Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 loijuyhgtrfwsedrtyjjh

GDZIE JEST FACET DLA MNIE??????????

Polecane posty

Go艣膰 I konklawe w pieklee
dominik1000 zgadzam si臋 jeste艣 egoistk膮 i uwa偶aj膮c膮 si臋 za lepsz膮 szmat膮 a prawda jest taka 偶e na co sobie kto zas艂u偶y艂 tak ma ....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dfdsfgdfhgfhg
nie mialas faceta od 10 lat czyli ostatniego mialas w wieku 20 lat? i pewnie z nim sie pieprzylas, to wczesnie zaczelas, nie pwoiem... wyra藕nie napisalas ze "lubisz seks". osoby ktore tak pisz膮 to pustaki, wybacz, bo co innego powiedziec: lubie seks z moim m臋zem, a co innego powiedziec: lubie seks . czyli co, ze starym dziadem 70letnim tez bys lubila sie pieprzyc? bo w koncu seks to seks. jestes glupia, pusta i strasznie nudna, przewidywalna do bolu

Udost臋pnij ten post

ja jako kobieta powiem ci 偶e zaden facet sie toba nie zainteresuje jak bedziesz tak dlaej sie zachowywac...

Udost臋pnij ten post

wampiro nie wiem dlaczego daja, zapytaj sie ich a co do mojej wiedzy o facetach, widocznie nie mialam szczescia trafiac na boskich heros贸w zbawicieli kobiet jak wy wiec jest jak jest

Udost臋pnij ten post

NIE MACIE ZIELONEGO POJECIA JAK JA SIE ZAHCOWUJE NA CODZIEN WIEC NIE PIER.DOLCIE ok?

Udost臋pnij ten post

a co do mojej wiedzy o facetach, widocznie nie mialam szczescia trafiac na boskich heros贸w zbawicieli kobiet jak wy wiec jest jak jest nie mia艂a艣 bo jeste艣 wredna i nie jeste艣 boska faceci sa cudowni jak wiesz jak sie z nimi obchodzi膰 to noasza nas na rekach :)

Udost臋pnij ten post

dfdsfgdfhgfhg pisalam ze lubie sex z bliska osob膮 taka byl moj dawny chlopak nie pisalam ze lubie tak w ogole 艣lepa jestes czy cos? bo gdybym lubial tak o po prostu pewnie puszczalabymsie na prawo i lewo i nie mialabym problemow ze nzalezieniem chetnego proste

Udost臋pnij ten post

sorki za literowki

Udost臋pnij ten post

loijuyhgtrfwsedrtyjjh NIE MACIE ZIELONEGO POJECIA JAK JA SIE ZAHCOWUJE NA CODZIEN WIEC NIE PIER.DOLCIE ok? wystarczy mi jak si臋 zachowujesz i jak onich m贸wisz i sama nie pierdol ....to ty nie masz faceta wiec moze wprowadzisz jakies zmiany w swoim zachowaniu bo jak narazie twoje "metody" sie nie sprawdzaj膮 10 alt bez zwiazku to czas stracony dla kobiety...

Udost臋pnij ten post

no to ja nie umiem sie obchodzic z facetem widocznie bo nikt mnie na rekach nie nosi, a gdy sie pytam jak to zmienic to zmaiast dobrej porady od takich doswiadczoncyh pozytywnie zyciowo i takich apgrejdowanych w manipulacji osob ale nic z tego. tylko zblotem zmieszac najlepiej a potem sie dziwia ze jestem nie mila

Udost臋pnij ten post

a gdy sie pytam jak to zmienic Ale czy ty wys艂uchasz rad ? dobra po pierwsze b膮d藕 kobieca wygladem i zachowaniem badzz mila i po prostu pieknie sie usmiechaj pokazuj ze jestes zainteresowana nim kokietuj go :D

Udost臋pnij ten post

jak kokietowac goscia ktory albo gapi ci sie prosto na cycki i lapie za kolano albo marudzi tylko o sobie i swoim nieudacznictwie???? NIE ZNAM INNYCH FACETOW

Udost臋pnij ten post

to podstawa :) reszta to spontan :) i podrywaj go sama badx uwodzicielska i sexy a nie tylko ze oni musza cie podrywac

Udost臋pnij ten post

NIE ZNAM INNYCH FACETOW Wida膰 :( wsp贸艂czuje ale rzeczywi艣cie jest ich ma艂o takich prawdziwych mezczyzn...no ale do tematu jak patrzy ci sie w cycki i co z tego to wypnij piers i go troche podniec a co nie chcesz zeby faceci zachwacali sie twoim cialem to naturalne ze na nich dzialasz

Udost臋pnij ten post

no to jak niby to robic skoro moje metody nie dzialaja?? albo zwabiaja wlasnie tylko takich? a mlodsi na pewno nie szukajaniczego powaznego i to ze starcem takim jak ja

Udost臋pnij ten post

a dlaczego myslisz ze jak facet spojrzy na twoje piersi to od razu zboczek moze to ty zakonnica... mnie to cieszy jak patrza na moj biust iw wiem ze na nich dzialam to podniecajace...

Udost臋pnij ten post

Ale w twoim wieku sama widzisz, 偶e wi臋kszo艣膰 normalnych jest pozajmowana. A taki 5 lat m艂odszy to przecie偶 nie dziecko.

Udost臋pnij ten post

naprawde nie podnieca cie ich wzrok na tobie ten szkliste oczy z podniecenia ich wzwod w kroczu ?

Udost臋pnij ten post

ale twoje walory uciekaja wiec sie spiesz kobieto faceci to wzrokowcy i ich podnieca piekno dlatego kobieta liczy sie najbardziej jak jest mloda 20-35

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...Koperek.......
Do autorki My艣le 偶e popad艂a艣 w jaki艣 letarg. Jeste艣 konserwatywna i cho膰 wcale nie uwa偶am 偶e to z艂e to na pewno powiem Ci jedno : w dzisiejszych czasach zbyt ma艂o popularne. Wybieraj膮c koserwatyzm stawiasz na odseparowanie si臋 od ludzi. Wypij sobie ze 2 piwa, zobaczysz jak si臋 zachowujesz na luzie. P贸藕niej spr贸buj wcielic to w zycie ;)

Udost臋pnij ten post

nie jesli jest to prymitywny cham i prostak np pierwszy lepszy obszczymur spod monopolowego weez przestan ja sie pytam gdzie kur.wa mozna znalezc faceta dla mnie? to bylo pierwsze moje pytanie po czym nastapila fala bluzg贸w

Udost臋pnij ten post

weez przestan ja sie pytam gdzie kur.wa mozna znalezc faceta dla mnie? a co my艣lisz 偶e my ci podamy go na z艂otej tacy nie wiem sam go musisz poszuka膰 srobuj przez znajomych internet chodz tam gdzie sa faceci .... poznawaj czlowikeka trzeba poznac myslisz zze podasz mu reke i bedziesz wiedziec ze to ten ?

Udost臋pnij ten post

alkohol prowadzi u mnie do rzygow. jedyne co mi robi. dobra to ja sie na膰pam jutro, wiem! wezme krokodyla i pojde sie ruchac z obszczymurami. i tam mi wszystko jedno bo zdechne od krokodyla

Udost臋pnij ten post

a ja bym szuka艂a facet贸w w wieku 25-35 lat powodzenia a teraz ide sie pokocha膰 z moim menem :D 鉂わ笍 papapa

Udost臋pnij ten post

taki poziom jaki poziom ma samotne starcze zycie

Udost臋pnij ten post

ehhh dominik polska jest wolnym krajem i bede robil co chce dalsza dyskusja z kims takim jak ty nie ma sensu dziekuje do widzenia a co do autorki tematu to proponuje wautobusie w godzinach po poludniowych poszukac szczescia

Udost臋pnij ten post