Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spirytus Lubelski

Chciałem być sprytny i mieć za dziewczynę szesnastolatkę

Polecane posty

Gość do plenerowej
Haha, stare kurwy, albo po 24 roku zycia nie moga sie pogodzic ze 16 są lepsze. Pwoiem wam, że są. Dla nich chce sie żyć, bo one nie pieprzą jak damy, udaja takie niedostepne, nie patrza na portfel, prace bo nie patrza w przyszłość. Takie to ulotne, niezapomniane, delikatne, słodkogłupie. A jak mam poznac jakas stara kurwe lat 23 co sie wyspała z facetami, obciagała, orgie itp to mnie muli. Po co mi taka, zebym sie zareczał? wiazał. Nawet z nia nie jest fajnie bo nie jest szalona. Piesze tu o randkowaniu i spotkaniach. Jesli juz ktos planuje powaznie, przyszłościowo o rodzinie to odradzam dziewczyny x>20 gdzie x-dziewczyny mniej niz 20 lat. 16, 18, 19 są super, no ale 70% ze znajdzie się fajną. 30% to nie fajne z charakteru tak jak wszedzie w kazdym wieku.

Gość aaaaaaarwena
jestesm stara kurwa 🖐️

Gość do plenerowej
marcin, ja jestem 88 rocznik :D:D:D i zgadzam sie z Tobą jesli chodzi o randkowane. A te stare złużyte kurwiszony niech szukaja kogoś, nic nie maja do zaoferowania tylko dupe. Bo kazda dobra dziewczyna nie patrzy na portfel bo wie ze najpierw trzeba zadbac o siebie a nie patrzec aby ktos dał. niestety 20% dziewczyn teraz takich jest.

no ale z wami to te cudowne niedoswiadczone dziewice maja odwalac orgie, prawda? :) ja jeszcze rozumiem jak wy "mezczyzni" (?) macie po 20-25 lat. w sumie to nie mam co z wami dyskutowac bo z wiekiem preferencje tez sie zmieniaja i spojrzenie na zycie. a na co mi facet ktory chce sobie tylko poruchac i sie pobawic? do zwiazku zmianiaja sie oczekiwania. a moim jest dojrzaly, ambitny mezczyzna a nie jakis chlopiec.

Gość aaaaaaarwena
mam 23 latai jestem stara kurwa wiedzialam ze mam racje ze jestem stara i jestem kkurwa :) w koncu ktos mi to uswiadomil dziekuje

Gość do plenerowej
Pierdolisz albo nie znasz życia. Każdy ma jakieś wymagania, a rzeczywistość jest inna. Ty chcesz ambitnego, a jak sie zakochasz w czarującym wysokim chłopaku w Twoim wieku co dopiero skończył studia humanistyczne z małymi perspektywami na dobra prace? To co? Nie ebdziesz sie spotykać bo mało ambitny ze taki kierunek wybrał? Bo nie dojrzały - 5 lat nie jest starszy od Ciebie. Nie, oczywiscie, że rozłożysz nogi, a jak sie prawdziwie zakochasz to zrobisz nawet szpagat. A my? My tak samo, ale jak nas ma pociagac dziwka po 23 roku życia co ciagle patrzy na portfel, ambicjie i prace? A 16-19 są fajne bo nie patrza na to, mozna sie zakochac, jestes pierwszy i może cos z tego być. Orgie z takimi dziewczynami? hahaha. To raczej takie dziewczyny pokroju Ciebie robia w wieku ponad 20 lat także sobie daruj.

Gość ciepłe piwo
jak od 23 lat zaczyna się stara kuurwa to od ilu lat jest stary chuuj?

Gość aaaaaaarwena
pojecie stary chuj nie istnieje mezczyzni sa mlodzi do konca a potem umieraja :) i do konca moga sobie zalatwic 16 a nie stara 23letnia kurwe :)

to ty sobie daruj bo pieprzysz takie farmazony ze glowa mala.. to jaki kto lubi seks i czy patrzy na ambicje akurat nie zalezy do wieku tylko od tego jakie czlowiek ma preferencje i wartosci. bo w sumie ta sama osoba ktora ma 16-lat potem ma i 30 inie sadze zeby sie az tak zmieniala.

Gość marcin84xx
jeśli o mnie chodzi to nie obchodzi mnie ilu facetów było przedemną.Takie szesnastolatki mogą tez miec spory przebieg a nawet detox za sobą.

Gość aaaaaaarwena
jestem stara kurwa :)

Gość do plenerowej
Starym chujem zostaje sie po 40-dziesce. Co ma do tego seks? Ktoś lubi, okej może się puszczać. Nam chodzi tylko o dziewczyny i różnice w nich odnoście przebiegu lat. Udowadniam, że 16 sa lepsze. Ktoś może lubić seks, okej puszczać się na lewo i prawo, miec opinie dziwki. Ale taka 16-nastka ma 90% szans, że nie ejst taka osobą bo jest za młoda. A jak wiadomo meżczyźni na stałą kobiete, o której myslą przyszłościowo zwracają uwagę na przebieg, ilość chuji w cipie. Bo nikt nie chce dziewczyny, która była przeruchana przez 6% akademickich chłopaków. No i kalkulujac, chce dziwke, która miała z 7 kutasów, starsza z wymganiami - praca, mieszkanie(ona oczywiscie sie wproadzi, samochod, studia? Czy młodziutką panne, która da nam dużo szalonej zabawy miłości itp. Rozumiem jakbym miał 30 lat, ale do 28 lat wybierac tylko takie. Chociaz jak wiadomo miłosc nie wybiera...

Gość marcin84xx
panie lat 30 powinny zainteresowac sie panami ok 40.Tacy juz czesto mają własne mieszkanie,niestety dzieci tez mają i wiele innych minusów

Gość do plenerowej
No może przesadzam, nie 16 bo to dziecko, ale 18,19 jak najbardziej. :)

Gość do plenerowej
Jeszcze co do przebiegów, wiadomo dziewczyny lat 16, 18 maja przebiegi. Ale te porządne z 1 chłopaka, maks 2 chłopaków. Bo kazda dziewczyna raczej dba z kim straci cnote i troche pochodzi zanim to zrobi. :P

Gość aaaaaaarwena
jestem stara kurwa :) mam 23 lata :)

Gość do plenerowej
23 lata to normalna młoda dziewczyna. Nie zadna kurwa itp. Tylko zależy jaka ktoś ma skale oceny. Ja oceniam surowo :D i dla mnie 23 lata z 4 penisami to niestety kurewka.. ale ltpś może mnie wyśmiac. Natomiast 23 latki juz oceniaja faceta brdzo po portfelu, aucie i mieszkaniu. Chca aby wychodzic do restauracji i fundowac im wszystko 74% :P

Gość marcin84xx
w restauracji akurat place 100% gdy zapraszam. Bardziej mi nie pasuje tekst laski "masz 28 lat i nie dorobiles sie mieszkania?"bo ja zarabiam 10 tys i mieszkania kupuje za gotówkę.Taka 30 altka chcialaby przyjsc na gotowe.Ja zarobie na wszystko a ona bedzie lezec i pachniec. Wali mnie to,czekam na pannę z którą będę mógł sie wszystkiego od zera dorobic,razem kredyt splacac.

Gość do plenerowej
No, ale Ty szukasz baby do życia, wspólnego zamieszkania itp. Nie szukaj wiec poniżej 23 lata, bo one jeszcze nie myślą przyszłościowo. Mówie Ci jest kupa dziewczyn, które chcą miec juz pewnego faceta y>23. Maja wymagania, ale to zepsute lale. Zależy gdzie szuaksz. Znajdzie sie też normalna dziewczyna, może nie ładna, ale zawsze możesz ja namawiac na brzuszki, bieganie i zainwestowanie w fryzjera. Inwestycja sie może zwrócić :P

Gość marcin84xx
nikogo nie szukam, napisałem tylko że 16 mają najlepsze ciała jestem w związku z 24 latką

Gość ERe
Oj panowie co wy gadacie, kochać i zakochać się można w dziewczynie w każdym wieku, osobiście uważam że taka doświadczona 30 i niewinna 16 ma coś w sobie, obydwie opcje trzeba chwalić i walić, a z tym że 30 patrzą na portfel a 16 nie, to duże uproszczenie, dając tu za przykład galerianki w opozycji z cnotkami dewotkami, różni je wiek ale łączy jedno... picza! :) Pozdro Bliźniaki :)