Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loijuyhgtrfwsedrtyjjh

GDZIE JEST FACET DLA MNIE??????????

Polecane posty

napisze Ci jeszcze raz, czym ja Cię obraziłem bo nie przypominam sobie abym Ci napisał coś nieprzyjemnego, sama się spinasz o nie wiadomo co, nawet w pierwszym poście napisałaś od razu z wulgaryzmami jak by nie było innych ładniejszych słów

Gość wysoki i piękny :D
loijuyhgtrfwsedrtyjjh Tylko ty nas oskarżasz a jak z tobą rozmawialiśmy to ... pyskowałaś i atakowałaś :D

Gość nicanica
chłopek roztropek to cię zrobił oblechu :-D

słabo, ale cóż można się podziewać po malutkim wieśniaku....

owszem, bo nie widze sensu sie produkowac elokwentnie w mojej sytuacji . nie przystoi smieciowi smierdzacemu pasztetowi sie ladnie odzywac

Gość wiiiitajwwklubie
skad jestes?

Gość nicanica
i tak wieśniak się dowartościował nazywając kogoś wieśniakiem:-D

loijuyhgtrfwsedrtyjjh Widzisz i ty sama się załatwiasz chcesz podrywać facetów, a nie chcesz słuchać rad i nie chcesz rozmawiać nosz kurwa dobre :D Chcesz coś zdobyć to trochę pokory...

Gość nicanica
jeszce sobie napisał wysoki i piekny :-D:-D:-D

nicanica skoro sa tu same gow.na to po kiego grzyba tu sie krecisz kolo tego gow.na? smakuje ci co? przyznaj sie smrodzie jaki żal. potem sie ludzie dziwia ze jestem sama, jak wokol pelno takich chamow i patafianow. tylko dla ruchanska w nocy nie potrzebuje takiego towarzystwa. a wysoki - to ze ty oferujesz to swojej dziewczynie co tam opisales, to fajnie, ale to ty - zajety czlowiek mowisz wimieniu pozajmowanych juz facetow ktorzy mnie nie interesuja bo nie bede nikomu rozbijac zwiazkow. chodzi mi o wolnych facetow ktorych charakterystyka podana jest w pierwszym poscie

nicanica i tak wieśniak się dowartościował nazywając kogoś wieśniakiem Widze że niemasz mózhu....kończ wstydu oszczędź sobie oszczędź.... :D

loijuyhgtrfwsedrtyjjh A co ty robisz żeby mieć faceta ? Bo ja widze że nic ...więc nie rycz że go nie masz...

Gość nicanica
spokojnie co się tak pocisz ,wstyto pewnie jestes ty sam dla siebie ,wysoki i piekny :-D ale oblechem walisz nawet przez ekran

Gość nicanica
jestescie stworzeni dla siebie ,wysoki i piękny i stara panna :-D

nicanica jeszce sobie napisał wysoki i piekny Wiesz jestem duży i mam powodzenie lepsze to niż twój zniewieściały nick...

Gość nicanica
stary oblezny kawaler ,ale wysoki i piekny :-D

skad ty wiesz ze nic, co ty widzisz, jasnowidz sie znalazł dla mnie jedyna alternatywa byly portale randkowe, ale mialam je 2 lata i nic. bylo kilka spotkan, panowie niewiele maja wspolnego z męskoscia. ja nie moge nikogo prowadzic przez terapie podnoszenia wlasnej wartosci, niech sie wszyscy najpierw poleczą u psychologa tak wiem, ze zaraz mi napiszecie ze sama mam sie isc leczyc ale to musicie mnie zasponsorowac to moze pojde a jak nie to takie rady w d.sobie wsadzcie bo mnie nie stac

nicanica jestescie stworzeni dla siebie ,wysoki i piękny i stara panna To widze że nie umiesz czytać to ogłosze ci to oficjalnie jestem w związku i mam kobietę i nie chce autorki ja tylko dyskutuje na dany temat bo od tego jest forum imbecylu...a nie powtarzam że oni pasują do siebie 10 razy .....do tego to jest rodem z przedszkola....psują do siebie ooo....weź się ogarnij prostaku..

Gość nicanica
powodzenie :-D:-D :-D chyba w zoo wysoki i piekny :-D

Gość nicanica
ale zycze abyście się spikneli w realu bo oboje jestescie tak żałośni ,ze dopasowanie charakterologiczne jest podręcznikowe :-D

Ale widzisz może sama nie jesteś od nich lepsza. Dlaczego zaradny, przystojny facet mialby wybrać właśnie ciebie?

Laska myśli, że jest taka wspaniała, że nie musi nic robić i facet sam do niej przyjdzie. Może ma cycuszki o smaku piwa :D

nicanica Ile ty masz lat 12 ?

Gość nicanica
11 a co jestes na tyle zdesperowany ,że się nadam :-D

nie wiem czemu ma mnie wybrac skoro jestem gow.no warta o smaku piwa to moge podac psią miskę jak ktos ma ochote z konwersujacych tu

nicanica 11 a co jestes na tyle zdesperowany ,że się nadam Zmartwię cię, nie, ty się nie nadajesz do niczego....

Ale widzisz może sama nie jesteś od nich lepsza. Dlaczego zaradny, przystojny facet mialby wybrać właśnie ciebie? Tak one ją przewyższają ...

musisz się więcej uśmiechać i być miła to ktoś odwzajemni twój uśmiech i zaprosi Cię na pyszną kawe do kawiarni