Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmkma1

dieta 500 kcl kto ze mną?

Polecane posty

Gość warszawiankaa21
Ja bardzo chętnie :)

Śniadanie: Herbata(bez cukru) + świeży owoc. II Śniadanie: Świeży owoc. Obiad: gotowane warzywa+ herbata Podwieczorek: Kubek ciepłego mleka albo Cappucino, Kawa. Kolacja: Harbata + Jogurt( obojętnie jaki, byle nie jesc jego z duuużych ilościach)

Gość warszawiankaa21
Ok ja też zaczynam od jutra :) ile masz kilogramów do stracenia ?

Gość o majgads
ale kretynki

Gość o majgads
wytrzymacie tak dwa dni a pozniej bitwa na zarcie i zer dla skner w lodowce

oj o mnie się nie musisz bać :P jak sobie wyznacze cel to twardo do niego dąże już kiedyś byłam na takiej diecie i efekty były rewelacyjne waga bardzo długo się utrzymywała z ty że ostatnio przytyłam 5 kg bo miałam silne leki na alergie ze sterydami dlatego bardziej moje cieło zaczeło zatrzymywać wode w organiźmie

Gość hehaaaeaa
Aha, i na zatrzymywanie wody stosujesz głodówkę zamiast leków odwadniających? Bardzo ""logiczne", bardzo....

dla mnie to nie głodówka poza tym to wątek dla osób które chcą się przyłączyć :) nikt Ci nie karze się dołączać więc uszanuj to :)

oszalałyscie albo jestescie bardzo mlode...rozwalicie sobie metabolizm i nie obejrzycie sie jak w wieku 30 lat wasza waga bedzie 3 cyfrowa... polecam wykłady na www.tv.sukcesosobisty.pl tam we srody o 20:30 mowia o normalnym odchudzaniu a nie drakonskim , który tylko zepsuje wasz organizm. Normalnie tez sie da odchudzic trzeba tylko wiedziec jak.

Gość warszawiankaa21
Ja bym chciała zrzucić 4 kg i to jak najszybciej bo wybieram się na wesele niedługo :) komentarzami się nie przejmuj , nasze życie nasza sprawa jak się odchudzamy byle to przyniesie efekty . a niektórzy nawet zacząć nie potrafią i temu komentują .

ja już po śniadaniu wypiłam czerwoną herbate i zjadłam jabłko. Na drugie śniadanie też będzie jabłko biore je ze sobą na zajęcia :)

Gość warszawiankaa21
Ja też już po śniadaniu , zjadłam wafla ryżowego , a teraz uciekam do pracy ( mam jabłko i kupie po drodze jogobelle light )

Ja mam dużo do zrzucenia i ciężko mi to idzie,może przy takiej diecie coś ruszy. Odliczam więc kalorie,jestem po śniadaniu,2 kromki razowca z chudą szynką i kiszonym ogórkiem,liczę,że to 300 kal,do pracy wzięłam jabłko,w domu będę dopiero ok.20,zostanie mi ponad 100kal. A więc do dzieła :)

trzymam kciuki za was dziewczyny :) ja jestem po drugim śniadanku zjadłam pomarańcze i za niedługo ide do sklepu po warzywka :)

Ja zaraz będe wcinać jabłko :) Musimy wytrwać,piszcie swoje jadłospisy,dziś to tak mam niezaplanowane ale od jutra jakoś pomyślę jak te 500 kalorii rozłożyć na cały dzień.

Gość jesteście nienormalne
j.w. - jojo murowane,

Gość ,,j ateż,,
zgadzam sie - JO-JO WAS NIE OMINIE :P)

Gość warszawiankaa21
Ja już po pracy :) w pracy tak jak pisałam jabłko i jogobella light a teraz coś jeszcze lekkiego na kolacje i dość :)

Ja jeszcze w pracy ale wszystko zgodnie z planem.wypiłam 2czerwone herbaty i wode,nie czuję się głodna :)Wage będę kontrolować codziennie.

Gość warszawiankaa21
Ja na kolacje jajko i kromka chleba wasa

ja na obiadek zjadłam gotowane warzywa i czerwona herbata :) o 18stej wypiłam kawe zbożową i na kolacje za niedługo pójdzie w ruch jogurcik również jogobella :) chodze spać ok 3 w nocy także moge sobie pozwolić na posiłek po 20stej masa nauki :) a jak wasze samopoczucie?:) ja ogólnie wporządku narazie jakiegoś szczególnego głodu nie czułam przez chwile miałam chrapke na czekolade bo jestem troszke łasuszek ale zajełam sie czymś innym i zapomniałam o tym :)

oczywiście dużo wody i czerwona i zielona herbatka :) woda z cytryną :)

http://exerceo.pl/index.php tutaj macie świetny link do kontrolowania ilości zjedzonych kalorii jeżeli się zarejestrujecie wystarczy podac maila i nie spamuje skrzynki mozna tam codziennie wpoisywać swoje wymiary w przyblizeniu dzieki temu oblicza procent tkanki tłuszczowej każdego dnia wpisujemy wymiary na nowo oraz to co zjadłyśmy i można codziennie odczytywać swoje postępy śledząc wykres :) bardzo przydatny polecam :)

Gość warszawiankaa21
Ja też jakoś głodu dzisiaj nie czuje , mam nadzieje że jutro też tak będzie :) a ile ważycie dokładnie ?

60 kg nie mam ogólnie nadwagi ale jestem sportowcem z tym że po chorobie przytyłam ok 10 kg dlatego chce wrócić do formy :)

Gość warszawiankaa21
Aaa no tak to rozumiem :)