Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TABSA25ry

Biore tabletki i boje sie isc na calosc jak jest u was ? stosujecie dodatkowe z.

Polecane posty

Gość TABSA25ry

Chyba jestem glupia bo boje sie kochac bez dodatkowego zabezpieczenia czy tabletki faktycznie sa tak skuteczne ?

Gość Diamondd
również stosuję tabletki, 3 lata, kocham się oczywiście bez żadnych innych zabezpieczeń, czasami mój chłopak kończy we mnie, czasami nie (ale jest to tylko i wyłącznie spowodowane, że raczej nie lubię, jak dochodzi we mnie). nigdy żadnych dziwnych 'przygód' nie było.

Gość Miliana23
ja mysle ze są ok ale u nas gumka odpada wiec tabsy to ostatnia deska ratunku

Gość TABSA25ry
zawsze mialam stalego partnera teraz mam nowego i dlatego boje sie przelamac w koncu a on nie chce gumek

Jak to nie chce gumek? Ty masz latami tabsy łykać, bo on gumek nie lubi? Nikt za nimi nie przepada, ale jakoś trzeba sobie radzić, tu musi być jakiś kompromis. Brałam przez jakiś czas tabletki, a teraz używamy gumek, facet marudzi czasami, ale nie ma wyboru, póki nie biorę pigułek, muszą być gumki. Na podstawie własnych doświadczeń mogę potwierdzić skuteczność tabletek, chociaż słyszałam o dziewczynach, które wpadły mimo ich stosowania.

Gość Diamondd
jezeli macie sie kochac tylko z tabletkami, to proponuje najpierw zrobic testy na choroby weneryczne. ja mam stalego partnera, jestesmy dla siebie dodatkowo pierwszymi i ostatnimi partnerami, takze nie ma ryzyka. ale jak ktos uprawial z kims wczesniej seks, to radze to medycznie sprawdzić.

Gość Diamondd
ja nie zamierzam stosowac gumek, bo ich nienawidze i naprawde nie dziwie sie osobom, ktore maja podobne podejscie - to jest obrzydliwe, kochac sie przez jakies tworzywo.

Gość TABSA25ry
ja sie nie boje tak chorob jak ciazy jak nie pomijam tabletek to chyba nie musze sie bac ze zajde w ciaze?to takie dla mnie takie trudne chyba mam jakis problem ze soba

Gość Diamondd
nie bój się - bierz regularnie, uważaj na wymioty, biegunkę, leki, które zażywasz, a wszystko będzie ok.

Gość TABSA25ry
uwazam na wszystko zaznaczam nawet w kalendarzu ,ze wzielam tabletke a i tak trzese sie

Gość hagfbasbvasbglagea
no to masz problem, co ci mam poradzić? albo zaufasz antykoncepcji i bedziesz sie cieszyć z seksu, albo dalej będziesz się trzęsła ze strachu(nie wiedzieć czemu). Od roku biorę tabletki, od roku mój kochany kończy we mnie i nic złego się nie dzieje.

ą może to nie chodzi o tabsy tylko ze mu nie ufasz ze boisz sie za gdzy okaze sie ze jest dziecko to on cie zostawi.

Ja jestem na 3 tabletce (dziś o 18) placebo 24+4 . I nie mam krwawienia... Ale robiłam test i wszystko ok. Więc czekam :(... Tabletki przyjmowalam regularnie ,żadnej nie Zapomniałam . Więc chyba nie powinnam sie denerwować ?:(...

Ja jestem na 3 tabletce (dziś o 18) placebo 24+4 . I nie mam krwawienia... Ale robiłam test i wszystko ok. Więc czekam :(... Tabletki przyjmowalam regularnie ,żadnej nie Zapomniałam . Więc chyba nie powinnam sie denerwować ?:(...

Gość anitka235
Jeśli tabletka działa dobrze i nic jej nie zaburza no to nie ma szansy zajścia w ciąże. MOŻNA KOŃCZYĆ W ŚRODKU PRZY TABLETKACH. Zwracajcie tylko uwagę na biegunki, wymioty do 6h po wzięciu tabletki - jeśli nastąpią to stosujcie przez 7 kolejnych dni prezerwatywę. Nie pijcie dziurawca, nie palcie papierosów. Podczas kuracji antybiotykowej i 7 dni po kuracji również stosujcie prezerwatywę.

Gość szczerzemówię
Zażywam tabletki prawie 10lat. Dodatkowe zabezpieczenie stosowałam jedynie na samym początku (czekając na "aktywację" ochrony) oraz po braniu antybiotyku (bo on osłabia działanie). Nie ma obaw - pigułki, prawidłowo stosowane, gwarantują wysoki stopień zabezpieczenia.

Gość TABSA25ry
musze sie przelamac w kocnu bo lykam to swinstwo a sie boje sexu

Gość TABSA25ry
a boje sie mialo byc ;)