jak mial ok 7 miesiecy.Uzywalismy do ok 15go miesiaca,bo mlody nie chcial w nim siedziec-chcial tak jak my,na normalnym krzesle. Moze drugi bedzie chetniej go uzywal

ja dostałam ale u ns tylko kurz zbierało dziecko nie chciało w nim siedzieć oddałam komuś się może przydać

Gość diabbb1222
bardzo dziękuję Wam za pomoc. TakaSobieMama;) - dzięki, właśnie o to mi chodziło. Chicco Polly to dość spory koszt, ma bardzo dobre opinie i właśnie chciałam się dowiedzieć czy posłuży trochę dłużej niż rok (przy opcji, że dziecko będzie chętnie w nim siedzieć). Podoba mi sie opcja, że starsze dziecko można na nim przystawić do dużego stołu.

Gość moja córka ma 2,5 roku
korzystamy z krzesełka do karmienia, ale często wyjmuje z niego tackę i córka ma po prostu wygodny fotel do siedzenia kiedy chce, a nie tylko do jedzenia, też myślałam aby jej zmienić na mały stolik z krzesłem, ale wtedy by właśnie musiała jeść posiłki przy osobnym stoliku, a tak to w tym krzesełku je razem z nami przy stole