bmkma1 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 kto ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 10, 2012 Ja bardzo chętnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Śniadanie: Herbata(bez cukru) + świeży owoc. II Śniadanie: Świeży owoc. Obiad: gotowane warzywa+ herbata Podwieczorek: Kubek ciepłego mleka albo Cappucino, Kawa. Kolacja: Harbata + Jogurt( obojętnie jaki, byle nie jesc jego z duuużych ilościach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 zaczynamy od jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 10, 2012 Ok ja też zaczynam od jutra :) ile masz kilogramów do stracenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 chce zrzucic ok 8 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 a Ty ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o majgads Napisano Czerwiec 10, 2012 ale kretynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o majgads Napisano Czerwiec 10, 2012 wytrzymacie tak dwa dni a pozniej bitwa na zarcie i zer dla skner w lodowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 oj o mnie się nie musisz bać :P jak sobie wyznacze cel to twardo do niego dąże już kiedyś byłam na takiej diecie i efekty były rewelacyjne waga bardzo długo się utrzymywała z ty że ostatnio przytyłam 5 kg bo miałam silne leki na alergie ze sterydami dlatego bardziej moje cieło zaczeło zatrzymywać wode w organiźmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehaaaeaa Napisano Czerwiec 11, 2012 Aha, i na zatrzymywanie wody stosujesz głodówkę zamiast leków odwadniających? Bardzo ""logiczne", bardzo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 dla mnie to nie głodówka poza tym to wątek dla osób które chcą się przyłączyć :) nikt Ci nie karze się dołączać więc uszanuj to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicidade 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 oszalałyscie albo jestescie bardzo mlode...rozwalicie sobie metabolizm i nie obejrzycie sie jak w wieku 30 lat wasza waga bedzie 3 cyfrowa... polecam wykłady na www.tv.sukcesosobisty.pl tam we srody o 20:30 mowia o normalnym odchudzaniu a nie drakonskim , który tylko zepsuje wasz organizm. Normalnie tez sie da odchudzic trzeba tylko wiedziec jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja bym chciała zrzucić 4 kg i to jak najszybciej bo wybieram się na wesele niedługo :) komentarzami się nie przejmuj , nasze życie nasza sprawa jak się odchudzamy byle to przyniesie efekty . a niektórzy nawet zacząć nie potrafią i temu komentują . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 ja już po śniadaniu wypiłam czerwoną herbate i zjadłam jabłko. Na drugie śniadanie też będzie jabłko biore je ze sobą na zajęcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja też już po śniadaniu , zjadłam wafla ryżowego , a teraz uciekam do pracy ( mam jabłko i kupie po drodze jogobelle light ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja mam dużo do zrzucenia i ciężko mi to idzie,może przy takiej diecie coś ruszy. Odliczam więc kalorie,jestem po śniadaniu,2 kromki razowca z chudą szynką i kiszonym ogórkiem,liczę,że to 300 kal,do pracy wzięłam jabłko,w domu będę dopiero ok.20,zostanie mi ponad 100kal. A więc do dzieła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 trzymam kciuki za was dziewczyny :) ja jestem po drugim śniadanku zjadłam pomarańcze i za niedługo ide do sklepu po warzywka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja zaraz będe wcinać jabłko :) Musimy wytrwać,piszcie swoje jadłospisy,dziś to tak mam niezaplanowane ale od jutra jakoś pomyślę jak te 500 kalorii rozłożyć na cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteście nienormalne Napisano Czerwiec 11, 2012 j.w. - jojo murowane, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ,,j ateż,, Napisano Czerwiec 11, 2012 zgadzam sie - JO-JO WAS NIE OMINIE :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja już po pracy :) w pracy tak jak pisałam jabłko i jogobella light a teraz coś jeszcze lekkiego na kolacje i dość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja jeszcze w pracy ale wszystko zgodnie z planem.wypiłam 2czerwone herbaty i wode,nie czuję się głodna :)Wage będę kontrolować codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja na kolacje jajko i kromka chleba wasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 ja na obiadek zjadłam gotowane warzywa i czerwona herbata :) o 18stej wypiłam kawe zbożową i na kolacje za niedługo pójdzie w ruch jogurcik również jogobella :) chodze spać ok 3 w nocy także moge sobie pozwolić na posiłek po 20stej masa nauki :) a jak wasze samopoczucie?:) ja ogólnie wporządku narazie jakiegoś szczególnego głodu nie czułam przez chwile miałam chrapke na czekolade bo jestem troszke łasuszek ale zajełam sie czymś innym i zapomniałam o tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 oczywiście dużo wody i czerwona i zielona herbatka :) woda z cytryną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 http://exerceo.pl/index.php tutaj macie świetny link do kontrolowania ilości zjedzonych kalorii jeżeli się zarejestrujecie wystarczy podac maila i nie spamuje skrzynki mozna tam codziennie wpoisywać swoje wymiary w przyblizeniu dzieki temu oblicza procent tkanki tłuszczowej każdego dnia wpisujemy wymiary na nowo oraz to co zjadłyśmy i można codziennie odczytywać swoje postępy śledząc wykres :) bardzo przydatny polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 11, 2012 Ja też jakoś głodu dzisiaj nie czuje , mam nadzieje że jutro też tak będzie :) a ile ważycie dokładnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmkma1 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 60 kg nie mam ogólnie nadwagi ale jestem sportowcem z tym że po chorobie przytyłam ok 10 kg dlatego chce wrócić do formy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawiankaa21 Napisano Czerwiec 11, 2012 Aaa no tak to rozumiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach