Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaaaaaa00

mój chłopak ma.....

Polecane posty

Gość nowaaaaaa00

dzisiaj moj chłopak wyznał mi cos co uwaza za swój kompleks. Powiedział ze jego penis ma 13 cm w wzwodzie. nie wiedziałam co mam mu odp., przecież to rozmiar przecietnego faceta. ma 21 lat a ja 20. Jestesmy ze sobą rok i chcielismy to niedługo zrobic, myslicie ze to naprawde mało ?

Gość gdyby gdyby gdyby
za mały sam mam 14 cm i 1 mnie zostawila przez to ze byl za maly druga mnie wysmiala a trzecia podobnie jak pierwsza zostawila mnie niedlugo po tym jak zaczelismy wspolzyc mowiac ze nie czuje mojego penisa dodam ze to byly drobne kobiety gdybym urodzil sie przystojnym wlochem z 20 cm pauka to bylbym w niebie a tak to jestem w dupie za przeproszeniem

Gość gdyby gdyby gdyby
takze zostaw go teraz bo pozniej go tylko skrzywidzsz i jego kompleks uniemozliwi mu normalne zycie

Gość vndfovnuibuidf
Dokladnie! Ja mam 18 cm i przegralem zycie a co dopiero ty.

Gość nowaaaaaa00
ale ja go bardzo kocham i chce z nim byc.. Mam nadzieje ze to nie zepsuje niczego miedzy nami.

Gość gdyby gdyby gdyby
zobaczysz z czasem sie odkochasz bo sprawy lozkowe bede lezec lepiej zostaw bo teraz bo pozniej bedzie cierpial i nabawi sie kompleksow jeszcze wiekszych

Gość nowaaaaaa00
mysle ze jesli nie spróbujemy to sie nie dowiemy .. a moze bedzie dobrze i nie oplaca sie teraz tego kończyc skoro tak sie kochamy..

taka dlugosc moim zdaniem jest w sam raz nie liczy sie dlugosc tylko to co z tym swoim penisem potrafi zdzialac ! wiec bez obaw! tym bardzij ze nie masz porownania, nie powinien sie przejmowac;) czy juz mialas wieksze??;)

Gość nowaaaaaa00
no wydaje mi sie ze mój poprzedni chłopak miał nieco wiekszego.. ale mam nadzieje ze nic sie nie zepsuje bo naszym pierwszym razie. :(

jak już jesteś doświadczona, to powodzenia, pewnie nawet nie poczujesz tych 13 cm :D

Gość nowaaaaaa00
robiłam to 2 razy... wiec nie wiem czy mozna mnie nazwac doswiadczoną.. ale boje sie ze ten seks okaze sie totalna klapą i bede musiała cos z tym zrobic ;(

jaki śmieszny wątek. Przeciętny penis ma 12-16 cm. 13 cm w zadnym razie nie odbiega od normy. Przestańcie się nabijać z autorki :)

jan.stark - w życiu trzeba być ponadprzeciętnym P.S. - norma zaczyna się od 11...

Gość gdyby gdyby gdyby
Mowie ci zostaw go odkochasz sie podobnie jak w porzednim chlopaku i skrzywdzisz obecnego niesamowicie

Chyba liczą się uczucia,ogólnie On a nie jego pała :O

Gość nowaaaaaa00
no tez mysle ze licza sie tylko uczucia, ale boje sie ze 'chemia wygasnie'... i przeciez zostawiając go teraz tez go skrzywdze i ja tak samo bede cierpieć..

wiem tyle że mój poprzedni był nie za bardzo obdarzony i to była masakra, mój obecny rewelacja, ale dlatego, ze jest duużo większy.