Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeokadiuszMyśliciel

Mały Sąd Boży - już niedługo

Polecane posty

Gość LeokadiuszMyśliciel

Już niedługo nastąpi przełomowa chwila w dziejach ludzkości - Mały Sąd Boży. W pewnej chwili zatrzyma się czas i wszystkie zjawiska na ziemi i we wszechświecie zostaną wstrzymane. Nasi Aniołowie Stróżowie przeniosą nasze dusze do drugiej rzeczywistości. Jedni ujrzą niebo i ogarnie ich niewysłowione szczęście. Inni natomiast ujrzą piekło, które przerazi ich do szpiku kości. Po tym zdarzeniu wszyscy wrócą z powrotem do swoich ciał. Wielu z tych, którzy ujrzą rzeczywistość piekła, po powrocie do ciała umrą wskutek przerażenia.

Gość cxxx
czegos sie nawąchal??

Gość asdasdasdasdasd
W wielu objawienia prywatnych możemy o tym przeczytać, to nie jest kłamstwo, ani fantazja autora. Jennifer Perez znalazła się po śmierci w piekle, a tam Bóg dał jej szansę. Po powrocie do ciała, natychmiast nawróciła się i podobnie jak Gloria Polo, jeździ po świecie i dzieli się swoim świadectwem. Bóg pozwolił jej ujrzeć przyszłość Ziemi. "Bóg pokazał mi również przyszłość. Pokazał mi Ziemię i to jak potoczą się sprawy i jakie rzeczy będą miały miejsce. Wizja, którą miałam, obejmowała czas od teraz, aż do porwania. Nie pokazał mi porwania, ale wszystko to, co bezpośrednio przed nim będzie miało miejsce. Z każdym dniem coraz bliżej jesteśmy tego momentu i powiem wam, że porwanie jest naprawdę blisko! " Mały Sąd Boży nadejdzie bez względu na to czy ktoś w to wierzy czy nie, czy ktoś jest na to przygotowany czy nie, czy komuś się to podoba czy nie. Wiemy, że ten czas bliski, ale jak bliski, tego nikt nie wie. Warto być gotowym każdego dnia. Warto czuwać.

Gość GerardKowalczyk
Wizjonerzy w razie czego nas poinformują jeszcze, także spokojnie. Przed Małym Sądem będzie zdaje się III wojna światowa, za kilka lub kilkanaście miesięcy.

Gość jsfdfdg
jehowy jakis czy co? Oni tak co trzy dni przepowiadaja koniec swiata, a potem go odwoluja buahahaha zastraszeni ludkowie

Gość Maaagdaaaleeenaaa
żaden Jehowy. Orędzia umieszczane są na bieżąco i są weryfikowane z czasem i wszystkie przepowiednie zostały wypełnione. Dodatkowo prawdziwość słów orędzi weryfikue się pod kątem owoców jakie przynoszą. W samym Piśmie Świętym znajdziemy słowa, które maja charakter proroczy (Apokalipsa św. Jana). Słowa Apokalipsy św. Jana już się wypełniają i muszą się wypełnić do końca, poneiważ Boże słowo nie ulega zmianie. Bóg od zarania dziejów przemawia do wybranych ludzi - wizjonerów, i przy ich pomocy przekazuje światu orędzia. Na liście wizjonerów, którym Bóg uchylił rąbka przyszłości świata znajdują sie: s. Łucja, s. Faustyna, A. K. Emmerich, ks. Ottavio Michelini, o. Pio, papież Paweł VI i wielu wielu innych. Aktualnie mamy sprawdzone orędzia Ostrzeżenie Marii od Bożego Miłosierdzia (Irlandia). http://ostrzezenie.wordpress.com/

Gość karinkkka34
DOBRE BAJKI

Gość stara modelka bez związku
"Matka..Z.b.a.w.i.e.n.i.a.: Po Ostrzeżeniu pojawi się wielkie pragnienie, aby Bogu oddawać chwałę" ..O.r.ę.d.z.i.a..O.s.t.r.z.e.ż.e.n.i.a.. niedziela, 9 marca 2014, godz. 17.25 Moje dzieci, w czasie trwania tej Misji będziecie zawsze pod Moją Obroną, jeżeli będziecie wzywać Mnie, waszą Matkę..Z.b.a.w.i.e.n.ia.. Służę Bogu — i Moim Zadaniem jest służyć Mojemu Synowi, ..J.e.z.u.s.o.w.i..C.h.r.y.s.t.u.s.o.w.i, i pomagać Mu w Jego poszukiwaniu dusz, tak aby pokryć nimi całą Ziemię. Ani jeden naród nie zostanie przez Niego pominięty. Plany Mojego Syna, aby przygotować świat, obejmują każdy naród, każdą rasę, każde wyznanie — i każdy mężczyzna, każda kobieta i każde dziecko będą sobie zdawali sprawę, że On przychodzi, aby im pomóc. Robi On to ze względu na głęboką miłość, jaką Bóg ma w Swoim sercu dla Swoich dzieci. Także wielu ludzi, którzy nie praktykują żadnej religii, nie będzie mogło zlekceważyć tej światowej Interwencji Mojego Syna,..J.e.z.u.s.a..C.h.r.y.s.t.u.s.a.. Będą obezwładnieni i na początku nie będą mogli pojąć tego niezwykłego duchowego przeżycia, które odczują każdą cząstką swojego serca i swojej..d.u.s.z.y.. Ale jakąż radością będzie dla wielu ludzi Ostrzeżenie, skoro przyniesie ono dowód na Istnienie Mojego Syna! Dzięki temu Darowi wielu będzie przepełnionych pokojem, jakiego wcześniej nigdy nie odczuwali, a także wielką tęsknotą, aby znaleźć się w towarzystwie..J.e.z.u.s.a.. Mimo jednak że z umysłów tych, którzy są ślepi na Prawdę Słowa Bożego, ulecą wszelkie wątpliwości co do Istnienia Mojego Syna — wielu będzie potrzebować duchowego kierownictwa, kiedy już Prawda Ostrzeżenia zostanie objawiona. Po Ostrzeżeniu pojawi się wielkie pragnienie, aby oddawać chwałę Bogu. Będzie to okres wielkich prób, ponieważ wrogowie Boga uczynią wszystko, aby świat przekonać, że Ostrzeżenie — Oświetlenie Sumień — w ogóle nie miało miejsca. Jeżeli Bóg Sam się uniża, aby wezwać Swoje dzieci, i jeżeli je błaga, aby Go posłuchały, jest to z Jego strony jeden z najbardziej wspaniałomyślnych Uczynków. Dzieci, przyjmijcie to Ostrzeżenie z wielką Łaskawością, bo dla wielu będzie to lina ratunkowa, której potrzebują, aby żyć w świecie bez końca. Nigdy nie odrzucajcie wielkich aktów czy też cudów pochodzących z Nieba, ponieważ są one dla dobra wszystkich, tak aby zbawienie zapewnić całym masom, a nie tylko kilku wybranym. Bądźcie zawsze wdzięczni za Wielkie..M.i.ł.o.s.i.e.r.d.z.i.e..Mojego Syna. Dotarło już do was, jak jest On Wspaniałomyślny, a wkrótce przekonacie się o Skali Jego ..M.i.ł.o.s.i.e.r.d.z.i.a..— która obejmie cały świat. Wasza umiłowana Matka ..M.a.t.k.a..Z.b.a.w.i.e.n.i.a..

Gość gość
Ja tez miałam kiedyś sen na jawie . Bóg zaprowadził mnie do piekła zebym zobaczyła jak tam jest... .Było strasznie .błoto ,tylko wynurzające się glowy było widać zeby zaczerpnąc powietrza i straszne wycie ,jęki ....cos potwornego . Powiecie sen ,tylko sen ,ale to było takie realistyczne ,...Mineło kilkanascie lat a ja ten sen pamietam jakby to bylo wczoraj ..

Gość gość
Z kąd się biorą tacy wariaci? Patologia w domu? Brak witamin w czasie dorastania? Jakieś neurologiczne braki? Mózg pracuje na mniejszych obrotach? Współczuję!

Gość gość
A skąd sie biorą analfabeci ? Nie uwazali w szkole czy co ?:-P

Gość gość
Co się głupio pytacie, widzicie chyba że autor/ka jest chory psychicznie, ew. głosi poglądy jakiegos swojego religijnego przywódcy.

. . . "Bóg Ojciec: Głód, który da się światu we znaki, kiedy Trzecia Pieczęć zostanie złamana, nie będzie wynikał jedynie z braku pożywienia" poniedziałek, marzec 24, 2014 godz. 15.33 Moja wielce umiłowana córko, głód, który da się światu we znaki, kiedy Trzecia Pieczęć zostanie złamana, nie będzie wynikał jedynie z braku pożywienia dla ciała. Głód, o którym mówię, będzie głodem du/cho/wym, gdyż każdy ślad, wskazujący na Prawdę, zostanie zatarty za sprawą wrogów, którzy inf/iltrują Kościół, stworzony na ziemi przez Mojego Syna, Jez/usa Chry/stusa, w jedności z Jego Ciałem. Wkrótce Prawda stanie się pogmatwana, a Duch Świ/ęty zostanie zastąpiony duchem zła. Na tych, którzy pod nową formą będą rozpowszechniać fałszywą ewangelizację, spocznie odpowiedzialność za to, że wstrzymane zostanie przekazywanie Pokarmu Życia Moim dzieciom. Jeżeli się wam odmawia Prawdy, to pozostaje wam niewiele z tego, co jest pokarmem dla waszej dus/zy, i z czasem popadniecie w pogaństwo. Ja będę jednak Interweniował na każdym kroku tego procesu, w czasie którego będziecie wprowadzani w błąd. Podejmę każdy wysiłek i — za sprawą Miłosi/erdzia Mojego Syna — sprowadzę na Jego wyświęcone sługi Łaski, których potrzebują, aby odróżnić Prawdę od fikcji. Podczas kiedy będę odciągał was z dala od wroga, wielu z was będzie trudno zachować wierność Słowu Boż/emu. Będą was dręczyły wątpliwości, brak odwagi, by trwać przy Świ/ętym Słowie, i widmo zgrozy, żeby nie zostać uznanym za zdrajcę Kościoła. Walka o dus/ze będzie równie intensywna, jak podczas pobytu Mojego Syna na Ziemi. Największa trudność będzie miała swoje źródło w tym, że ze strony świ/ętych Sług Mojego Syna nie zostanie rozpoznane oszustwo w ich własnych szeregach. I przez to, z powodu ich letniej wiary i braku rozeznania, wielu doprowadzi swoich ducho/wych współbraci do poważnego błędu, tak jak to jest przepowiedziane. Oświadczam wam, że czasu jest mało. Nie będziecie mieli do dyspozycji wystarczająco dużo czasu, aby Moje wszystkie Dzieci pociągnąć w Miłosi/erne Ramiona Mojego Syna. To wy jesteście uprzywilejowani otrzymaną Łaską — Łaską rozpoznania Daru Księgi Prawdy — i dlatego to od was wiele będzie się oczekiwać. To dzięki waszej wierze i zaufaniu, jakie pokładacie we Mnie, waszym umiłowanym Ojcu, pomożecie w sprowadzeniu Moich dzieci, tak aby ochoczo przyjęły Interwencję Ostrzeżenia, kiedy Mój Syn obejmie Świat Promieniami Swojego Wielkiego Miłosi/erdzia. Te czasy są właśnie przy was i nadszedł czas, abyście wdziali swoją zbroję i walczyli, aby Prawdziwe Słowo — Prawda — została zachowana. Bez Prawdy życie nie istnieje. Wasz Ojciec Bóg Najwyższy . . .

Gość gość
Kuźwa, następny nawiedzony :-)

Gość gość
Ostrzegam przed tymi ostrzeżeniami.... Mogą nie pochodzić od dobrego. KK dystansuje się od nich.

Gość gość
KK dystansuje bo pisze by uważać i nie dać się namówić na nową formułę zlaicyzowania KK i usunięcia sakramentów

Gość gość
Uwaga ludzie, miałem wizję piekła, widziałem pokoje w jednym się wiecznie obciągało fiuta, w drugim demon ładował cię w kakao a w trzecim trzepało się demonowi dzyndzla, ale najgorsze było to, że na korytarzu chodził demon co naciągał i kazał sobie robić loda w czasie przerwy za frajer !!!

Gość gość
Żarty żartami a prawda i tak jest ostateczna.

Gość cichuteńko tu
Bóg jest miłością i sprawiedliwością Cała Biblia mówi o tym gdzie jest wina tam jest kara: - plagi egipskie, - potop, - zburzenie Sodomy i Gomory - itd W Biblii jest napisane, że "co im odpuścicie będzie odpuszczone a co im zatrzymacie - będzie zatrzymane" Jeśli człowiek się nie wyspowiada z każdego nawet najlżejszego grzechu będzie musiał po śmierci ponieść za to karę w czyśćcu do końca świata a przy grzechu śmiertelnym na wieczność w piekle

Gość gość
:)

Gość Duuuuuuude
Zobaczyłem owo ogłoszenie kilkanaście mimit temu przyklejone na ścianie, było napisane czcionką Times New Roman na kartce A3. Gdy wróciłem do domu, postanowiłem zrobić... hmm... RESEARCH. I jakimś cudem nie istnieją informacje o tym z tego roku, albo chociaż zeszłego. Jest 2017, wszystko pochodzi z okresu 2012-2014 i ewentualnie są pojedyncze artykuły z 2015. Wszędzie pisze "już nie długo" minęło cholerne 5 LAT. A wszyscy się tego spodziewali za kilka miesięcy. Mhm. Wracając do robienia "researchu", przeczytałem wszystko, co udało mi się znaleźć i szczerze, jest to tak cholernie absurdalne, że nie uwierzę, że to prawdziwa przepowiednia Boga. Pierwszy link, jaki się wyświetla jest do jakiejś podejrzanej stronki ze zrąbanym kodem i brzydką stroną graficzną, w której w pewnym momencie pojawiają się procentowe statystyki osądzajace ilość ludzi, którzy pójdą do piekła, do Nieba i do czyśćca. I to mnie okropnie zdenerwowało. Skąd to niby pochodzi?! Jak zwykli ludzie mają prawo wypisywać takie rzeczy, jak oni mogą myśleć, że mają prawo bawić się w Boga? Obecnie podchodzę do tego jak do bardzo udanego trolla i staram się nie brać na poważnie, ale na moim osiedlu żyje pełno wierzących, starszych ludzi, którzy zapewne w większości nie będą w stanie skorzystać z internetu i sprawdzić prawdziwość tej bzdury, po prostu uwierzą... na serio... oni będą przerażeni, martwię się o to. Ktokolwiek na to wpadł, jest idiotą, który chciał zrobić szum, nienawidzę takich ludzi. Jutro niedziela, może się wszystko wyjaśni. Oby.

Gość gość
Leo pozdro