Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atka_zz

Jestem przerażona

Polecane posty

dużo mam o tym myśli a niektóre i robią u nas to temat tabu ale istnieje :-) i masa młodych chłopaków podgląda mamy podbiera im bielizne czy zabawia się myśląc o nich

Gość mmm30
ja spałem z mamą do 15ego roku zycia. Teraz mam 30 i pamiętam doskonale jak waliłem przy niej konia jak spała nawet nie macie pojęcia jak spermą strzelałem na jej ciało osłonięte koszulą nocną. Do dzis mnie podnieca najbardziej ze wszystkich kobiet na swiecie. Dzis po 15tu latach zNowu się dogadalismy co do spuszcZania się na nią! Z rana ubraąem się w jej koszulę nocą i czekałem na nią ze stojącym kutasem. powiem Ze spusciłem się jak nigdy dotąd i to za jej pozwoleniem. Moi koledzy mają. Na nią ochotę bo mimo 56 lat ma doskonałą figurę. I te CYCE OGROMNE , CIĄGLE JĘDRNE. 80F! Marzenie napalonego nastolatka.mmmmmammuniiia to jestt to

Gość Atka_zz
Ona twierdzi że robi to dla niego, nie wiem takie pokrętne tłumaczenie trochę i twierdzi że dalej się nie posunie, nie ogarniam tego jak można z własnym synem nawet jeśli potrzebuje pomocy to chyba nie takiej

Twoja znajoma jest zdrowo ppopiierrddolona.

Gość cxxx
zygam na was poyeby :-0

Gość mmm30
dokładnie. Zakazane nawet w myslach a tu proszę. Niech .mu strzepie ubrana skąpo ale bez. penetracji.

Gość mmm30
dokładnie. Zakazane nawet w myslach a tu proszę. Niech .mu strzepie ubrana skąpo ale bez. penetracji.

Gość mmm30
a jak wygląda kolezanka?

Gość nazwijmy to po imieniu
pedofilia

Gość Atka_zz
Tu nie chodzi o masturbację, ale o normalny stosunek, wygląd koleżanki nie ma tu znaczenia, ale trzyma się dobrze

moja kiedys po winku i jak nie bylo ojca w domu sugerowala mi zebym spal z nia bo zimno jakos ;-) mialem wtedy jakies 22 l i dziewczyne wiec jakos sie glupio poczulem nie skorzystalem ale jakbym tez bym po drinku kto wie jak bylem mlody podgladalem ja i na pewno wiedziala ze zabawiam sie czasem chodzila w samej bieliznie przy mnie i bylo widac ze pokazuje sie specjalnie

Gość mmm30
w sumie tak mozna to nazwac ale ...

Gość Atka_zz
Chłopak jest prawie dorosły, niedługo kończy 17 lat więc bez przesady z tą pedofilią

bedziesz jego pierwsza kobieta, zobaczysz jego zaangazowanie, wezniej antykoncepcje lub on zalozy prezerwatywe i napewno warto, pomozesz mu a sama tez bedziesz zadowolona

jak juz zaczeli to i tak nic nie zmienia chlopak moze uwierzy w siebie otworzy sie i jak znajdzie sobie dziewczyne da spokoj

Gość Atka_zz
rozmawiałam z nią znowu, ona mówi że po prostu boi się, że za pierwszym razem trafi na jakąś pustą laskę, która go wyśmieje czy coś takiego, co go może zblokować jeszcze bardziej, a do mnie miała by zaufanie, że będzie ok wszystko, a syn ponoć nieraz mówił jej że jestem atrakcyjna... masakra po prostu

Gość mmm30
jak mu się podobasz to działaj

Gość pall.et
hmm .... dziwne to jakies i pokrecone co pisze autorka ale , zaloze ze to nie prowo i odpowiem tak - mamusia przegina pale , jej jeszcze bardziej wykolejonym posunieciem byloby gdyby mu sama doopy dala wiecej z mojego punktu widzenia sie nie da bycmoze juz to zrobila a moze tylko walczy z takimi myslami i cos ja powstrzymuje ....... znalazla sobie wyjscie z sytuacji w ktorym 1 - syn poroocha 2 - ty poroochasz (przeciez musisz byc w potrzebie) 3 - one bedzie wszystko miala pod kontrola 4 - bedzie sie miala za dobra mame 5 - bedzie pewna ze ty bedziesz miala wobec niej skrupuly i nie zranisz syna 6 - syn po pierwszym raie bedzie mial stale roochanie bez zobowiazan cwana bestia ta kolezanka, ma cie totalnie w dopie i patrzy talko swoich plusow tak to widze....... tylko w chorym umysle nauczycielki moze taki scenario powstac daj sobie spokoj z ta kolezanka a najlepiej powiedz jej to co tutaj napisalem

Gość siemastary
Atka_zz i co zrobisz to z nim ?

moze aranzacja spotkania wypijecie jako 2 kobiety winko a pozniej zostaniesz niby przypadkiem sam na sam z jej synem usiadziesz naprzeciw niby przypadkiem rozchylisz nogi .... czy poprosisz go o pomoc w sciagnieciu bucika ...

Gość to nic takiego
Ja swojego syna nauczyłam onanizmu bo jak miał 15 lat to go niechcący przyuważyłam jak się onanizował pod prysznicem. Trzymał członka tak dziwnie między palcami i pocierał. To mu pokazałam jak powinien robić. No i od tego czasu pomagałam mu ulżyć sobie - w końcu jestem jego matką. Teraz ma już swoją rodzinę, żonę i dzieci więć jak widać nie zaszkodziło mu :)

Gość Atka_zz
Oczywiście że tego nie zrobię, nie mogłabym potem spojrzeć w lustro, a sam biedny chłopak niczemu nie winien że matce coś się porobiło w głowę

jak pamietam jest jakies plemie (bez podtekstow !) w afryce gdzie pierwsza kobieta syna to matka wchodzi w swiat sexu latwiej

Gość - Alka
ja to bym sprawdziła małolata :)

Gość pall.et
ponadto .... facet ktory sam sie postara o swoje pierwsze roochanie poczuje sie predzej facetem i rzuci sie w wir zycia z wieksza odwaga predzej od takiego ktoremu mama laske robi lub laske narai , analogiczna sytuacja do tej w naturze to wykluwanie sie pisklaka z jajka ..... kazdy musi sobie sam poradzic tutaj rodzice nie pomagaja .

Z koleżanką to bym zakończył znajomość. Toż to jakaś patologia. kobieta zniszczyła już prawdopodobnie bezpowrotnie jego życie sexualne.