Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atka_zz

Jestem przerażona

Polecane posty

Gość Atka_zz

jestem przerażona tym, co usłyszałam od przyjaciółki, do dziś nie wiem czy żarty sobie ze mnie stroi, ale po kolei. Jej mąż zmarł 4 lata temu na zawał, co mocno przeżyła, ale jeszcze bardziej jej syn, który miał wówczas 12 lat, chłopak się zamknął w sobie, ogólnie ciężko jest do niego trafić. Ostatnio zabrała go do Egiptu na wczasy, spali w jednym łóżku i M. mówi, że chłopak co noc miał mocne wzwody i czasem mokre sny, było to dośc trudne dla nie i dla chlopaka też no i pewnej nocy podczas gdy spał dotknęła jego penisa kilka razy, a chłopak miał wytrysk. Teraz mówi do mnie, że od tego czasu czasem mu "pomaga" choć tylko rękami............ Nie wiem czy sobie jaja ze mnie robi, ale nie sądze bo znamy się doskonale, mówimy sobie wszystko, a ona jest nauczycielką i choć jako kobieta była dośc wyzwolona zawsze, to raczej bez takiego poczucia humoru i nie do takiego stopnia!. A teraz najciekawsze, zapytała wczoraj, niby żartem "czy bym nie zrobiła z niego mężczyzny bo się chłopak męczy"!!!!! Mówi że chłopak fizycznie jest w pełni dojrzały, choć przecież umysł 16 stolatka!! Wie, że u mnie się nie układa z facetami, bo jestem z mężem w separacji od 3 lat, ale od małego jestem ponad 2 razy starsza no i w ogóle cały temat jest chory!!!!!! Masakra jakaś jestem w szoku

Gość Atka_zz
A do tego moja stara pcha wagony. Masakra.

Gość oleksander
wytrzepcie mu obie naraz

Gość Atka_zz
Ten drugi post to podszyw

Gość Atka_zz
Ten o 11:07 to podszyw.

Gość Atka_zz
Ci wyżej to podszywy.

Gość Atka_zz
ale masakra, same podszywy.

Gość Fanka w żałobie
Ta Twoja koleżanka nieźle rąbnięta jest. Nie śpi się w jednym łóżku z synem. I to tak dużym. Będzie miał kłopoty w przyszłości, ale ona już ma. Z sobą. Horror!

Atka chyba koleżance nie odmówisz, pozatym jak młody tryska od dotknięcia to duży wysiłek raczej Cię nie czeka;)

Gość Atka_zz
Wiem, że się nie śpi z synem dorosłym, ale tam w Egipcie to były ponoć jakieś dopłaty jak ktoś chciał sam w pokoju, a ona zamożna nie jest, chłopak natomiast po śmierci ojca ma problemy, a ona jako matka zrobiła by dla niego wszystko, przewrażliwiona na jego punkcie strasznie, najgorsze że ona sama chyba nie widzi w tym nic aż tak złego...

Gość Atka_zz
Myślałam że takie rzeczy to się w chorych filmach zdarzają a nie w rzeczywistości, łudzę się jeszcze że to jakiś głupi żart

Gość Atka_zz
Jej chodziło o to, żebym uprawiała z nim normalną miłość

Gość Matka Lucka
ja też to robię synowi rękom

Gość Atka_zz
oczywiście że tego nie chcę

ale z drugiej strony, ma do Ciebie zaufanie, wiec co Ci zalezy, niech mlody zobaczy Cie w samej bieliznie i bedzi epo wszstkim, aTy bedziesz miala niezly widok

Gość Matka Lucka
puknij się z nim bedziesz mieć dobry uczynek ;)

Gość Atka_zz
Przed chwilą do mnie dzwoniła, żebym się nie przejmowała, nie brała tego na poważnie itp, ale coś mi tu nie gra. Zaufanie zaufaniem, ale to lekka przesada, przyjdzie czas to sobie jakąś dziewczynę znajdzie, choć ona twierdziła zawsze, że się boi tych młodych głupich dziewczyn dla niego

a co Ci zalezy aby sobie na mlodziaka popatrzec jak sie napala, jak sie meczy i jak eksploduje,

Gość Atka_zz
To po prostu syn mojej przyjaciółki a do tego młodszy o ponad 20 lat o to mi chodzi

no to co, niby ukradkiem pokaz mu kawalek bielizny niech sobie popatrzy, zobaczysz jak jest podniecony, ulzysz mu

Gość ghjkj
M I L F

Gość do atka
ale ty jesteś głupia ja pindole, lepiej już będzie jak będziesz ze starą pchała wagony.

Gość Atka_zz
właśnie zrobiłam mu loda i zwymiotowałam całą zawartość żołądka - tak mocno trysnął - myślałam, że nigdy nie skończy.

Gość Atka_zz
ktoś się ciągle podszywa pode mnie