Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loijuyhgtrfwsedrtyjjh

GDZIE JEST FACET DLA MNIE??????????

Polecane posty

Gość I konklawe w pieklee
dominik1000 zgadzam się jesteś egoistką i uważającą się za lepszą szmatą a prawda jest taka że na co sobie kto zasłużył tak ma ....

Gość dfdsfgdfhgfhg
nie mialas faceta od 10 lat czyli ostatniego mialas w wieku 20 lat? i pewnie z nim sie pieprzylas, to wczesnie zaczelas, nie pwoiem... wyraźnie napisalas ze "lubisz seks". osoby ktore tak piszą to pustaki, wybacz, bo co innego powiedziec: lubie seks z moim męzem, a co innego powiedziec: lubie seks . czyli co, ze starym dziadem 70letnim tez bys lubila sie pieprzyc? bo w koncu seks to seks. jestes glupia, pusta i strasznie nudna, przewidywalna do bolu

ja jako kobieta powiem ci że zaden facet sie toba nie zainteresuje jak bedziesz tak dlaej sie zachowywac...

wampiro nie wiem dlaczego daja, zapytaj sie ich a co do mojej wiedzy o facetach, widocznie nie mialam szczescia trafiac na boskich herosów zbawicieli kobiet jak wy wiec jest jak jest

NIE MACIE ZIELONEGO POJECIA JAK JA SIE ZAHCOWUJE NA CODZIEN WIEC NIE PIER.DOLCIE ok?

a co do mojej wiedzy o facetach, widocznie nie mialam szczescia trafiac na boskich herosów zbawicieli kobiet jak wy wiec jest jak jest nie miałaś bo jesteś wredna i nie jesteś boska faceci sa cudowni jak wiesz jak sie z nimi obchodzić to noasza nas na rekach :)

dfdsfgdfhgfhg pisalam ze lubie sex z bliska osobą taka byl moj dawny chlopak nie pisalam ze lubie tak w ogole ślepa jestes czy cos? bo gdybym lubial tak o po prostu pewnie puszczalabymsie na prawo i lewo i nie mialabym problemow ze nzalezieniem chetnego proste

sorki za literowki

loijuyhgtrfwsedrtyjjh NIE MACIE ZIELONEGO POJECIA JAK JA SIE ZAHCOWUJE NA CODZIEN WIEC NIE PIER.DOLCIE ok? wystarczy mi jak się zachowujesz i jak onich mówisz i sama nie pierdol ....to ty nie masz faceta wiec moze wprowadzisz jakies zmiany w swoim zachowaniu bo jak narazie twoje "metody" sie nie sprawdzają 10 alt bez zwiazku to czas stracony dla kobiety...

no to ja nie umiem sie obchodzic z facetem widocznie bo nikt mnie na rekach nie nosi, a gdy sie pytam jak to zmienic to zmaiast dobrej porady od takich doswiadczoncyh pozytywnie zyciowo i takich apgrejdowanych w manipulacji osob ale nic z tego. tylko zblotem zmieszac najlepiej a potem sie dziwia ze jestem nie mila

a gdy sie pytam jak to zmienic Ale czy ty wysłuchasz rad ? dobra po pierwsze bądź kobieca wygladem i zachowaniem badzz mila i po prostu pieknie sie usmiechaj pokazuj ze jestes zainteresowana nim kokietuj go :D

jak kokietowac goscia ktory albo gapi ci sie prosto na cycki i lapie za kolano albo marudzi tylko o sobie i swoim nieudacznictwie???? NIE ZNAM INNYCH FACETOW

to podstawa :) reszta to spontan :) i podrywaj go sama badx uwodzicielska i sexy a nie tylko ze oni musza cie podrywac

NIE ZNAM INNYCH FACETOW Widać :( współczuje ale rzeczywiście jest ich mało takich prawdziwych mezczyzn...no ale do tematu jak patrzy ci sie w cycki i co z tego to wypnij piers i go troche podniec a co nie chcesz zeby faceci zachwacali sie twoim cialem to naturalne ze na nich dzialasz

no to jak niby to robic skoro moje metody nie dzialaja?? albo zwabiaja wlasnie tylko takich? a mlodsi na pewno nie szukajaniczego powaznego i to ze starcem takim jak ja

a dlaczego myslisz ze jak facet spojrzy na twoje piersi to od razu zboczek moze to ty zakonnica... mnie to cieszy jak patrza na moj biust iw wiem ze na nich dzialam to podniecajace...

Ale w twoim wieku sama widzisz, że większość normalnych jest pozajmowana. A taki 5 lat młodszy to przecież nie dziecko.

naprawde nie podnieca cie ich wzrok na tobie ten szkliste oczy z podniecenia ich wzwod w kroczu ?

ale twoje walory uciekaja wiec sie spiesz kobieto faceci to wzrokowcy i ich podnieca piekno dlatego kobieta liczy sie najbardziej jak jest mloda 20-35

Gość ...Koperek.......
Do autorki Myśle że popadłaś w jakiś letarg. Jesteś konserwatywna i choć wcale nie uważam że to złe to na pewno powiem Ci jedno : w dzisiejszych czasach zbyt mało popularne. Wybierając koserwatyzm stawiasz na odseparowanie się od ludzi. Wypij sobie ze 2 piwa, zobaczysz jak się zachowujesz na luzie. Później spróbuj wcielic to w zycie ;)

nie jesli jest to prymitywny cham i prostak np pierwszy lepszy obszczymur spod monopolowego weez przestan ja sie pytam gdzie kur.wa mozna znalezc faceta dla mnie? to bylo pierwsze moje pytanie po czym nastapila fala bluzgów

weez przestan ja sie pytam gdzie kur.wa mozna znalezc faceta dla mnie? a co myślisz że my ci podamy go na złotej tacy nie wiem sam go musisz poszukać srobuj przez znajomych internet chodz tam gdzie sa faceci .... poznawaj czlowikeka trzeba poznac myslisz zze podasz mu reke i bedziesz wiedziec ze to ten ?

alkohol prowadzi u mnie do rzygow. jedyne co mi robi. dobra to ja sie naćpam jutro, wiem! wezme krokodyla i pojde sie ruchac z obszczymurami. i tam mi wszystko jedno bo zdechne od krokodyla

a ja bym szukała facetów w wieku 25-35 lat powodzenia a teraz ide sie pokochać z moim menem :D ❤️ papapa

taki poziom jaki poziom ma samotne starcze zycie

ehhh dominik polska jest wolnym krajem i bede robil co chce dalsza dyskusja z kims takim jak ty nie ma sensu dziekuje do widzenia a co do autorki tematu to proponuje wautobusie w godzinach po poludniowych poszukac szczescia