Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loijuyhgtrfwsedrtyjjh

GDZIE JEST FACET DLA MNIE??????????

Polecane posty

Psią miskę o smaku piwa? Są taki? :classic_cool: A tak poważnie - Kafe to chyba ostatnie miejsce, w którym powinnaś kogoś szukać, bo tu najpierw się dopierdala człowiekowi, a później się myśli, czy to było konieczne ;)

Laska myśli, że jest taka wspaniała, że nie musi nic robić i facet sam do niej przyjdzie. a co mam robic? uratowac swiat? wiekszosc babsk ktore maja staly facetow nic kur.wa takiego nie robia, opier.dalaja sie gadaja o pier.dolach i kur.wa co on etakie robia

Gość nicanica
ja do niczego ,a ty za to doskonale do wyrywania desperatek ,będąc desperatem jescze większym niż ona :-D

Autorko czy ty jesteś w pelni normalna? Nie masz przypadkiem jakiś poważniejszych problemów? A brak faceta to ejdynie ich skutek?

Gość wysoki i piękny :D
wyrywania desperatek tylko że twój argument stracił ważność bo ja nikogo nie wyrywam ale pisałem już wcześniej że autorka mnie nie interesuje i że jestem w związku więc dzieciaczku do czego pijesz ? Gadasz bez sensu teksami rodem z przedszkola....

jezu ludzie, czy wy nie czytacie tego co pisze? nie szukam tu nikogo!!! a usmiecham sie caly czas! przeciez nie latam z ryjem do kazdego i nie szczekam jak pies. zdziwilibyscie sie jak bardzo jestemkur.wamiła dla wszystkich. moze za mila? chyba tak wiecie, wydaje mi sie ze trzeba ludzi za morde brac i w du.pe kopnac porzadnie zeby ktokolwiek cie zauwazyl i bral pod uwage. to moze jeden z drugim zobaczy ze jestes ostra laska to moze musie zachce zwrocic na ciebie uwage. bo jak jest sie milym i ise usmiecha to jest sie NUDNYM a to najwieksza zbrodbnia wg medrcow kafeteryjnych tu obecnych

Gość nicanica
:-D ales poleciał po bandzie :-D wyrywaj paszteta bo ci umknie a walenie konia cie zabije :-D

nicanica ja do niczego Cieszę się że zgadzamy....:D

w ogole kto i po co gada tego trolla nicanica? ingor!

nicanica ales poleciał po bandzie wyrywaj paszteta bo ci umknie widze że nie rozumiesz słów "nie chce jej" aleś ty debilny ciągle to samo....

wysoki i pikeny nie chce nic mowic ale rozmawiajac z nim znizasz sie do jego gimgó.wnianego poziomu.

Gość nicanica
no widzisz jak szybko łapiesz :-D pasztet ci spierdoli :-D

loijuyhgtrfwsedrtyjjh wysoki i pikeny nie chce nic mowic ale rozmawiajac z nim znizasz sie do jego gimgó.wnianego poziomu. No racja....

sie uspokoilas. myslisz ze konsekwencje tylu zmarnowanych lat da sie uspokoic w kilka minut?

Gość nicanica
i wymyśl sobie lepszy nick tepy buraku ,jak chcesz wyrywać zdesperowane psztety kafeteryjne :-D piękny i wysoki :-D

uspokoiłaś się żeby normalnie porozmawiać, bo ja nie lubie rozmawiać z kimś jak będzie na mnie wylewał swoje frustracje, lubię sobie porozmawiać w przyjemnej atmosferze przy fajnej muzyce

Gość nicanica
proponuje: tepy i napalony :-D

Ja mam 27 lat, nie mam dziewczyny i jakoś mnie to w ogóle nie rusza. Dlaczego kobiety mają aż tak duże parcie na to? Autorka wręcz jest mocno zaniepokojona faktem swojej samotności.

Gość nicanica
11 latki sa pod ochroną :-D

o ja następny....debil

Gość nicanica
czyli czuj się jak wśród swoich :-D

Gość nicanica
i ja tez was zegnam zwyczajowym chuj wam w dupę :-D

domik ciebie to nie ursza bo jestes facetem, zwalisz se konia i ci przejdzie cala chec posiadania przy sobie kobiety. a kobieta jest bardziej uczuciowa, potrzebuje bezpiecznego zwiazku by czuc sie stabilnie i moz np myslec o zalozeniu szczesliwej rodziny. nie kazda tak ma ale wiekszosc na pewno. a facet? jak pies byle tylko kija gdzies zamoczyc reszta nie wazna

Gość dfdsfgdfhgfhg
faktycznie jestes strasznie nudna ..jak tak przejrzalam twoje posty to wlasciwie nie ma w tobie nic interesującego, ot zwykla zdesperowana 30letnia dziwa, ktora "lubi seks" (nie znosze tego sloganu, czyli ze starym dziadem tez lubisz seks? bo skoro lubisz samą czynnosc, ktora traktujesz jak sport to.... rozne rzeczy mozna sobie pomyslec). jestes pusta i glupia że az zal, ale faceta to mysle, ze jakiegos sobie znajdziesz, bo pelno ludzi na twoim poziomie, czyli dosc prymitywnych. poszukaj na sympatii albo fotce

Gość wampiro
to dlaczego się nastawiasz ?

Gość wampiro
loijuyhgtrfwsedrtyjjh Tak to dlaczego kobiety dają na prawo i lewo ?

nie napisalam nigdzie ze lubie sex dla sportu. jak juz czytasz to czytaj ze zrozuemieniem. napisalam ze lubie sex z bliska mi osoba. pamietam jak bylam dawno temu w zwiazku to sprawialao mi to przyjemnosc, pozniej niesttey zwiazku nie bylo.. i nie bylo tez sexu bo nie moge sie przemoc by robic to z obcym . wiec jak masz juz cos skomentowac idiotko to wez sie odnieś dokladnie do czegos a nie wyzywaj nikogo. ja cie nie wyzwalam od dyslektyczek

''domik ciebie to nie ursza bo jestes facetem, zwalisz se konia i ci przejdzie cala chec posiadania przy sobie kobiety. a kobieta jest bardziej uczuciowa, potrzebuje bezpiecznego zwiazku by czuc sie stabilnie i moz np myslec o zalozeniu szczesliwej rodziny. nie kazda tak ma ale wiekszosc na pewno. a facet? jak pies byle tylko kija gdzies zamoczyc reszta nie wazna '' To już teraz wiadomo dlaczego się znalazlaś w takiej sytacji jak teraz. Skoro facetów oceniasz w ten sposób to się nie dziw że przez tyle lat żaden się do ciebie nie zbliżył. Widocznie wyczuwają twoją pogardę wobec płci przeciwnej.

Gość I konklawe w pieklee
domik ciebie to nie ursza bo jestes facetem, zwalisz se konia i ci przejdzie cala chec posiadania przy sobie kobiety. No właśnie i tyle wiesz o facetach :D